• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Expertise in blessures door fysio- en topsport verleden

CLUBPT is ooit gestart als sportschool in het pand van Wolbert Fysio. De trainers van CLUBPT werkten hier nauw samen met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals. De kennis die we door deze samenwerking hebben opgedaan, maakt dat we bij CLUBPT expert zijn in het omgaan met- en voorkomen van blessures.

Samenwerking is the key tot succes
Bij een fysiotherapeut krijg je vaak de opdracht om meer te bewegen of oefeningen thuis te doen om van je klacht af te komen. Helaas wordt dit niet altijd goed opgevolgd. Wat maakt dat je maanden later weer een afspraak moet maken voor dezelfde klacht. Herken je dit?
Om dit te voorkomen zocht Wolbert Fysio de samenwerking met CLUBPT op. De fysiotherapeut verwees zijn cliënten direct door naar de trainers van CLUBPT. Die vervolgens met een training op maat aan de slag gingen met de cliënt.  
Deze samenwerking bleek een succesformule; de fysio behandeld de klacht en CLUBPT helpt bij de beweging en training om volledig te herstellen.

Eigen ervaring in blessures en revalidatie

Ook ons topsport verleden maakt dat we veel expertise hebben op dit gebied.
Trainster Kim is bijvoorbeeld jarenlang een volleybalster op wereldniveau geweest. En heeft daardoor met de beste fysio’s en trainers ter wereld mogen werken. 

Intensief contact met artsen en fysiotherapeuten
Topsport gaat niet altijd zonder slag of stoot…Zelf hebben we meerdere blessures en operaties ondergaan. Door het intensieve contact met de beste artsen en fysiotherapeuten hebben we ook in deze periode uitgebreide kennis in blessures en revalidatie opgedaan. Deze kennis brengen wij nu in de praktijk om onze sporters te helpen. We kunnen ons heel goed inleven in de klachten die jij hebt. Dus je bent bij ons in goede handen.

Benieuwd naar wat onze werkwijze kan opleveren? Lees hier de ervaringen van onze klanten.  

Opnieuw volleyballen
Een van onze klanten kwam bedroefd binnen dat zij nooit meer kon volleyballen. Althans, dat zeiden de dokters en therapeuten. Guess what?! Door onze trainingen staat ze weer vertrouwd op het volleybalveld!
Mirte van der Hoff: ''Na 2 knieoperaties in ruim een jaar tijd ben ik vanuit het ziekenhuis naar huis gestuurd. Het enige advies was een spinning les als revalidatieplan, maar dat zag ik niet zitten. De grote vraag was of ik weer op het veld kon staan met een bal. Wie kon mij helpen om weer vertrouwen in mijn knie te krijgen en weer te kunnen volleyballen? Gelukkig wilde Kim de uitdaging aan gaan. Dankzij de persoonlijke en op maat gemaakte intensieve begeleiding van Kim heb ik iedere training een stap vooruit gezet. Met als resultaat dat ik  nu weer heerlijk aan het volleyballen ben. Wat een geweldig gevoel!''

Geen (nek)klachten meer
Pieternel van de Ven: ''Ik heb lang last gehad van nekklachten. Van alles al geprobeerd maar ik kwam er niet vanaf en de klachten werden alleen maar hardnekkiger. Na een kennismakingsgesprek met CLUBPT heb ik eerst een bezoek aan de fysio gebracht. Op basis van dit bezoek is er een goede diagnose/ behandeling bepaald en is er onderling contact geweest tussen de fysio en CLUBPT. Ik ben daarna meteen gestart met trainen bij CLUBPT. Nu, 4 maanden later heb ik bijna geen last meer, is mijn zelfvertrouwen gegroeid en mijn nek sterker dan ooit. CLUBPT onderscheidt zich door heel goed te luisteren naar de klant en vanuit daar een persoonlijk plan te maken. Ze leveren maatwerk en dat maakt het verschil!''

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT BoekelDe Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 16:00 uur

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief