• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen

Meet our team

Ons team bestaat uit coaches met allemaal hun eigen expertise. Zo is er altijd een coach die bij jou past.
 • Mendy

  Mijn naam is Mendy Bosch en ik begeleid mensen met chronische pijn. Als fysiotherapeut en leraar Alexander Techniek weet ik hoe belangrijk ontspanning is tijdens het bewegen, juist als je pijn hebt. Maar hoe train je dat? Je ontdekt het tijdens het personal revalidatietraject Beweeg Je Beter. In tien weken tijd leer ik je ontspannen te bewegen. Je souplesse neemt toe en je pijn neemt af. En als jij naderhand zegt: ‘Bewegen is fijn’, dan is mijn missie geslaagd.

  Wil je liever ontspannen bewegen tijdens een groepsles? Doe mee met Yin Pilates of BAM light.

  Je bent van harte welkom!
   
 • Evy

 • Melle

  Hey daar, sportieveling! Ik ben Melle. Al jaren sport ik zelf fanatiek en met mijn passie voor fysiotherapie, ben ik vastberaden om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

  Tussendoor ben ik druk bezig met het behalen van mijn fysiotherapiediploma aan de Fontys. Maar dat is nog niet alles! Momenteel loop ik stage bij CLUBPT voor mijn sportmedische trainer minor, waar ik de nieuwste inzichten opdoe om jouw sportervaring te optimaliseren.

  Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan en jouw doelen verwezenlijken. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, blessurepreventie of gewoonweg in topvorm wilt komen, ik sta klaar om je te begeleiden.Tot snel!
 • Martijn

 • Kaly

  Hey daar, sportievelingen! Ik ben Kaly, en ik ben jouw enthousiaste metgezel bij de crosstrainingen in Uden. Als je me zoekt, ben ik te vinden te midden van de actie, klaar om je te motiveren en uit te dagen.
   
  Wat geeft mij een boost? Er is niets mooiers dan te zien hoe mensen genieten en plezier beleven aan elke zweetdruppel en elke beweging. En de vastberadenheid die telkens weer drijft om grenzen te verleggen. Zie je binnenkort bij de trainingen!
 • Hans

 • Mike

 • Tim

 • Robin

 • Job

  Mijn naam is Job van Zutven, ik ben docent l.o. en geef en volg powercircuit lessen bij de CLUBPT locatie in Boekel. Kom gerust een keer langs op maandagavond!
 • Yannicke

  Hey, ik ben Yannicke. Na 3,5 jaar zelf te trainen heb ik besloten mijn kennis en passie over sport en trainen ook over te brengen op anderen. Ik ben een opleiding gaan volgen in de sport, zodat ik mijn kennis nog meer kan vergroten.
  Als je mij de vraag stelt: "waar krijg je met werk energie van?" dan is dat mensen hun doelen zien behalen en de groei die daarbij komt kijken. Techniek en plezier staat tijdens het sporten bij mij voorop.
   
  Samen met jou wil ik het uiterste uit jezelf halen, want ik ben van mening dat jij meer kunt dan je denkt!
   
  Heb je een vraag, hulp nodig of zin in een praatje? Ik help je graag!
 • Josine

  Mijn naam is Josine van Zutven en woon samen met mijn gezin in Boekel. Mijn passie voor lesgeven is begonnen in het onderwijs als gym – en wiskunde docent. Nu werk ik met veel plezier bij CLUBPT Boekel waar ik clubmanager ben en veel verschillende lessen mag geven van Yoga/pilates tot BAM/Power Circuit. Sporten op muziek is mijn ding! Ik vind het heerlijk dat ik mijn creativiteit kan leggen in het maken van toffe lessen. Mijn doel is om iedereen in mijn les met veel plezier te laten bewegen. En hoe leuk is het dan als ik zie dat mensen helemaal voldaan met nieuwe energie (of juist meer ontspannen) en met meer  zelfvertrouwen weer naar huis gaan!
 • Stijn

  Ik ben Stijn en heb sportkunde gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en hou ervan om sportieve en persoonlijke doelen te stellen hier naartoe te werken en anderen hierbij te helpen.
 • Petra

  Ik ben Petra Wagemans en ben 'GEK' van sport , je kan me ervoor wakker maken! ;)
   
  In beweging zijn geeft me juist energie en je wordt er ook nog fitter van. Dat is waarom ik het zo ontzettend leuk vind om bij CLUBPT URBAN Running te mogen geven. Heerlijk in de buitenlucht cardio-training , in de vorm van stukjes hardlopen, afgewisseld met core-training, elke les is anders!
   
  Naast mijn werk als diabetesvpk en VITALOOG, ben ik actief bij Bas vd Goor Foundation. Ik geloof en zie dat beweging een heel belangrijk middel is om zo lang mogelijk vitaal en energiek te blijven!
  Just do it!
 • Juul

  Hey, ik ben Juul en ik ben de kracht achter de fantastische HIIT-trainingen bij CLUBPT Veghel! Mijn absolute passie is ervoor te zorgen dat jij na elke les met een glimlach van oor tot oor de deur uitgaat, vervuld van energie en trots. Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen.
 • Imke

  Hey! Ik ben Imke en ben personal trainer en voedingsconsulent. Ik ben diegene die je tijdens groepstrainingen regelmatig met gewichten ziet slepen omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen meer kunnen. Jou laten inzien dat je sterker bent dan je denkt is iets waar ik heel goed op ga! Mensen zien mij als iemand die niet alleen betrokken en enthousiast is, maar ook veel begrip toont. Ik ben tevens een fysiotherapie-ervaringsdeskundige te noemen, waardoor ik uitdagingen van klanten op persoonlijk niveau begrijp. Je vindt mij 4 keer per week in een van onze crosstrainingen in zowel Veghel als Uden, maar ook daarnaast ben ik niet meer weg te slaan bij onze clubs.
 • Paul

  Na 15 jaar onderwijs en 5 jaar intensief sporten wist ik het zeker: Ik wilde mensen gaan begeleiden naar een fitter en gezonder leven. Na verschillende opleidingen en cursussen te hebben gevolgd en afgerond heb ik die droom waargemaakt. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek bij CLUBPT. Ik geef personal training, voedingsadvies, circuittraining en mijn absolute passie: crosstraining. Ik hoop je snel tegen te komen bij CLUBPT!
 • Jip
  Personal Trainer, CrossTraining, Clubmanager Veghel
 • Kim
  Personal Trainer, Clubmanager Uden
 • Joey
  Spinning, High Intensity
 • Joost
  Personal Trainer, Leefstijlcoach, CrossTraining
 • Kyra
  Yoga
Ons team
 • Why
  We dagen ons zelf en andere uit om iedere dag een beetje beter te worden.
 • How
  We dagen ons zelf en andere iedere dag uit door producten en diensten aan te bieden die het beste passen bij jouw leefstijl. We doen dit met goede begeleiding, laagdrempelig en door samen te werken.
 • What
  We bieden training en coaching op mentaal-, fysiek- en voedingsgebied gericht op een gezonder, meer in balans en gelukkiger leven.
CLUBPT bestaat uit een team van (oud) topsporters met veel kennis over het lichaam én ervaring in het behalen van gegarandeerd resultaat. Wij zien veel mensen worstelen met hun gezondheid. Iedereen wil graag fit blijven, maar welke training heeft hun specifieke lichaam nodig en welke voeding hoort daar bij? Wij hebben ervoor gekozen onze ervaring volledig in te zetten om u daarbij te helpen. En dat doen wij met veel plezier want het is onze passie om hiermee bezig te zijn!

Hieronder een quote van Kim Staelens over haar achtergrond en drive om nu bij CLUBPT aan de slag te gaan..
Na 15 jaar Nederlands volleybalteam, bijna 350 interlands, topclubs in binnen- en buitenland en vele nationale en internationale prijzen wil ik al mijn ervaring nu gebruiken om u te helpen uw doelstelling te realiseren. Ik heb tijdens mijn carrière met de beste fysiotherapeuten, krachttrainers en voedingsdeskundige in de wereld gewerkt. Maar wellicht nog belangrijker; ik heb mij 15 jaar lang gemotiveerd om dagelijks mijn doelstellingen te halen. Ik weet daarom precies wat er voor nodig is om u te motiveren en uw doelen te halen.
Een van de meest unieke eigenschappen van CLUBPT is dat wij werken met mensen die zelf hebben ervaren wat er voor nodig is om je lichaam gezond te houden. Wij focussen ons op vier belangrijke aspecten om doelen te realiseren:
 • Beweging
 • Voeding
 • Ontspanning
 • Coaching

Involved

Involved

Wij zijn een club waarbij goede persoonlijke begeleiding centraal staat. Oprechte belangstelling in de klant is hierbij essentieel. Wij luisteren naar de behoeftes en bevindingen van iedere klant om zo passende begeleiding te verzorgen. CLUBPT is er voor iedereen vanaf 14 jaar, ongeacht je niveau.

Teamwork

Teamwork

Leren door samen te werken! CLUBPT wil dat iedere professional zich blijft ontwikkelen, o.a. door van en met elkaar te leren. Wij bieden meer diepgang in onze begeleiding door actief samen te werken en expertises te delen.

Progress

Progress

Blijvend verbeteren!
De mening van de klant zorgt voor verbetering. 
Daarnaast vinden we he belangrijk dat onze diensten

betaalbaar en toegankelijk zijn. We blijven ons concept continu door ontwikkelen.

Inspire

Inspire

Goed voorbeeld doet volgen! Onze professionals zijn al jarenlang fit en gezond. Velen hebben jarenlange ervaring in de topsport. Zij zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Reach your potential

Reach your potential

Bij een gezonde leefstijl hoort meer dan alléén training. Juist de combinatie van training, voeding en ontspanning draagt bij aan een maximaal en langdurig resultaat. Hierop is ons aanbod gebaseerd.

Vision

Vision

Kwaliteit is de reden van ons succes!
We streven naar het allerhoogste niveau op het gebied van lesgeven en coachen. Wij werken alleen met gekwalificeerde professionals. Bij CLUBPT staat de klant centraal en wordt er altijd vanuit de behoefte van de klant, op maat, getraind. Training vindt alléén plaats onder goede begeleiding, dan bereik je het beste resultaat.

Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit