• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Voeding & coaching

at clubpt Uden
Voeding & coaching
Een gezonde leefstijl is belangrijk voor alles: afvallen, fitter worden, meer kracht én het is een belangrijk ‘medicijn’ tegen verschillende ziekten. Heb je hulp nodig bij het maken van gezonde(re) keuzes, het creëren van structuur of wil je tips over hoe jij jezelf kan motiveren? Maak dan kennis met (leefstijl)coaching. In 3 simpele stappen heb jij inzichtelijk wat je voedings- en beweeggedrag is. Dat is het vertrekpunt van al onze trajecten. Waar kunnen we jou mee helpen?

Nieuwsgierig geworden naar onze coaching en voedingsadvies op maat? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!
1
Meten = weten

We gaan samen op zoek naar jouw doel. Een doel dat past bij jou wensen, behoeften en mogelijkheden. Alleen dan is het werkbaar.

2
Verbruik

We brengen met de Eetmeter van het voedingcentrum jouw eetgedrag in kaart. Dat doen we op basis van tenminste 2 weekdagen en 1 weekenddag. Dit geeft inzicht in en maakt je bewust van wat en hoeveel je eet. Daarnaast brengen we ook je beweeg- en zitgedrag in kaart.

3
Ga aan de slag

We zetten alle gegevens tegenover elkaar en maken dat voor jou inzichtelijk. We leggen jouw doel daarnaast en in gesprek over hoe jij je doel kan gaan bereiken.

Aan de slag

Wat kun je verwachten?

  • Geen diëten, pillen of poeders, maar normaal eten dat je zelf kunt samenstellen
  • Samen aan de slag met wat bij jou wensen, behoeften en mogelijkheden past
  • Praktische tips waar je echt mee verder kunt
  • Een nieuwe kijk op voeding en gedragsverandering
  • Bewustzijn van je eigen gedrag en van nieuwe mogelijkheden

Voedingsanalyse € 99,00

Door de voedingsanalyse leer je balans te vinden in gezond eten en drinken. Of je nu wilt afvallen, fanatiek sport of gewoon wilt weten wat je nu eigenlijk eet. De voedingsanalyse geeft hierin inzicht en duidelijkheid. Je krijgt uitleg over de verschillende voedingsstoffen, hoeveel je van alles binnen moet krijgen en waarom. Vervolgens kijken we samen welke aanpassingen voor jou belangrijk zijn om je voeding te optimaliseren. Je wordt bewust gemaakt van het belang van de juiste keuzes. Wat doet voeding met je lijf en vooral welke invloed hebben jouw keuzes op je gezondheid? Uiteindelijk heb je maar 1 lijf waar je zo lang mogelijk mee wilt doen en daar moet je dus goed voor zorgen.  

Coachingspakket: € 235,00 (6 sessies voor de prijs van 5)

Het aanpakken van je huidige leefstijl betekent vooral je gedrag veranderen. Niets is zo moeilijk als dat. Verandering kost namelijk tijd en vaak weet je niet waar je moet beginnen. Hulp is daarom vaak nodig en gewenst. In dit coachpakket krijg je 6 gesprekken met een leefstijlcoach. We starten met het bespreken van jouw doel. Daarna brengen we de huidige situatie in kaart met betrekking tot voeding, bewegen, slapen en stress. Vooral de laatste 2 onderwerpen worden vaak vergeten, maar zijn cruciaal voor je gezondheid. De volgende gesprekken zijn erop gericht om stap voor stap je gedrag te veranderen. Belangrijk hierbij is dat je zelf de regie voert. De leefstijlcoach is er om je hierin te coachen en te sturen, maar niet om te bepalen wat je wel en niet moet doen. Alleen dan werkt het!

Losse sessie: € 46,20 (40 min)

Een coachsessie gericht op jouw individuele vraag of behoeften.  

Neem contact op
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit