• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Inzicht in je sportprestaties

Weet jij hoeveel kcal jij eigenlijk verbrand tijdens je workout? Wij wel! Want bij CLUBPT meten we vanaf december dit jaar jouw prestaties tijdens je workout. Hierdoor train je nog doelgerichter en zijn wij nog beter in staat om jou te helpen met het behalen van resultaat. En dit doen wij maar al te graag. Zo gaan we samen voor écht langdurig resultaat!

Wat meten we dan en waarom?

Meten = weten. En daarom voegen we vanaf december dit jaar een nieuwe tool toe aan ons sportconcept. Deze tool geeft inzicht in jouw sportprestaties door het meten van verschillende data tijdens je workout. Hoe meer data wij ontvangen, hoe beter wij je kunnen helpen. Daarom geven wij jouw straks inzicht in:

1) Jouw hartslag
Het meten van jouw hartslag is effectief om te zien of je conditie opbouwt, vet verbrandt of een andere doelstelling behaald. Ook is het meten van je hartslag een goeie graadmeter om te luisteren naar je eigen lichaam. Je hartslag vertelt namelijk precies of je training goed- of te intensief is voor jouw persoonlijke conditie. Wij adviseren jou hierover tijdens de workout.

2) Jouw kcalverbruik
Iedereen wil graag weten hoeveel kcal hij/zij verbrandt met een workout. Dat is ook niet gek, want het is een goed hulpmiddel om inzicht te krijgen in de intensiteit van je training. En helpt je bij het behalen van resultaat. Daarom krijg je bij ons inzicht in het persoonlijke verbruik van kcal van je workout.

3) Wattage tijdens het fietsen
Watt?
Voor de fietsers onder ons bekend! De combinatie van hartslag met wattage gaat jouw fietsprestaties nog verder verbeteren. Omdat je nog veel beter kunt zien hoeveel arbeid je levert in je training. Op deze manier kunnen we een progressieschema maken, de houding op de fiets verbeteren en niet onbelangrijk jouw inzicht geven!

Wattage is een eenheid om energie uit te drukken tijdens het fietsen. Tijdens fietsen wordt er ook wel over het vermogen gepraat. Door jouw wattage te meten, weet jij hoeveel jouw input oplevert.4) Progressie
Iedere training wordt jouw persoonlijke data opgeslagen, zodat we ook goed je progressie kunnen meten over een langere periode. Tijdens een persoonlijk evaluatiemoment nemen we deze progressie samen door. En passen op basis van de resultaten jouw trainingen en trainingsschema aan. Om je zo nog beter te helpen jouw doel te behalen.

Hoe wordt jouw data gemeten?

Het enige wat je straks nodig hebt is;
  • Je smartphone: met je telefoon kun je straks alle vaste kracht- en cardio apparaten activeren en worden alle gegevens onthouden. Denk aan gewicht, herhalingen, etc.
  • Hartslagband*: deze gebruik je voor het meten van de hartslag en calorieën. Zeker voor alle groepslessen een grote toegevoegde waarde. Je hartslag en kcal verbruik verschijnt tijdens deze les namelijk op een groot scherm. Waardoor jij, maar ook de trainer precies kan zien hoe de workout vergaat. Cheaten is dus niet meer mogelijk;).
*Wist je trouwens dat er hele fijne hartslagbanden zijn die je gewoon om je arm kunt doen

Check hoe gaaf het is om jouw eigen data te meten in de lessen. 


Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief