• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
Ons team

Meet our team

 • Sjuul Zeekaf
  Personal training

  Na jaren zelf in de topsport actief te zijn geweest wilde ik mijn kennis gebruiken. Tijdens deze periode heb ik enorm veel geleerd hoe belangrijk de fitheid van je lichaam is. De combinatie van training en voeding is essentieel voor resultaat. Ieder lichaam is anders en vraagt altijd maatwerk. Ik krijg enorm veel energie om samen als ‘team’ naar een doel te werken. Are you next?

  "Together we achieve more!"
 • Kim Sterken-Staelens
  Personal training, Crossfit en small group

  Mijn naam is Kim Sterken-Staelens. Ik ben geboren in België en sinds mijn 15de naar Nederland verhuisd. Ik ben getrouwd met Mark en ik heb 2 prachtige dochters, Lynn (8) en Nova (4). Vanaf mijn 15de ben ik eredivisie gaan volleyballen bij Vught en ben ik vervolgens in Weert gaan spelen waar wij zowel de beker als het landskampioenschap wonnen. Op mijn 17de ben ik naar het buitenland gegaan. Van Frankrijk naar Duitsland, Italië en Polen, om uiteindelijk in Roemenië mijn 2 laatste jaren te volleyballen. Ik heb bij veel clubs Champions-league gespeeld, landstitels en bekers gewonnen. Ook bij het Nederlandse team heb ik na 346 interlands in 2013 afscheid genomen. EK’s, WK’s en World Grand Prix gespeeld waarvan een prachtige zilver medaille op het EK 2009 en de gouden medaille bij de World Grand Prix in 2007. Na mijn carrière ben ik in Eindhoven als personal trainer gestart en van daaruit hebben wij een eigen trainingscentrum (CLUBPT) opgestart, waar ik iedere week veel mensen begeleid. Ik haal heel veel uit mijn ervaring als topsporter. Door mijn ernstige knie blessure in 2003 waarvan ik meer als 1,5 jaar van heb moeten herstellen, weet ik ook veel over hersteltraining en opbouwen na een terugval. Dankzij mijn topsport heb ik ook de hele wereld gezien en ook daarvan heb ik heel veel geleerd. Op mijn 28e kregen wij onze eerste dochter en ook daarna ben ik terug gekeerd in de topsport. Allemaal mooie ervaringen waar je tegenaan loopt als je na een zwangerschap weer fit wilt worden. Ik ben trots op mijn topsportcarrière, mijn gezin en CLUBPT!
 • Josine van Zutven
  Tacoyo en yoga

  Mezelf ontwikkelen en mensen inspireren is hetgeen ik het liefste doe. Na ruim 16 jaar gewerkt te hebben in het onderwijs als docent wiskunde en lichamelijke opvoeding heb ik in 2018 het roer omgegooid. Vele trainingen en opleidingen in zowel yoga als persoonlijk leiderschap hebben ertoe geleid dat ik werk doe waar mijn hart ligt. Ik geloof in de combinatie van in - en ontspanning. Dit is het mooie van de Tacoyo lessen die ik geef. De afwisseling tussen in-en ontspanning en de muziek die hierin mee gaat maken het voor mij dé unieke groepsles waar alles in zit! Mijn creatieve geest kan ik kwijt in de thema’s die aan bod komen in de yogalessen, die een mooie mix zijn van yin yoga, do-in yoga, pilates en mindfulness. Jouw body and Mind staan voor mij centraal. Leer jezelf kennen en luister naar wat je lijf je wilt vertellen.

  "No one is you, that is your power"
 • Kallinigta
  Yoga, flowfit en personal trainer

  Hoi! Ik ben Kalli Mulders, geboren en getogen in Uden, super trotse mama van Nacho, en een enthousiaste levensgenieter. Al 15 jaar ben ik actief in de wereld van fit en wellness - als instructrice van verschillende groepslessen, personal trainer, voedingscoach, (kinder)yoga-juf, maar ook als fitness manager. Eind 2009 vertrok ik naar het buitenland en heb in Spanje, Australië en Zweden gewoond, gewerkt en geleerd. Acht jaar later en vele ervaringen rijker heb ik mijn weg terug gevonden naar mijn roots. Bij ClubPt werk ik als personal trainer, verzorg ik verschillende stijlen yoga en geef ik de Flowfit. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten op de racefiets te vinden, in de keuken met familie of vrienden, lekker in de natuur met mijn gezin, of aan tafel met een gezelschapsspel. Eén van mijn minder goede eigenschappen is, dat ik heel slecht ben in het onthouden van namen, maar ik hou van een uitdaging! Dus, daag me uit, spreek me aan en stel je voor, ik zal mijn uiterste best doen om je naam niet te vergeten :).

  “Leven is meervoud van lef”
 • Maartje
  Small group, bokstraining en personal trainer

  Ik ben Maartje, 29 jaar, uit 's-Hertogenbosch. Ik werk nu 2,5 jaar bij CLUBPT. Ik geef personal training, small group training en na de zomer ook bokstraining! Sporten zit denk ik in mijn DNA. Dat is wat ik doe. Vroeger zat ik altijd op dansles, zelfs 7 jaar klassiek ballet gedaan. Maar de vechtsport trok mij aan. Toen ben ik met taekwondo gestart, stad en land afgereisd voor wedstrijden. Dat was een mooie tijd! Later ben ik gaan boksen, doe ik nog steeds. Gewoon 1 op 1 in de ring, punten scoren, goed kijken, scherp blijven en soms ook eentje incasseren. Met mijn vriend doe ik downhill mountainbiken. Beste ontspanning voor mij. Je hebt geen tijd om na te denken.

  "Everybody has a plan, until they get punched in the face."
 • Ilze Zoetekouw
  Personal training, Crossfit en small group

  Mijn naam is Ilze Zoetekouw, 20 jaar oud. Van kleins af aan ben ik opgeroeid in een sportief gezin waar sporten en samen werken aan doelen hand in hand gaan. Zelf ben ik fanatiek betrokken in de dressuur paardensport. Ik merkte dat er nog veel te winnen was rondom mijn balans, kracht & uithoudingsvermogen. Om dit te verbeteren ben ik bij CrossFit uitgekomen. Door de snelle vooruitgang werd mijn fanatisme erg hoog. Ik weet als geen ander hoe het is om naar doelen te streven. Hoe zwaar ieder begin soms kan zijn. Letterlijk met vallen en opstaan heb ik mijn doelen behaald. Graag wil ik anderen helpen een gezonde en sportieve levensstijl te creëren.

  "Volhouden met een lach op je gezicht maakt het onmogelijke mogelijk."
 • Jip Legemaat
  Personal training en small group

  Ik ben Jip, 22 jaren jong en ik woon in Schijndel waar ik ooit begon met het doen van oefeningen op mijn slaapkamer: push ups met op mijn rug een oude Eastpack met schoolboeken erin. Al vanaf mijn 6e ben ik bezig met sport. Ik deed het zelf, keek ernaar en had het erover met anderen. De hele dag stilzitten was niet aan mij besteed. Sindsdien is dit niet veranderd. Ik doe aan CrossFit, fitness en voetbal. Het is mijn uitlaatklep, mijn uitdaging, en nog steeds ben ik hier dagelijks mee bezig. Ik doe er alles aan om elke dag een beetje beter te worden en anderen hierin mee te nemen. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om sport niet meer enkel als vrije tijd te zien. Inmiddels draag ik deze oude Eastpack nog steeds maar zijn die oude schoolboeken vervangen door mijn eigen (sport)ervaringen die ik heb opgedaan en elke dag meedraag. Het lijkt me geweldig om deze met anderen te delen!

  "Je rugzak wordt continu voller, jij wordt dus continu sterker"
 • Daan Schel
  Personal training en Crossfit

  Van kleins af aan ben ik altijd druk bezig geweest met sport. Op 5 jarige leeftijd ben ik gestart met motorcross, dit heb ik tot mijn 19e met veel passie gedaan. Op mijn 16e kwam ik CrossFit tegen en na het zien van de documentaire ''The Fittest on Earth'' was ik al snel verkocht! CrossFit laat je versteld staan van wat er met het menselijk lichaam allemaal mogelijk is. Je kan vaak veel meer dan je zelf denkt, dit probeer ik als coach bij ClubPT iedereen te laten ervaren!
 • Guusje

  Hoi! Ik ben Guusje, 21 jaar en trainster bij CLUBPT in Veghel. Een droom die uitkomt! Ik ben altijd met sport bezig en heb ontzettend veel zin om jou te helpen om je doelen te bereiken. Mijn studie “sport en beweging” heb ik in 2018 afgerond. Daarna ben ik in het buitenland gaan werken als begeleidster animatie en sport. Nu start ik met dit avontuur om jou dé training te geven die bij je past. Een training om de dag fit en energiek te starten of om de dag moe en voldaan af te sluiten. GEWELDIG toch! Ik ontmoet je graag:) Tot snel!
 • Robin

  Ik ben Robin, 36 jaar en kom Sint-Oedenrode. In 2019 ben ik gestart met een fitnessopleiding naast mijn baan. Via deze weg hoop ik van mijn passie ooit mijn werk te kunnen maken; mensen begeleiden bij hun (sportieve) doelen. Ik sta graag voor de groep en hou ervan om mensen te motiveren, er alles uit te halen wat er in zit! Van jongs af aan heb ik altijd op hoog niveau gewielrend, ik hoop een stukje van de passie die ik voor (die) sport heb over te kunnen dragen op de leden. Het is een uitdaging om onderdeel te mogen zijn van een uniek concept als dat van CLUBPT, ik heb er echt héél veel zin in!
 • Marle

  Mijn naam is Marle Vissers, 22 jaar oud. Al op jonge leeftijd bezig met sport. Zo heb ik op altijd gevoetbald. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met fitness. Dit begon als een vriendinnenuitje naar de sportschool (zonder enige kennis) maar na een tijdje werd mijn aandacht voor krachttraining gewekt. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in krachttraining en een bijpassende leefstijl. Sport is voor mij een uitlaatklep en zorgt voor een voldaan en energiek gevoel. Door meer energie in de trainingen te stoppen en kennis op te doen over de oefeningen merkte ik vooruitgang wat voor meer motivatie zorgt. Daarnaast wil ik mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen om kennis en ervaring op te doen. Deze kennis en ervaring breng ik met passie over op anderen! Ben jij de volgende?
 • Nick

  Mijn naam is Nick de Groot, ik ben 19 jaar oud en ik woon in het dorpje Zeeland. Ik ben opgegroeid in een sportief gezin. Op 4 jarige leeftijd ben ik gaan voetballen bij de plaatselijke voetbalclub. Op 8 jarige leeftijd maakte ik de overstap naar FC Den Bosch en kwam ik in de topsportwereld terecht. Op dit moment ben ik nog steeds actief in de topsportwereld en doe ik daar veel ervaring in op. Deze kennis wil ik graag gaan gebruiken om anderen ermee te helpen. Verder heb ik de opleiding sport en bewegingscoördinator met veel plezier afgerond. Alle kennis die ik daar heb opgedaan wil ik bij CLUBPT gaan toepassen om mensen te helpen bij het creëren van een betere leefstijl. Ik wil samen jouw doel behalen!
 • Jürgen

  Ik ben Jürgen, 32 lentes jong en samenwonend met mijn vriendin Guulke en ons dochtertje Moos in Uden. Sinds begin augustus gestart met het geven van CrossFit lessen bij CLUBPT. Het lesgeven is voor het eerst, maar zo ben ik al een aantal jaar fanatiek beoefenaar van deze fantastische sport. Dit doe ik naast mijn voltijd baan in de civiele techniek (weg en waterbouw) bij bouwbedrijf Heijmans. Wanneer kom jij een keer meedoen?
Ons team
 • Why
  We dagen ons zelf en andere uit om iedere dag een beetje beter te worden.
 • How
  We dagen ons zelf en andere iedere dag uit door producten en diensten aan te bieden die het beste passen bij jouw leefstijl. We doen dit met goede begeleiding, laagdrempelig en door samen te werken.
 • What
  We bieden training en coaching op mentaal-, fysiek- en voedingsgebied gericht op een gezonder, meer in balans en gelukkiger leven.
CLUBPT bestaat uit een team van (oud) topsporters met veel kennis over het lichaam én ervaring in het behalen van gegarandeerd resultaat. Wij zien veel mensen worstelen met hun gezondheid. Iedereen wil graag fit blijven, maar welke training heeft hun specifieke lichaam nodig en welke voeding hoort daar bij? Wij hebben ervoor gekozen onze ervaring volledig in te zetten om u daarbij te helpen. En dat doen wij met veel plezier want het is onze passie om hiermee bezig te zijn!

Hieronder een quote van Kim Staelens over haar achtergrond en drive om nu bij CLUBPT aan de slag te gaan..
Na 15 jaar Nederlands volleybalteam, bijna 350 interlands, topclubs in binnen- en buitenland en vele nationale en internationale prijzen wil ik al mijn ervaring nu gebruiken om u te helpen uw doelstelling te realiseren. Ik heb tijdens mijn carrière met de beste fysiotherapeuten, krachttrainers en voedingsdeskundige in de wereld gewerkt. Maar wellicht nog belangrijker; ik heb mij 15 jaar lang gemotiveerd om dagelijks mijn doelstellingen te halen. Ik weet daarom precies wat er voor nodig is om u te motiveren en uw doelen te halen.
Een van de meest unieke eigenschappen van CLUBPT is dat wij werken met mensen die zelf hebben ervaren wat er voor nodig is om je lichaam gezond te houden. Wij focussen ons op vier belangrijke aspecten om doelen te realiseren:
 • Beweging
 • Voeding
 • Ontspanning
 • Coaching

Involved

Involved

Wij zijn een club waarbij goede persoonlijke begeleiding centraal staat. Oprechte belangstelling in de klant is hierbij essentieel. Wij luisteren naar de behoeftes en bevindingen van iedere klant om zo passende begeleiding te verzorgen. CLUBPT is er voor iedereen vanaf 14 jaar, ongeacht je niveau.

Teamwork

Teamwork

Leren door samen te werken! CLUBPT wil dat iedere professional zich blijft ontwikkelen, o.a. door van en met elkaar te leren. Wij bieden meer diepgang in onze begeleiding door actief samen te werken en expertises te delen.

Progress

Progress

Blijvend verbeteren!
De mening van de klant zorgt voor verbetering. 
Daarnaast vinden we he belangrijk dat onze diensten

betaalbaar en toegankelijk zijn. We blijven ons concept continu door ontwikkelen.

Inspire

Inspire

Goed voorbeeld doet volgen! Onze professionals zijn al jarenlang fit en gezond. Velen hebben jarenlange ervaring in de topsport. Zij zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Reach your potential

Reach your potential

Bij een gezonde leefstijl hoort meer dan alléén training. Juist de combinatie van training, voeding en ontspanning draagt bij aan een maximaal en langdurig resultaat. Hierop is ons aanbod gebaseerd.

Vision

Vision

Kwaliteit is de reden van ons succes!
We streven naar het allerhoogste niveau op het gebied van lesgeven en coachen. Wij werken alleen met gekwalificeerde professionals. Bij CLUBPT staat de klant centraal en wordt er altijd vanuit de behoefte van de klant, op maat, getraind. Training vindt alléén plaats onder goede begeleiding, dan bereik je het beste resultaat.

Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief