• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

CrossFit Veghel

Wil jij snel sterk en fit worden? En wil jij uitdaging tijdens het sporten? Dan is CrossFit Veghel zeker iets voor jou! Het doel van CrossFit is om snel fit en gezond te worden en deze doelstellingen vast te houden. Verveel jij je snel in een sportschool? Dat gaat niet meer gebeuren met CrossFit.

Tijdens CrossFit Veghel beoefen je verschillende sporten en oefeningen in één training: cardio, kracht en gymnastiek. Daarnaast is geen één training hetzelfde, waardoor het leuk en uitdagend blijft en jij super snel fit wordt. Met CrossFit Veghel bij CLUBPT bouw jij snel kracht én conditie op!

Wat is CrossFit?

CrossFit is een nieuwere trend in de sportwereld. Het wordt steeds populairder en wij vinden CrossFit echt super tof. Daardoor kun je nu ook CrossFit Veghel beoefenen bij CLUBPT. CrossFit is een training gericht op gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. De oefeningen zijn erg gevarieerd en gaan in een hoog tempo.

CrossFit kenmerkt zich door variatie en uitdaging. Elke training heeft een andere workout op het programma staan. Deze trainingen heten een workout of the day, ofwel WOD. Tijdens een WOD maak je gebruik van verschillende attributen, zoals kettlebells, benchpress, gewichten en nog veel meer. Op zoek naar een sport die elke training anders is? Doe dan mee met CrossFit Veghel!

Waarom CrossFit Veghel?

Meedoen aan CrossFit in Veghel heeft verschillende voordelen in het beoefenen van een dagelijkse sport. Hieronder vind je enkele voordelen op een rij!

Uitdaging tijdens een training
CrossFit is niet routinematig en is elke dag anders. De oefeningen wisselen elkaar dagelijks af, waardoor verveling niet toeslaat.

Nieuwe grenzen fysiek en mentaal
Tijdens CrossFit merk je dat de grenzen die in je hoofd waren niet meer van toepassing zijn. CrossFit pusht je altijd om verder te gaan en nooit op te geven als het zwaar wordt. Soms ook handig in het dagelijkse leven! ;-) Je gaat altijd met een voldaan gevoel naar huis en je merkt dat je conditie aanzienlijk toeneemt.

Je lichaam verandert
Met CrossFit word je leniger, atletischer en sterker dan voorheen. Wil je graag een sterke core? Die ontwikkel je zeker met CrossFit.

Progressief trainen
Doordat CLUBPT sportprestaties inzichtelijk maakt, kun je altijd jouw progressie meten en weet jij elke WOD hoeveel kcal jij verbrandt. Zo weet jij aan de hand van data waar je staat en waar je nog heen moet voor je doel. Dat is natuurlijk super motiverend voor je eigen doelen!

Samen trainen
In onze box staat gezelligheid voorop. Tijdens elke WOD of Open Gym ontmoet je weer nieuwe CrossFitters en kun je elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan. Daarnaast krijg je persoonlijke aandacht van de trainers waardoor jij meteen je oefeningen goed kunt uitoefenen.

Ben jij ook benieuwd naar CrossFit? Doe mee met een proefles in Uden. Vanaf december is het ook mogelijk om te crossfitten op onze nieuwe locatie in Veghel!

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief