• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Inzicht in je sportprestaties

De sportschool van de toekomst!
Weet jij hoeveel kcal jij eigenlijk verbrand tijdens je workout? Wij wel! Hierdoor train je nog doelgerichter en zijn wij nog beter in staat om jou te helpen met het behalen van resultaat. En dit doen wij maar al te graag. Zo gaan we samen voor écht langdurig resultaat!

Wat meten we dan en waarom?
Meten = weten. Tijdens je training draag je een hartslagband. Als je sport in de juiste hartslagzone, behaal je namelijk het maximale resultaat. Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op het scherm.

Waar krijg ik straks inzicht in en wat heb ik er persoonlijk aan?
Goede vraag!

1) Jouw hartslag
Het meten van jouw hartslag is effectief om te zien of je conditie opbouwt, vet verbrandt of een andere doelstelling behaald. Ook is het meten van je hartslag een goeie graadmeter om te luisteren naar je eigen lichaam. Je hartslag vertelt namelijk precies of je training goed- of te intensief is voor jouw persoonlijke conditie. Wij adviseren jou hierover tijdens de workout. 

2) Jouw kcalverbruik 
Iedereen wil graag weten hoeveel kcal hij/zij verbrandt met een workout. Dat is ook niet gek, want het is een goed hulpmiddel om inzicht te krijgen in de intensiteit van je training. En helpt je bij het behalen van resultaat. Daarom krijg je bij ons inzicht in het persoonlijke verbruik van kcal van je workout.

3) Wattage tijdens het fietsen
Watt?
Voor de fietsers onder ons bekend! De combinatie van hartslag met wattage gaat jouw fietsprestaties nog verder verbeteren. Omdat je nog veel beter kunt zien hoeveel arbeid je levert in je training. Op deze manier kunnen we een progressieschema maken, de houding op de fiets verbeteren en niet onbelangrijk jouw inzicht geven!

Wattage is een eenheid om energie uit te drukken tijdens het fietsen. Tijdens fietsen wordt er ook wel over het vermogen gepraat. Door jouw wattage te meten, weet jij hoeveel jouw input op de pedalen oplevert.  4) Persoonlijke coaching tijdens de workouts
De coach ziet het wanneer je een tandje harder mag gaan of juist een stap terug moet nemen. Je doet dus niets wat buiten je kunnen ligt. Het is geen onderlinge competitie, maar een persoonlijk proces.

5) Progressie & evaluatie
Gebruik onze mobiele app als jouw digitale coach. Na iedere training zie je alle ins and outs van jouw prestatie. In de statistieken wordt het harde bewijs geleverd dat je resultaat boekt en dichterbij je doel komt.Tijdens het persoonlijk evaluatiemoment nemen we deze progressie samen door. En passen op basis van de resultaten jouw trainingen en trainingsschema aan. Om je zo nog beter te helpen jouw doel te behalen. 

Wat heb ik nodig om dit inzicht te krijgen?
Het enige wat je straks nodig hebt is;
  • Je smartphone: met je telefoon kun je straks alle vaste kracht- en cardio apparaten activeren en worden alle gegevens onthouden. Denk aan gewicht, herhalingen, etc.
  • Hartslagband*: deze gebruik je voor het meten van de hartslag en calorieën. Zeker voor alle groepslessen een grote toegevoegde waarde. Je hartslag en kcal verbruik verschijnen live op een groot scherm. Waardoor jij, maar ook de trainer precies kan zien hoe de workout vergaat. Cheaten is dus niet meer mogelijk;).

*Wist je trouwens dat er hele fijne hartslagbanden zijn die je gewoon om je arm kunt doen

Check hoe gaaf het is om jouw eigen data te meten in de lessen. 


Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit