• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Spinning 2.0

bij CLUBPT in Veghel
TIJD: 45-60 min / MAX. PERSONEN: 17 personen
Join the ride en boek een les in onze GROUP CYCLE STUDIO voor een inspirerende indoor fietservaring. Terwijl de groep als één geheel draait, kun je jouw eigen prestaties in real time meten en verbeteren, doordat je fietst op basis van jouw eigen hartslag of op basis van wattage. Tijdens een Group Cycle les ervaar je hetzelfde geweldige gevoel van fietsen op een echte weg, terwijl je werkt aan jouw uithoudingsvermogen en cardiovasculaire gezondheid. Verbrand calorieën met veel plezier!

Twee gave unieke lessen

PEAK spinning
Speciaal voor de technische rijders. Of je doel nu is om fit te zijn, beter te fietsen of binnen het uur de Alpe d’Huez te beklimmen, met onze aanpak zit je goed (in het zadel).Wij gebruiken vermogensdata en slimme apparatuur om de trainingen zo effectief en toegankelijk mogelijk te maken. Je hoeft zelf niet na te denken over de training, dat hebben wij al gedaan. Hieronder de voordelen op een rij;
  • Trainen op je eigen niveau; op jouw eigen FTP (wattage fietsen)
  • Professionele begeleiding
  • Slimme aanpak, meetbare verbetering
  • Drie keer effectiever dan buiten fietsenFREEBEAT spinning
Speciaal voor de burn rijders. Een total body, cycling workout. We'll be rolling on the best beats and your favourite tunes. Het is ons doel om jou te laten genieten van deze les en even alles laten vergeten. Onze instructeurs nemen je mee naar the top of your game! 

Haal je gedachte weg van de dagelijkse routine, geef alles wat je hebt, en voel je okselfris na de workout. Een gave accommodatie, geweldige muziek, het perfecte recept voor een opwindende en leuke sessie!

En niet onbelangrijk; een echte calorie burner deze les. Direct na de les inzicht in jouw calorieën-verbruik en hartslag.

Who’s in?
Nieuwsgierig geworden naar onze spinning lessen? Meld je via onderstaande button aan voor een gratis proefles of schrijf je direct in! We zien je snel!
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT BoekelDe Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 16:00 uur

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief