• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
Actie: GRATIS SPORTEN T/M OKTOBER
Wij hebben weer een toffe actie! Onze vorige actie was een groot succes en daarom hebben wij wéér een toffe actie voor jullie bedacht: GRATIS SPORTEN TOT EN MET OKTOBER! Hoe tof is dat?!
Hoe werkt het? Wil jij ook komen sporten bij CLUBPT? Dat kan vanaf 1 september gratis tot en met oktober. 
Meld jij je aan op 1 september? Dan heb je nog twee maanden gratis sporten! Dus; onbeperkt small group in Uden, crossfit in Uden, boksen in Uden, yoga in Boekel en nog veel meer. Meld jij je op een later moment aan in september of oktober? Dan wordt jouw termijn tot oktober steeds korter, dus wees er snel bij

Meld je direct aan via het contactformulier hieronder*

Waarom sporten bij CLUBPT?
Met meer dan 2000m3 aan sport, 3 locaties, 80 groepslessen en 6 dagen per week geopend, is er altijd keuze genoeg voor onze klanten. Wij hebben locaties in Uden en Boekel en openen aan het eind van het jaar een derde locatie aan de Noordkade in Veghel. Zo kun jij altijd zelf kiezen op welke plek jij wilt sporten en eindeloos afwisselen. Doordat wij de beste concepten bundelen in één sportschool zijn alle toffe groepslessen bij ons te volgen en vind jij bij ons altijd een uniek aanbod in groepslessen, zoals CrossFit, Pilates, Yoga, Spinning en nog veel meer. Bij CLUBPT krijg jij inzicht in jouw sportprestaties. Zo kun jij altijd de progressie van je workouts meten en inlezen. Bij CLUBPT train jij dus altijd doelgericht!

Benieuwd geworden naar onze sportschool? Meld je nu aan via het onderstaande contactformulier en sport gratis tot en met oktober!

* Ben jij aangemeld? Dan ga je automatisch een contract aan voor 12 maanden wat ingaat vanaf november.

Welk abonnement past bij mij?
Actie !
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief