• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Kickboksen Veghel

Kickboksen geeft je hele lichaam een boost! Bij CLUBPT kun jij kickboksen Veghel volgen. Deze sport is populairder dan ooit en dat is niet zomaar. Kickboksen heeft namelijk meerdere positieve effecten op je lichaam. Die positieve effecten lichten we uit in dit artikel. Kom jij bij CLUBPT les volgen in kickboksen Veghel? 

Over kickboksen

Kickboksen komt oorspronkelijk uit Thailand. Daar wordt kickboksen al eeuwenlang, in andere vormen, beoefend. In de jaren 70 werd kickboksen populair. In 1975 is de sport ook naar Nederland gekomen. In Nederland wordt kickboksen voornamelijk gebruikt om aan de conditie te werken, omdat deze sport enorm intensief is. De sport wordt recreatief en op hoog niveau beoefend.

De voordelen van kickboksen Veghel

Wist je dat er vele voordelen zitten aan kickboksen Veghel? De voordelen zijn:
 • Kickboksen stimuleert je bloedsomloop en je spieren krijgen een boost. Dit komt door de variatie tussen de oefeningen.
 • Je raakt minder snel vermoeid door regelmatig te boksen.
 • Je concentratie is een stuk beter. Heb jij moeite met concentreren? Dan raden wij je aan om te gaan boksen!
 • Ervaar jij vaak stress? Ook dan kan boksen helpen. Je kan namelijk al je frustraties eruit gooien tijdens een potje boksen. Je kan je focus even ergens anders op leggen.
 • Kickboksen is enorm goed voor je zelfvertrouwen. Je leert namelijk je eigen grenzen kennen, doordat je zekerder wordt in bepaalde situaties.

Kickboksen Veghel bij CLUBPT

Tijdens kickboksen werk je aan je kracht en conditie, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Dit komt omdat de oefeningen erg explosief zijn, waardoor je veel calorieën verbrand. De oefeningen die je bij CLUBPT doet wisselen af tussen kickboks oefeningen op handschoenen, trapkussens en/of zakken. Er wordt niet gespard en er is geen ander fysiek contact met medesporters. Dat maakt kickboksen Veghel geschikt voor iedere leeftijd! De oefeningen worden afgewisseld met burpees, push ups, squats en meer. De eerste paar lessen kunnen dan ook vrij pittig zijn, maar je merkt na elke les dat je conditie vooruit gaat en dat je meer lucht hebt.

Ben jij geïnteresseerd in kickboksen? Kom dan langs bij onze sportschool in Uden, vlakbij Veghel. Hier geven wij onze populaire kickboks lessen. Twijfel je of kickboksen iets voor jou is? Dan kan je uiteraard eerst een gratis proefles aanvragen. De bokshandschoenen krijg je dan van ons. Als het je daarna wat lijkt, kan je bij ons bokshandschoenen aanschaffen voor €45 inclusief bandages. Uiteraard kan je natuurlijk ook zelf bokshandschoenen en bandages aanschaffen. Onze tip: pas de handschoenen bij ons of in een winkel, zodat je zeker weet dat je de goede maat hebt.

Het kiezen van bokshandschoenen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar kickboksen Veghel? Mocht je gaan kickboksen is het erg hygiënisch om je eigen bokshandschoenen mee te nemen. Voor het kiezen van de juiste bokshandschoenen is het handig om te gaan passen bij ons of in een winkel. Bij CLUBPT hebben wij namelijk alle kennis in huis om jou de juiste bokshandschoenen te geven. Bij het kopen van bokshandschoenen voor kickboksen Veghel moet je niet te kleine handschoenen kopen. Ook moet je rekening houden dat je nog bandages om moet doen. Het handigste is daarom ook om jouw handschoenen voor kickboksen Veghel te passen met bandages om. 

Ook horen je vingers en handpalm niet bekneld te raken als je een vuist maakt. Als dit wel het geval is, zit de handschoen niet goed. Natuurlijk moet de handschoen ruim genoeg zijn voor je bandages, maar de bokshandschoen moet ook weer niet te ruim zijn. Bokshandschoenen vormen zich na verloop van tijd aan jouw hand, wanneer je de handschoenen te ruim koopt gaat dit niet. 

Ook gelden voor bokshandschoenen ander soort maten dan we gewend zijn. Voor dames is 12 of 14 OZ vaak het beste. Voor heren is het gebruikelijk om te kiezen voor 15 of 18 OZ. Wil jij weten of jij de juiste bokshandschoenen hebt gekocht voor kickboksen Veghel? Vraag het gerust aan een van onze sportinstructeurs. Zien we jou binnenkort in onze les in kickboksen Veghel?

Vraag een proefles aan of schrijf je direct in voor kickboksen Veghel!


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit