• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
BEWEEG
JE
BETER
seo-banner-image

Blessure en revalidatie in Uden, Veghel & Boekel

Ben jij op zoek naar een sportschool die kennis heeft van blessure en revalidatie in Uden, Veghel of Boekel?

CLUBPT heeft een intensieve samenwerking met Fysio moov. De trainers van CLUBPT werken nauw samen met de moov fysiotherapeuten . De kennis die we door deze samenwerking hebben, maakt dat we bij CLUBPT expert zijn in het omgaan met- en voorkomen van blessures.

Samenwerken voor de beste revalidatie in Uden

Bij een fysiotherapeut krijg je vaak de opdracht om meer te bewegen of oefeningen thuis te doen om van je klacht af te komen. Helaas wordt dit niet altijd goed opgevolgd. Wat maakt dat je maanden later weer een afspraak moet maken voor dezelfde klacht. Herken je dit? Om dit te voorkomen zocht Fysio MOOV de samenwerking met CLUBPT op. 

Waarom fysio moov?

Bij Fysio Moov begrijpen we jou als sporter. We begrijpen wat jou drijft. We begrijpen dat wanneer jij op je training geblesseerd raakt, je zo snel mogelijk weer je wedstrijd wilt spelen. We begrijpen that every day counts.

Gratis inloop spreekuur 
Vrijblijvend je blessure vakkundig laten beoordelen? Niet verzekerd voor fysiotherapie? Vragen over je trainingsmethodiek? Je sportprestaties verbeteren? Een blessure of pijn tijdens sporten? Op verschillende momenten in de week en op verschillende locaties van CLUBPT kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor een spreekuur fysiotherapie. Tijdens het spreekuur zal er een screening plaatsvinden en een beoordeling van de klacht. Naar aanleiding hiervan zal de fysiotherapeut een passend advies geven over hoe het beste hier mee om te gaan. 


Eigen ervaring in blessures en revalidatie in Uden

Ook ons topsport verleden maakt dat we veel expertise hebben op het gebied van blessure en revalidatie in Uden. Eigenaar en personal trainer Kim is bijvoorbeeld jarenlang een volleybalster op wereldniveau geweest. En heeft daardoor met de beste fysio’s en trainers ter wereld mogen werken. Vraag gerust naar haar tips voor een goede revalidatie in Uden. 

Intensief contact met artsen en fysiotherapeuten

Topsport gaat niet altijd zonder slag of stoot…Zelf hebben we meerdere blessures en operaties ondergaan. Door het intensieve contact met de beste artsen en fysiotherapeuten hebben we ook in deze periode uitgebreide kennis in blessures en revalidatie opgedaan. Deze kennis brengen wij nu in de praktijk om onze sporters te helpen. We kunnen ons heel goed inleven in de klachten die jij hebt. Dus je bent bij ons in goede handen. 

Benieuwd naar wat onze werkwijze kan opleveren? Lees hier de ervaringen van onze klanten. 

Opnieuw volleyballen door een goede revalidatie in Uden
Een van onze klanten kwam bedroefd binnen dat zij nooit meer kon volleyballen. Althans, dat zeiden de dokters en therapeuten. Guess what?! Door onze trainingen staat ze weer vertrouwd op het volleybalveld!
Mirte van der Hoff: ''Na 2 knieoperaties in ruim een jaar tijd ben ik vanuit het ziekenhuis naar huis gestuurd. Het enige advies was een spinning les als revalidatieplan, maar dat zag ik niet zitten. De grote vraag was of ik weer op het veld kon staan met een bal. Wie kon mij helpen om weer vertrouwen in mijn knie te krijgen en weer te kunnen volleyballen? Gelukkig wilde Kim de uitdaging aan gaan. Dankzij de persoonlijke en op maat gemaakte intensieve begeleiding van Kim heb ik iedere training een stap vooruit gezet. Met als resultaat dat ik nu weer heerlijk aan het volleyballen ben. Wat een geweldig gevoel!'' 

Geen (nek)klachten meer door een goede revalidatie in Uden
Pieternel van de Ven: ''Ik heb lang last gehad van nekklachten. Van alles al geprobeerd maar ik kwam er niet vanaf en de klachten werden alleen maar hardnekkiger. Na een kennismakingsgesprek met CLUBPT heb ik eerst een bezoek aan de fysio gebracht. Op basis van dit bezoek is er een goede diagnose/ behandeling bepaald en is er onderling contact geweest tussen de fysio en CLUBPT. Ik ben daarna meteen gestart met trainen bij CLUBPT. Nu, 4 maanden later heb ik bijna geen last meer, is mijn zelfvertrouwen gegroeid en mijn nek sterker dan ooit. CLUBPT onderscheidt zich door heel goed te luisteren naar de klant en vanuit daar een persoonlijk plan te maken. Ze leveren maatwerk en dat maakt het verschil!''

Voordelen van onze revalidatie Uden

We starten met een uitgebreide intake zodat we samen met jou een programma kunnen opstellen. Daarnaast kun je zoveel sporten als je maar wilt, er zit geen limiet op! Benieuwd naar jouw resultaten? Ook die kun je overzichtelijk inzien in de app. We geven jou inzicht in jouw sportprestaties. Alles wordt gemakkelijk gemeten met jouw smartphone of hartslagmeter. Deze app kun je niet alleen in de sportschool gebruiken, maar ook als je thuis gaat trainen of een rondje gaat hardlopen. Alle resultaten overzichtelijk in één app voor extra motivatie! 

 

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit