• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Open gym

bij CLUBPT in Veghel
Heb je al ervaring met CrossFit? Wil jij je oefeningen herhalen en verbeteren? Of een eigen WoD uitvoeren? Wij stellen onze CrossFit box beschikbaar voor (ervaren) crossfitters! 

Open Gym in Veghel
Bij CLUBPT in Veghel is het mogelijk om zelf te trainen in onze box. Het doel van onze open gym is om leden te helpen om o.a. hun eigen techniek te verbeteren. Heb je ambitie om mee te doen met een wedstrijd? Dan zijn extra uurtjes in de box gewenst en helpen we je graag om je optimaal voor te bereiden.

Onze open gym is voor elke sportfanaat die wil trainen zonder trainer. Het is wel belangrijk dat je al beschikt over de juiste techniek om blessures te voorkomen!

Nog geen ervaring met CrossFit, maar wel nieuwsgierig? Doe mee met onze reguliere lessen en ontdek of het iets voor jou is. Lees hier meer over de reguliere lessen bij CLUBPT in Veghel.

Nieuwsgierig geworden naar onze open gym in Uden? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief