• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Analyse

bij CLUBPT Veghel
Wat kun jij verwachten? 
We starten met een uitgebreide intake van 45 minuten. CLUBPT wilt jou ECHT leren kennen! Samen met jou bespreken we blessures, klachten en meten we ook jouw gewicht, bloeddruk en andere data. Daarnaast horen wij graag van jou wat jouw doel is! Wij kunnen niet wachten om dit doel met jou te behalen.

Hoe belangrijk is het om sporten leuk te vinden en vol te houden? Door de juiste vragen te stellen, komen wij er achter wat voor type sporter jij bent. Hierop passen wij het sportschema aan: denk aan welke lessen jij het beste kunt volgen of welk individueel sportschema bij jou past. Iedereen is anders en daarom willen wij dit persoonlijk met jou bespreken. 

Time for a change! 
Wij maken voor jou een op maat gemaakt plan. Hierna kun jij direct aan de slag. In de tussentijd meten wij jouw progressie en tijdens persoonlijke evaluatiemomenten nemen we deze progressie samen door en - indien nodig- nieuwe metingen. Op basis van deze resultaten passen we jouw trainingen en trainingsschema aan. Hiermee krijg jij de juiste prikkel om jouw doel te behalen!

Inzicht in jouw sportprestaties 
Meten = weten. En door dit feit hebben wij een nieuwe tool aan ons sportconcept toegevoegd. Deze tool geeft inzicht in jouw sportprestaties door verschillende data tijdens je workout te meten. Hoe meer data wij ontvangen, hoe beter wij jou kunnen begeleiden. Hierbij wordt onder andere calorieën-verbruik en hartslag gemeten.

Onze unieke begeleiding en onderscheidende sportconcept is dé stap naar het resultaat. Ben jij er klaar voor? Meld je nu aan voor een proefles of schrijf je in. Tot snel!

Nieuwsgierig geworden naar onze analyses op maat? Meld je via onderstaande button aan voor een gratis proefles of schrijf je direct in!
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit