CrossFit CYL
at Clubpt

Over CrossFit in Uden

Op zoek naar fitness in een nieuw en uitdagend jasje? Dan is CrossFit zeker wat voor jou! Deze trainingsvorm combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één. De functionele- en gevarieerde bewegingen worden snel uitgevoerd, in een hoge intensiteit. Om een eenzijdige fysieke ontwikkeling te voorkomen, specialiseert CrossFit zich niet in één specifiek sportonderdeel.

Hoe werkt CrossFit?
De CrossFit trainingen bestaan altijd uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een intensieve training; ook wel Workout of the Day (WoD) genoemd. Jouw persoonlijke resultaten worden op een whiteboard bijgehouden, zodat er een sport- / competitie-element aan de training wordt toegevoegd.

Tijdens de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De crossfit oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Wat is het doel?
Het doel van CrossFit is om ongeacht je leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden én te blijven.
​Aantal groepslessen Vaste kosten per maand
Onbeperkt € 60,-
Belangrijkste voorwaarden:
  • Ook de mogelijkheid om alle andere groepslessen te combineren
  • Onbeperkt gebruik van alle groepstrainingen
  • Per maand opzegbaar (1 maand opzegtermijn)
  • Eenmalige startup kosten € 45,-
Gratis proefles
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT BoekelYoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Nieuw! Boksen bij CLUBPT

Vanaf 21 oktober boksen bij CLUBPT

Een workout met het accent op boksen gecombineerd met krachtoefeningen (vergelijkbaar aan small group training)

Het trainingsaanbod van CLUBPT wordt nog groter en completer. We gaan ons lesrooster in Uden uitbreiden met bokszaktraining. De eerste boksles start op maandag 21 oktober. Meld je snel aan voor de eerste les!