• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Bij CLUBPT geloven we in maatwerk

Iedereen is uniek

Wat is jouw doel om naar de sportschool te gaan? Wil je graag de marathon lopen, maatje 36, spierballen, een sixpack of gewoon lekker fit worden? Elke persoon is anders en iedereen heeft zijn eigen doel. CLUBPT begrijpt dit als geen ander. En daarom stellen we samen met jou een sportprofiel op.

Samen bepalen we jouw sportprofiel en trainingen

Om jouw persoonlijke sportprofiel te bepalen en samen tot de ideale trainingsvorm te komen, volg je bij CLUBPT de volgende stappen:

1) Een intakegesprek
Wij doen een persoonlijke intake met elk nieuw lid. Waarom? Omdat wij heel nieuwsgierig zijn naar jouw doelen. En naar hoe jij bent als persoon. Om een goed persoonlijk advies te geven, willen we weten wat voor type sporter je bent. Op basis van het persoonlijke sportprofiel kunnen wij jou optimaal helpen. Ook bespreken we tijdens de intake eventuele klachten, blessures en andere zaken.

2) Een op maat gemaakte trainingsschema
Onze coaches gaan aan de slag met een trainingsschema dat aansluit op jouw sportprofiel. Wij kijken op welke manier jij jouw doelen met het meeste resultaat behaalt: is dat één op één training, vrij trainen met een schema of ons aanbod in unieke groepslessen? Dit schema zullen we gezamenlijk doornemen. Bij CLUBPT hebben wij altijd een passende workout voor iedereen.

3) Evaluatiemoment
Omdat we het belangrijk vinden om jouw resultaat te blijven volgen, plannen we na een aantal weken een evaluatiemomentje met je in. Daarin kijken we samen naar hoe de trainingen je afgaan, wat de resultaten zijn tot nog toe en of we nog wat moeten aanpassen. Zodat je altijd met plezier en resultaat bij ons blijft sporten.

Bovenstaande werkwijze kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht voor iedere klant. En dat is precies wat we bij CLUBPT nastreven.

Wij zorgen ervoor dat jouw doelen worden afgestemd op een leefbaar leven, waardoor resultaat langdurig is en jij altijd plezier hebt in sporten.

Nieuwsgierig naar hoe het bepalen van jouw sportprofiel eruit komt te zien?
Check de video!


Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit