• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Uniek aanbod in groepslessen

Boutique fitnessclubs: De wereldwijde trend in de fitnessbranche

Wat is een boutique fitnessclub?
Dit is een fitnessclub die zich specialiseert in bepaalde workouts, groepslessen of trainingsconcepten. Zodra je door een stad als Rotterdam of Amsterdam loopt zie je allemaal verschillende kleine fitnessclubs. Op de ene hoek van de straat zit een pilates studio, op de andere hoek een boxing school, spinning studio of een CrossTraining box. Het zijn allemaal workouts van nu in gave kleine studios.

Ben je echter op zoek naar meer afwisseling in je workouts en wil je bijvoorbeeld yoga combineren met spinning? Dan zul je bij beide boutique fitnessclubs een abonnement of strippenkaart moeten aanschaffen. Kostbare aangelegenheid… En daarom doet CLUBPT dat anders.

CLUBPT is een combinatie van boutique fitnessclubs

CLUBPT kiest voor het ‘club in club’ concept. Alle workouts van boutique fitnessclubs, inclusief persoonlijke aandacht en optimale beleving, gecombineerd in één abonnement. Hierdoor bieden wij een uniek sportconcept voor iedereen. Bij CLUBPT kun je niet kiezen uit maar één workout. Bij ons kun jij eindeloos verschillende workouts combineren. Zo heb jij altijd genoeg variatie in je workouts en kun je verschillende soorten trainingsvormen beoefenen.

Het is nog nooit zo leuk geweest om nieuwe workouts te ontdekken. Alleen of samen met vrienden. Kies uit de beste workouts in town!

Uniek: onbeperkt sporten en combineren!

Het combineren van diverse boutique fitnessclubs in één sportschool (en dus één abonnement) maakt CLUBPT een unieke sportschool in de omgeving van Uden, Boekel en Veghel. Stiekem gewoon van het hele Zuiden! Dit zijn de workouts die je bij CLUBPT onbeperkt kan combineren.
 • CrossTraining
  CrossTraining is een toffe workout als je op zoek bent naar uitdaging en fitness in een nieuw jasje. Hierbij combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één.

 • Pilates
  Pilates kenmerkt zich door training in houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam en geest 

 • Yoga
  We bieden verschillende soorten yoga aan: Yin Yoga en Hatha Yoga. Ervaar innerlijke rust met één van onze yoga workouts.

 • Tacoyo
  Tacoyo is een intervaltraining op muziek, waarbij intensief bewegen telkens wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten.

 • Boksen
  Boksen is ontzettend goed voor het lichaam. Tijdens een les boksen doe je cardio- en krachttraining in één. Heel veel calorieën verbranden in korte tijd!

 • High Intensity Training
  NIEUW in VEGHEL! High Intensity Workouts. 45 minuten zweten op de nieuwste cardio apparatuur en lekkerste muziek. Calorieën burner ten top! De trend in New-York, Londen en Amsterdam op dit moment. Wat is het dan exact? Dat houden wij nog even geheim! 

 • Spinning 2.0
  NIEUW in VEGHEL! Het is straks ook mogelijk om spinning 2.0 te beoefenen. Wat houd dit in? Ook dat zullen we snel verklappen!  

 • Fitness
  NIEUW in VEGHEL! Wil je liever zelf aan de slag? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. We helpen je graag op weg met een schema op maat. Zodat je nog sneller en gegarandeerd resultaat behaald. We plannen samen evaluaties in om je voortgang te meten en passen hier jouw schema keer op keer op aan.

 • Small group of circuit-training
  De populairste les van CLUBPT. Trainen in een circuit-achtige opstelling kan een enorme stok achter de deur zijn. Vooral wanneer je moeite hebt om jezelf te motiveren om in je eentje naar de sportschool te gaan. Het is een combinatie van kracht, core en cardio!

Wil jij een uniek aanbod in workouts en het beste van alle werelden in één sportschool? Kijk vooral niet verder. En kom naar CLUBPT.   
Meld je aan voor een gratis proefles via onderstaand contactformulier.

Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit