• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
BEWEEG
JE
BETER
seo-banner-image

Blessure en revalidatie in Uden

Ben jij op zoek naar een sportschool die kennis heeft van blessure en revalidatie in Uden? CLUBPT is ooit gestart als sportschool in het pand van Wolbert Fysio. De trainers van CLUBPT werkten hier nauw samen met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals. De kennis die we door deze samenwerking hebben opgedaan, maakt dat we bij CLUBPT expert zijn in het omgaan met- en voorkomen van blessures.

Samenwerken voor de beste revalidatie in Uden

Bij een fysiotherapeut krijg je vaak de opdracht om meer te bewegen of oefeningen thuis te doen om van je klacht af te komen. Helaas wordt dit niet altijd goed opgevolgd. Wat maakt dat je maanden later weer een afspraak moet maken voor dezelfde klacht. Herken je dit?Om dit te voorkomen zocht Wolbert Fysio de samenwerking met CLUBPT op. De fysiotherapeut verwees zijn cliënten direct door naar de trainers van CLUBPT. Die vervolgens met een training op maat aan de slag gingen met de cliënt.Deze samenwerking bleek een succesformule; de fysio behandeld de klacht en CLUBPT helpt bij de beweging en training om volledig te herstellen voor een snelle revalidatie in Uden. 

Eigen ervaring in blessures en revalidatie in Uden

Ook ons topsport verleden maakt dat we veel expertise hebben op het gebied van blessure en revalidatie in Uden.Trainster Kim is bijvoorbeeld jarenlang een volleybalster op wereldniveau geweest. En heeft daardoor met de beste fysio’s en trainers ter wereld mogen werken. Vraag gerust naar haar tips voor een goede revalidatie in Uden. 

Intensief contact met artsen en fysiotherapeuten

Topsport gaat niet altijd zonder slag of stoot…Zelf hebben we meerdere blessures en operaties ondergaan. Door het intensieve contact met de beste artsen en fysiotherapeuten hebben we ook in deze periode uitgebreide kennis in blessures en revalidatie opgedaan. Deze kennis brengen wij nu in de praktijk om onze sporters te helpen. We kunnen ons heel goed inleven in de klachten die jij hebt. Dus je bent bij ons in goede handen. 

Benieuwd naar wat onze werkwijze kan opleveren? Lees hier de ervaringen van onze klanten. 

Opnieuw volleyballen door een goede revalidatie in Uden
Een van onze klanten kwam bedroefd binnen dat zij nooit meer kon volleyballen. Althans, dat zeiden de dokters en therapeuten. Guess what?! Door onze trainingen staat ze weer vertrouwd op het volleybalveld!
Mirte van der Hoff: ''Na 2 knieoperaties in ruim een jaar tijd ben ik vanuit het ziekenhuis naar huis gestuurd. Het enige advies was een spinning les als revalidatieplan, maar dat zag ik niet zitten. De grote vraag was of ik weer op het veld kon staan met een bal. Wie kon mij helpen om weer vertrouwen in mijn knie te krijgen en weer te kunnen volleyballen? Gelukkig wilde Kim de uitdaging aan gaan. Dankzij de persoonlijke en op maat gemaakte intensieve begeleiding van Kim heb ik iedere training een stap vooruit gezet. Met als resultaat dat ik nu weer heerlijk aan het volleyballen ben. Wat een geweldig gevoel!'' 

Geen (nek)klachten meer door een goede revalidatie in Uden
Pieternel van de Ven: ''Ik heb lang last gehad van nekklachten. Van alles al geprobeerd maar ik kwam er niet vanaf en de klachten werden alleen maar hardnekkiger. Na een kennismakingsgesprek met CLUBPT heb ik eerst een bezoek aan de fysio gebracht. Op basis van dit bezoek is er een goede diagnose/ behandeling bepaald en is er onderling contact geweest tussen de fysio en CLUBPT. Ik ben daarna meteen gestart met trainen bij CLUBPT. Nu, 4 maanden later heb ik bijna geen last meer, is mijn zelfvertrouwen gegroeid en mijn nek sterker dan ooit. CLUBPT onderscheidt zich door heel goed te luisteren naar de klant en vanuit daar een persoonlijk plan te maken. Ze leveren maatwerk en dat maakt het verschil!''

Voordelen van onze revalidatie Uden

We starten met een uitgebreide intake zodat we samen met jou een programma kunnen opstellen. Daarnaast kun je zoveel sporten als je maar wilt, er zit geen limiet op! Benieuwd naar jouw resultaten? Ook die kun je overzichtelijk inzien in de app. We geven jou inzicht in jouw sportprestaties. Alles wordt gemakkelijk gemeten met jouw smartphone of hartslagmeter. Deze app kun je niet alleen in de sportschool gebruiken, maar ook als je thuis gaat trainen of een rondje gaat hardlopen. Alle resultaten overzichtelijk in één app voor extra motivatie! 

Over CLUBPT

Verschillende trainingen voor jong en oud, van boksen tot High Intensity. Voor ieder is er een passende training. Ben je een sportfanaat en wil je liever trainen zonder trainer? Ook geen probleem. Ga aan de slag in de fitnessruimte met verschillende cardio-apparaten of krachtapparatuur. Je krijgt een inzicht in jouw persoonlijke schema en resultaten op de schermen. Mocht je vragen hebben kun je altijd naar een van onze coaches komen. Ons team bestaat uit verschillende coaches die allemaal hun eigen expertise hebben, zo is er altijd wel een coach die bij jou past en jou kan helpen bij het behalen van jouw resultaten! 

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit