• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Urban Gym Veghel

Verlengde Noordkade 4 5462 EH, Veghel

De sportschool van de toekomst!

Drie verdiepingen met 800m2 aan sport!
CLUBPT heeft een unieke derde locatie aan de Noordkade in Veghel. Een super gaaf industrieel pand met maar liefst drie verdiepingen van samen 800m2 aan sport! 

In Veghel bieden wij alle vormen van trainingen aan onder één dak. Jij kunt zelf bepalen welke workout bij jou past! Train je liever alleen of in een groep? Het kan allemaal!

We bundelen de beste sportconcepten in één sportschool. Wat betekent dat je alle toffe groepslessen bij ons kunt volgen. Alle workouts van boutique fitnessclubs, inclusief persoonlijke aandacht en optimale beleving, gecombineerd in één abonnement.

drie verdiepingen om te sporten bij clubpt

We hebben de twee meest populaire lessen van A’dam, NY en Londen naar Veghel gehaald: High Intensity training op de skillmill

Kies de les die het beste bij je past. Welke is jouw favoriet?

Je bent geen nummertje!
We starten met een uitgebreide intake. Op basis van jouw gegevens, sportprofiel en doel(en) stellen we een (groepsles) programma op. We willen weten wie je bent en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Performance metingen
Onze hartslag gebaseerde workouts hebben één doel: resultaat! Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op de schermen. Welke les kies jij?
  • High Intensity training: full body workout voor mannen en vrouwen. Je werkt in verschillende rondes met onze skillmill, plyoboxen en gewichten. Elke keer is een unieke CLUBPT workout. Ben jij klaar om minimaal 800 calorieën te verbranden per workout?
  • Spinning 2.0: Wij gebruiken vermogensdata en slimme apparatuur om de trainingen zo effectief en toegankelijk mogelijk te maken. Fietsen op hartslag, wattage en calorieën. Alles gericht om jouw doel te behalen!

sporten bij clubpt, app smartphone

It's all about technology
We geven inzicht in jouw sportprestaties; denk aan hartslag, calorieën, wattage of progressie in sportschema’s. Alles wordt gemeten tijdens lessen of workouts met jouw smartphone of hartslagmeter. Op ieder moment kun je jouw eigen data raadplegen op jouw smartphone. Ook als je buiten gaat fietsen of hardlopen. Alles in één app!

NIEUW: Fitness! 
Je kunt nu vrij trainen met high-end apparatuur. Ben je op zoek naar een sportschool waar jij kunt fitnessen en waar jij doelen kunt behalen? Dan zit je bij CLUBPT op het juiste adres. 

Wij geloven in maatwerk. Dus ook een trainingsschema op maat! Wij snappen als geen ander dat iedereen zijn eigen doelen heeft. Samen bespreken wij jou doelen en maken wij jouw persoonlijke trainingsschema. Wij helpen om je doelen te bereiken! 

Hoe kan ik het snelste resultaat behalen?
Ga dan ook werken met een hartslagband tijdens de workouts. Dan kunnen we nog meer van jou meten en sneller resultaat behalen. Wil je een betere conditie, afvallen of gewoon fit blijven? Je staat er niet alleen voor. Wij coachen jou met terugkerende evaluatiemomenten. Wij krijgen energie als we jouw doel behalen!