• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Power Circuit

bij CLUBPT in Boekel

TIJD: 45 MIN

Power Circuit
Een échte kracht-workout van 45 min met gave muziek en workout stations. Samen trainen maar wel op jouw eigen niveau! Met deze workout trainen we in groepsverband op kracht, waarvan bewezen is dat het de stofwisseling opvoert, zodat jouw lichaam urenlang na de training nog calorieën verbrandt. Je werkt in verschillende rondes en gebruikt onder andere de TRX, gewichten en je krijgt altijd een challenge tijdens of op het einde van de training. Elke training is een unieke CLUBPT workout. 

Voor mannen!
Power cicruit is een ideale training als je het moeilijk vindt om jezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan. Je kunt met andere sporters extra steun ervaren om een nieuw doel te bereiken. Trainen in een (kleine) groep is ook zeer geschikt voor een competitief persoon, doordat jij jezelf kan optrekken aan andere sporters. En natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om fit te blijven en graag wat extra kracht of een strakker lichaam wil. 

Combinatie met andere sporten
Power circuit is de ideale workout om 1x per week te combineren met jouw eigen favoriete sport; tennis, voetbal, hockey of fietsen. Je zult merken dat jouw favoriete sport zelfs makkelijker en beter zal gaan. Met 1x per week power circuit wordt je core, kracht en houding aanzienlijk verbetert. Waar wacht je nog op?! 

Nieuwsgierig geworden naar ons Power Circuit? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit