• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Personal Training

bij CLUBPT in Uden
Fit zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. Waar de een tien kilo wil afvallen, voelt de ander zich goed bij 10 kilometer hardlopen of bewuster in het leven staan. Weet jij precies wat je doel is maar heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Bij CLUBPT helpen we je graag met personal training in Uden! 
 
Kennis & ervaring
Of je nu wilt herstellen van een blessure, je oude lichaam weer terug wilt krijgen of wilt afvallen tijdens de overgang: met ons team van (oud) topsporters en gedreven personal trainers weten wij hoe jij jouw persoonlijke doel kunt behalen. Door jarenlange ervaring delen wij graag onze opgedane kennis met je over het fit houden van je lichaam, het veranderen van je eetpatroon en het verwezenlijken van een gezond levenspatroon. 
 
Traject
Personal training bestaat altijd uit één op één begeleiding. Gedurende een sessie van 60 minuten zorgen we voor een leuke, intensieve workout waarbij je de maximale persoonlijke aandacht krijgt. Ben je enthousiast en willen starten met personal training bij CLUBPT in Uden? Dan starten wij met een intake om jouw persoonlijke doelen te bespreken en het programma te bepalen.

Bekijk hier ook onze 10 tips & tricks voor dé summerbody!
Benieuwd naar de kennis en ervaring van onze (leefstijl)coaches?

Wil jij graag personal training of twijfel je nog? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!
Waarom kies je voor personal training bij clubpt in Uden?

1. Wij hebben alleen personal trainers met een bewezen track record en met ervaring. Vlieguren zijn het belangrijkst voor elke personal trainer.

2. Ken je de uitdrukking 'Never trust a skinny cook'? Een personal trainer hoort in vorm te zijn. Een personal trainer moet jarenlang intensief beoefend hebben wat hij doceert. 

3.
Geen personal trainer weet alles. Elke personal trainer heeft zijn eigen specialiteit.

4.
If you pay peanuts, you get monkeys. Laat je niet afschrikken door het tarief wat je betaalt aan een goede personal trainer. De ervaring is gebouwd op 20 jaar ervaring in krachttraining. Die opgedane kennis bespaart jou enorm veel tijd, omdat wij daardoor exact weten wat we doen en jou in no time in vorm krijgen.
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit