• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Analyse

bij CLUBPT in Uden
What to expect?
We beginnen met een uitgebreide intake van 45 min. We willen jou leren kennen! Tijdens deze intake bespreken we (oude) blessures, klachten en meten we gewicht, bloeddruk en andere data. En willen we graag weten wat jouw doel is! We kunnen namelijk niet wachten om dit te realiseren.

Wat voor sporter ben jij?
Hoe belangrijk is het om sporten leuk te vinden en ook vol te houden? Wij stellen aan jou de juiste vragen om erachter te komen wat voor type sporter jij bent. Dan pas kunnen wij een goed sportschema opstellen; denk aan welke lessen je het beste kunt volgen of welk individueel sportschema bij jou past. Iedereen is anders en daarom willen wij dit van jou persoonlijk weten!

Time for change!
Eindelijk een (echt) op maat plan! Jij kunt aan de slag. Maar we laten je niet los. We gaan je progressie over een langere periode meten. Tijdens een persoonlijk evaluatiemoment nemen we deze progressie samen door en doen we, wanneer nodig, nieuwe metingen of testen. Op basis van deze resultaten passen we jouw trainingen en trainingsschema aan. Hiermee krijg je de prikkel die gewenst is om optimaal te genieten van je sportmoment!

Inzicht in jouw sportprestaties
Meten = weten. We hebben een nieuwe tool toe aan ons sportconcept toegevoegd. Deze tool geeft inzicht in jouw sportprestaties door het meten van verschillende data tijdens je workout. Hoe meer data wij ontvangen, hoe beter wij je kunnen helpen. Denk aan calorieën-verbruik, hartslag en nog veel meer.

Next level
Are you ready? Dat is de enige vraag die wij nog stellen. Wij weten namelijk dat we jouw doel behalen. Ons unieke begeleiding en onderscheidende sportconcept is dé stap naar resultaat!

Nieuwsgierig geworden naar onze analyses op maat? Meld je via onderstaande button aan voor een gratis proefles of schrijf je direct in! We zien je snel!
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit