• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen

Meet our team

Ons team bestaat uit coaches met allemaal hun eigen expertise. Zo is er altijd een coach die bij jou past.
 • Job Van Zoggel

  Mijn naam is Job, te vinden bij CLUBPT als crosstraining- en circuittrainer. Wat mij energie geeft is om tijdens het sporten je eigen grenzen op te zoeken, dit geeft zo’n kick. Als jij dit ook wil ervaren, neem dan zeker een keer deel aan een van mijn lessen!

 • Martijn

 • Kaly

  Hey daar, sportievelingen! Ik ben Kaly, en ik ben jouw enthousiaste metgezel bij de crosstrainingen in Uden. Als je me zoekt, ben ik te vinden te midden van de actie, klaar om je te motiveren en uit te dagen.
   
  Wat geeft mij een boost? Er is niets mooiers dan te zien hoe mensen genieten en plezier beleven aan elke zweetdruppel en elke beweging. En de vastberadenheid die telkens weer drijft om grenzen te verleggen. Zie je binnenkort bij de trainingen!
 • Hans

 • Mike

 • Tim

 • Robin

 • Job V. Zutven

  Mijn naam is Job van Zutven, ik ben docent l.o. en geef en volg powercircuit lessen bij de CLUBPT locatie in Boekel. Kom gerust een keer langs op maandagavond !
 • Yannicke

  Hey, ik ben Yannicke. Na 3,5 jaar zelf te trainen heb ik besloten mijn kennis en passie over sport en trainen ook over te brengen op anderen. Ik ben een opleiding gaan volgen in de sport, zodat ik mijn kennis nog meer kan vergroten.
  Als je mij de vraag stelt: "waar krijg je met werk energie van?" dan is dat mensen hun doelen zien behalen en de groei die daarbij komt kijken. Techniek en plezier staat tijdens het sporten bij mij voorop.
   
  Samen met jou wil ik het uiterste uit jezelf halen, want ik ben van mening dat jij meer kunt dan je denkt!
   
  Heb je een vraag, hulp nodig of zin in een praatje? Ik help je graag!
 • Sharon

  Ik ben Sharon en werk al een tijdje in de gym. Antwoord op de vraag “waar krijg jij energie van?” is voor mij: Het trainen van mensen, een-op-een of in groepsverband, waarbij techniek/spierspanning voorop staat. Hiermee het UITERSTE uit ieder individu en de training te halen.
  Ik ben van mening dat mensen veel meer kunnen dan dat ze denken en niets mooiers om samen dat randje op te zoeken.
  Om zo progressie te boeken en zorgen dat we samen jouw doelen behalen!
   
  Daarnaast krijg ik volle energie van zelf trainen. Ik ben vooral te vinden in de krachthoek of (in het weekend) op de dansvloer. Fysieke activiteit waarbij ik ook graag mijn sociale vaardigheden toepas ;) 
   
  Heb je een vraag, hulp nodig of gewoon zin in een gezellig praatje... Je mag me altijd aanspreken, ik help je met liefde en plezier.
   
  BE THE BEST VERSION OF YOU! Daar help ik je graag bij :)
 • Guusje

  Ik ben Guusje, clubmanager en trainster bij CLUBPT Veghel. Ik krijg de meeste energie om mensen hun doelen te zien behalen. En geniet van de groei die daarmee gemoeid is bij een ieder. Zowel fysiek, mentaal als in bewegingspatronen. Techniek staat bij mij voorop en dit breng ik weer ook terug in de lessen en in de fitness, met natuurlijk een flinke dosis enthousiasme.
   
  Ik sta graag klaar voor een praatje om ook JOU verder te helpen!
 • Josine

  Mijn naam is Josine van Zutven en woon samen met mijn gezin in Boekel. Mijn passie voor lesgeven is begonnen in het onderwijs als gym – en wiskunde docent. Nu werk ik met veel plezier bij CLUBPT Boekel waar ik clubmanager ben en veel verschillende lessen mag geven van Yoga/pilates tot BAM/Power Circuit. Sporten op muziek is mijn ding! Ik vind het heerlijk dat ik mijn creativiteit kan leggen in het maken van toffe lessen. Mijn doel is om iedereen in mijn les met veel plezier te laten bewegen. En hoe leuk is het dan als ik zie dat mensen helemaal voldaan met nieuwe energie (of juist meer ontspannen) en met meer  zelfvertrouwen weer naar huis gaan!
 • Stijn

  Ik ben Stijn en heb sportkunde gestudeerd aan de HAN in Nijmegen en hou ervan om sportieve en persoonlijke doelen te stellen hier naartoe te werken en anderen hierbij te helpen.
 • Petra

  Ik ben Petra Wagemans en ben 'GEK' van sport , je kan me ervoor wakker maken! ;)
   
  In beweging zijn geeft me juist energie en je wordt er ook nog fitter van. Dat is waarom ik het zo ontzettend leuk vind om bij CLUBPT URBAN Running te mogen geven. Heerlijk in de buitenlucht cardio-training , in de vorm van stukjes hardlopen, afgewisseld met core-training, elke les is anders!
   
  Naast mijn werk als diabetesvpk en VITALOOG, ben ik actief bij Bas vd Goor Foundation. Ik geloof en zie dat beweging een heel belangrijk middel is om zo lang mogelijk vitaal en energiek te blijven!
  Just do it!
 • Juul

  Hey, ik ben Juul en ik ben de kracht achter de fantastische HIIT-trainingen bij CLUBPT Veghel! Mijn absolute passie is ervoor te zorgen dat jij na elke les met een glimlach van oor tot oor de deur uitgaat, vervuld van energie en trots. Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen.
 • Imke

  Hey! Ik ben Imke en ben personal trainer en voedingsconsulent. Ik ben diegene die je tijdens groepstrainingen regelmatig met gewichten ziet slepen omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen meer kunnen. Jou laten inzien dat je sterker bent dan je denkt is iets waar ik heel goed op ga! Mensen zien mij als iemand die niet alleen betrokken en enthousiast is, maar ook veel begrip toont. Ik ben tevens een fysiotherapie-ervaringsdeskundige te noemen, waardoor ik uitdagingen van klanten op persoonlijk niveau begrijp. Je vindt mij 4 keer per week in een van onze crosstrainingen in zowel Veghel als Uden, maar ook daarnaast ben ik niet meer weg te slaan bij onze clubs.
 • Paul

  Na 15 jaar onderwijs en 5 jaar intensief sporten wist ik het zeker: Ik wilde mensen gaan begeleiden naar een fitter en gezonder leven. Na verschillende opleidingen en cursussen te hebben gevolgd en afgerond heb ik die droom waargemaakt. Inmiddels zit ik helemaal op mijn plek bij CLUBPT. Ik geef personal training, voedingsadvies, circuittraining en mijn absolute passie: crosstraining. Ik hoop je snel tegen te komen bij CLUBPT!
 • Jip
  Personal Trainer, CrossTraining, Clubmanager Veghel
 • Kim
  Personal Trainer, Clubmanager Uden
 • Mendy

  Dat sporten gezond is, weet iedereen. Maar wist je ook dat bewegen het beste medicijn is tegen pijn? Als sportfysiotherapeut heb ik meer dan vijftien jaar ervaring in het begeleiden van mensen met klachten. Ik werkte in een particuliere praktijk, maar kwam vaak tijd tekort. Sinds september ‘22 werk ik als personal revalidatietrainer bij CLUBPT. Tijdens het 10-weekse programma Beweeg je Beter leer ik je om efficiënter te bewegen. Je pijn neemt af en het vertrouwen in je lichaam neemt toe. Na tien weken ben je in staat om zelfstandig te fitnessen of deel te nemen aan groepslessen.
   
  Naast de Beweeg je Beter trajecten geef ik ook BAM en Yin Pilates in Boekel.
  Je bent van harte welkom!
 • Joey
  Spinning, High Intensity
 • Joost
  Personal Trainer, Leefstijlcoach, CrossTraining
 • Kyra
  Yoga
Ons team
 • Why
  We dagen ons zelf en andere uit om iedere dag een beetje beter te worden.
 • How
  We dagen ons zelf en andere iedere dag uit door producten en diensten aan te bieden die het beste passen bij jouw leefstijl. We doen dit met goede begeleiding, laagdrempelig en door samen te werken.
 • What
  We bieden training en coaching op mentaal-, fysiek- en voedingsgebied gericht op een gezonder, meer in balans en gelukkiger leven.
CLUBPT bestaat uit een team van (oud) topsporters met veel kennis over het lichaam én ervaring in het behalen van gegarandeerd resultaat. Wij zien veel mensen worstelen met hun gezondheid. Iedereen wil graag fit blijven, maar welke training heeft hun specifieke lichaam nodig en welke voeding hoort daar bij? Wij hebben ervoor gekozen onze ervaring volledig in te zetten om u daarbij te helpen. En dat doen wij met veel plezier want het is onze passie om hiermee bezig te zijn!

Hieronder een quote van Kim Staelens over haar achtergrond en drive om nu bij CLUBPT aan de slag te gaan..
Na 15 jaar Nederlands volleybalteam, bijna 350 interlands, topclubs in binnen- en buitenland en vele nationale en internationale prijzen wil ik al mijn ervaring nu gebruiken om u te helpen uw doelstelling te realiseren. Ik heb tijdens mijn carrière met de beste fysiotherapeuten, krachttrainers en voedingsdeskundige in de wereld gewerkt. Maar wellicht nog belangrijker; ik heb mij 15 jaar lang gemotiveerd om dagelijks mijn doelstellingen te halen. Ik weet daarom precies wat er voor nodig is om u te motiveren en uw doelen te halen.
Een van de meest unieke eigenschappen van CLUBPT is dat wij werken met mensen die zelf hebben ervaren wat er voor nodig is om je lichaam gezond te houden. Wij focussen ons op vier belangrijke aspecten om doelen te realiseren:
 • Beweging
 • Voeding
 • Ontspanning
 • Coaching

Involved

Involved

Wij zijn een club waarbij goede persoonlijke begeleiding centraal staat. Oprechte belangstelling in de klant is hierbij essentieel. Wij luisteren naar de behoeftes en bevindingen van iedere klant om zo passende begeleiding te verzorgen. CLUBPT is er voor iedereen vanaf 14 jaar, ongeacht je niveau.

Teamwork

Teamwork

Leren door samen te werken! CLUBPT wil dat iedere professional zich blijft ontwikkelen, o.a. door van en met elkaar te leren. Wij bieden meer diepgang in onze begeleiding door actief samen te werken en expertises te delen.

Progress

Progress

Blijvend verbeteren!
De mening van de klant zorgt voor verbetering. 
Daarnaast vinden we he belangrijk dat onze diensten

betaalbaar en toegankelijk zijn. We blijven ons concept continu door ontwikkelen.

Inspire

Inspire

Goed voorbeeld doet volgen! Onze professionals zijn al jarenlang fit en gezond. Velen hebben jarenlange ervaring in de topsport. Zij zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Reach your potential

Reach your potential

Bij een gezonde leefstijl hoort meer dan alléén training. Juist de combinatie van training, voeding en ontspanning draagt bij aan een maximaal en langdurig resultaat. Hierop is ons aanbod gebaseerd.

Vision

Vision

Kwaliteit is de reden van ons succes!
We streven naar het allerhoogste niveau op het gebied van lesgeven en coachen. Wij werken alleen met gekwalificeerde professionals. Bij CLUBPT staat de klant centraal en wordt er altijd vanuit de behoefte van de klant, op maat, getraind. Training vindt alléén plaats onder goede begeleiding, dan bereik je het beste resultaat.

Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit