• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Boksen

bij CLUBPT in Uden
TIJD: 60 MIN / MAX. PERSONEN: 10
Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam, is het boksen. Boksen in Uden is cardio- en krachttraining in een. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Oh, en daarbovenop verbrand je veel calorieën. Niks is zo lekker om na een drukke werkdag jezelf helemaal uit te leven tijdens een boks-training. Tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteedt aan het juist uitvoeren van de verschillende technieken en combinaties. Tijdens de trainingen wordt er niet gespard en is er geen fysiek contact met mede sporters. Onze bokstraining is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en voor ieder niveau.

Goede voorbereiding
Uit hygiënisch oogpunt is het belangrijk dat iedereen hun eigen bokshandschoenen meeneemt. Voor de eerste les hebben we bokshandschoenen klaarliggen, zodat je na die kan kijken of je het leuk vindt om met deze lessen door te gaan. Om het jullie makkelijker te maken, kun je jouw eigen bokshandschoenen en bandages via ons bestellen. We hebben hiervoor een aantal maten klaarliggen, om te passen. De kosten voor 1 paar handschoenen en een bandage bedragen 45 euro. Als je deze ergens anders wilt kopen dan is dit natuurlijk prima. Een aantal dingen om op te letten bij aanschaf;
  • De juiste maat! Zorg dat ze niet te klein zijn. Houd er rekening mee dat je ook nog bandages om hebt. Daar moet voldoende ruimte voor overblijven. Pas ze evt. met bandages om.
  • Je vingers en handpalm horen niet bekneld te raken wanneer je een vuist maakt met de handschoen aan.
  • Koop ze ook niet al te ruim, aangezien de bokshandschoen zich na verloop van tijd naar je hand vormt.

Mocht je ze toch zelf willen uitzoeken, online of in de winkel, dan gelden over het algemeen de volgende maten: Voor dames is 12 of 14 OZ het beste, waarbij 12 OZ echt minimaal is. Voor heren is dat 16 of 18 OZ, waarbij 18 OZ behoorlijk groot is. Koop bandages in een lengte van minimaal 4,5 meter. Hoe doe je deze om?

Check dit filmpje:
Welk abonnement past bij mij?
Actie !
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief