CrossFit
at Clubpt
Over CrossFit
Op zoek naar fitness in een nieuw en uitdagend jasje? Dan is CrossFit zeker wat voor jou! Deze trainingsvorm combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één. De functionele- en gevarieerde bewegingen worden snel uitgevoerd, in een hoge intensiteit. Om een eenzijdige fysieke ontwikkeling te voorkomen, specialiseert CrossFitzich niet in één specifiek sportonderdeel.

Hoe werkt CrossFit?
De CrossFit trainingen bestaan altijd uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een intensieve training; ook wel Workout of the Day (WoD) genoemd. Jouw persoonlijke resultaten worden op een whiteboard bijgehouden, zodat er een sport- / competitie-element aan de training wordt toegevoegd.

Tijdens de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Wat is het doel?
Het doel van CrossFit is om ongeacht je leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden én te blijven.
​Aantal groepslessen Vaste kosten per maand
Onbeperkt € 60,-

Belangrijkste voorwaarden:
  • Ook de mogelijkheid om alle andere groepslessen te combineren
  • Onbeperkt gebruik van alle groepstrainingen
  • Per maand opzegbaar (1 maand opzegtermijn)
  • Eenmalige startup kosten € 45,-
Ik wil me inschrijven voor een gratis proefles!

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06 28 96 95 37
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT BoekelYoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06 28 96 95 37
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit