• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Beweeg je Beter

10-weeks revalidatieprogramma
Als je pijn hebt, is bewegen niet vanzelfsprekend. Je vraagt je steeds af: Doe ik het wel goed? Doe ik teveel? Of doe ik juist te weinig? Het liefst heb je iemand naast je staan om je op weg te helpen. Een professional die passende oefeningen aandraagt, je positief begeleidt en je de regie over je lichaam teruggeeft. CLUBPT biedt deze mogelijkheid met het personal revalidatietraject Beweeg je Beter. Tijdens dit 10-weekse programma neemt je pijn af, verbetert je coördinatie en krijg je weer vertrouwen in je lichaam. Na afloop kun je zelfstandig verder trainen, bijvoorbeeld in een groepsles, het bio-circuit of in de vrije fitness. 

Hoe ziet het Beweeg je Beter-programma eruit?
Het traject begint met een intake: we bespreken waar je tegenaan loopt en wat je wil bereiken. Aan de hand van je mogelijkheden bepalen we je doelstellingen. Het revalidatieprogramma is een combinatie van Pilates, de Alexander Techniek en krachttraining. Met Pilates vergroot je de souplesse van je wervelkolom. De Alexander Techniek helpt je te ontspannen. En krachttraining geeft je een goede basis voor je latere sportbeoefening.

In het Beweeg je Beter programma train je altijd binnen je pijngrens. De overtuiging no pain, no gain werkt niet als je klachten hebt. Je grenzen verschuiven pas als je ze respecteert. Daarom doe je geen oefeningen die je klachten provoceren.

Het Beweeg je Beter traject leert je om efficiënter te bewegen. Pijn geeft altijd spierspanning: je houdt het gekwetste gebied stil omdat je het wil ontlasten. Als je dat maar lang genoeg volhoudt, word je steeds stijver. Tijdens het revalidatie programma hervind je de balans tussen inspanning en ontspanning. Je hoeft niet alles te geven tijdens een oefening. Sterker nog, dat werkt juist averechts. Iedere beweging heeft rust nodig. In tien weken tijd verbeter je je coördinatie, waardoor bewegen minder moeite kost. Nu ben je in staat om zelfstandig verder te trainen. Tijdens het eindgesprek maken we een plan van aanpak om je stijgende lijn vast te houden. Binnen CLUBPT zijn er voldoende mogelijkheden om op een verantwoorde manier te blijven trainen. 

Wie is je trainer?
Mijn naam is Mendy Bosch en ik ben fysiotherapeut en personal trainer. Ik geloof dat ieder mens kan bewegen, ongeacht zijn fitheidsniveau. Zullen we samen de uitdaging aangaan?Kosten
500 euro voor het hele traject, inclusief de intake en het evaluatiegesprek. Heb je vragen, vul dan je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit