• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Yoga

bij CLUBPT in Boekel
TIJD: 50 MIN
Lichaam en geest
Yoga is een leefwijze waarbij de oefeningen ervoor zorgen dat de verschillende lagen in lichaam en geest met elkaar in evenwicht worden gebracht. Het in balans brengen van je lichaam en geest. Dat is Yoga. Dankzij yoga is het mogelijk om in een natuurlijke staat deze verbinding te verbeteren. De balans zorgt ervoor dat een mens beter tot rust komt en dit zal zich onder andere uiten in een verbeterde slaappatroon.

De oefeningen spelen een belangrijke rol
Er zijn verschillende yogavormen bij CLUBPT. Bij alle yogalessen spelen de verschillende oefeningen een belangrijke rol. De oefeningen zorgen namelijk ervoor dat het lukt om de aandacht van buiten naar binnen te keren. Door de focus om te draaien is het mogelijk om meer bewust te worden van eigen lichaam en geest. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je minder stress ervaart. Yoga werkt van binnenuit en zorgt ervoor dat je aan de buitenkant meer rust en balans ervaart.

Yoga bij CLUBPT
Een yogales is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te doen aan een yogales. De yogalessen worden gegeven door professionele yoga instructeurs. De oefeningen zijn eenvoudig toepasbaar op ieder persoon. Wij zorgen voor de yogamatten. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf te ontspannen tijdens de yogalessen bij CLUBPT.

Yin Yoga
Yin Yoga is een japanse yogavorm. Tijdens Yin Yoga stimuleer en strek je het bindweefsel en verschillende spieren. Tijdens Yin Yoga oefeningen houd je een houding langer vast, zodat spieren worden opgerekt. Tijdens deze lessen kun jij de tijd nemen over je eigen lichaam en hoef je niet intensief te bewegen. Zo komen ontspanning en inspanning samen.
Lees hier meer over Yin Yoga

Hatha Yoga
Hatha Yoga is gericht op meditatie. Bij deze vorm van yoga nemen we ruim de tijd om in en uit een houding te komen.
Lees hier meer over Hatha Yoga.

Twijfel jij of yoga bij jou past? Doe gerust een keer mee met een proefles.

Nieuwsgierig geworden naar onze Yoga-lessen? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit