• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Onze sportschool in Uden

Multifunctionele locatie
Onze ruime locatie in Uden kenmerkt zich door een groot sportaanbod onder één dak. Van CrossFit tot boksen. Op onze locatie in Uden hebben wij verschillende zalen waar wij onze leden optimaal ondersteunen in het bereiken van doelen. Maakt niet uit welk doel. Door de persoonlijke coaching kan jij eenvoudig je doelen behalen op onze locatie in Uden.

Ruim sportaanbod
Zoek jij een sportschool in Uden waar jij een uitgebreid aanbod hebt in trainingen met maximale coaching? Dan zit je bij CLUBPT op het juiste adres! Door ons ruime én unieke aanbod in groepslessen is onze sportschool voor iedereen toegankelijk. Wij bieden deze verschillende lessen aan in Uden:


Personal Training
Fit zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. Wil je afvallen? Of toch liever bewust leven? Weet jij wat je doel is, maar weet je niet hoe jij dit doel kunt behalen? Wij helpen je graag om persoonlijke doelen te behalen met personal training in Uden. Onze personal trainingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen. Lees hier meer over Personal Training.

Drie locaties
Zelf bepalen op welke locatie jij sport? Wij bieden verschillende abonnementen aan waar jij op alle drie van onze locaties kan sporten: Uden, Veghel (coming soon) en Boekel. Zo kies jij altijd welke plek jou het beste uit komt. Op welke tijdstip dan ook. 

Voor iedereen toegankelijk
Onze sportschool is voor iedereen toegankelijk: jong en oud! Samen met vrienden, maar ook alleen. Kies voor de beste workouts in town: CrossFit, Small Group, Boksen en nog veel meer. 

Gegarandeerd resultaat
Wij gaan enkel voor resultaat. Wij zoeken de balans tussen resultaat behalen en het leven leuk en leefbaar te houden. Zo blijft sporten voor iedereen leuk en is het resultaat blijvend op lange termijn.

Inzicht in jouw sportprestatie
CLUBPT speelt in op marktontwikkelingen en staan nooit stil. Zo blijven wij altijd vooruitstrevend. Wij helpen jou om sporten inzichtelijk te maken door jou inzicht te geven in sportprestaties. Wij bieden maatwerk. Iedere dag gaan wij voor het beste reusltaat én kwaliteit. Wij overtreffen verwachtingen. En jouw mening telt in onze sportschool. 

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is ontzettend belangrijk om doelen te behalen. En wij staan voor persoonlijke aandacht. Klanten beschrijven onze sportshool als een warme sportschool met oog voor persoonlijke aandacht. Onze trainers worden beoordeeld als onderscheidend met andere sportscholen door hun uitgebreide kennis in o.a. sport, blessures en revalidatie. 

Wil jij graag een proefles volgen of lid worden? Meld je direct aan via onderstaande contactformulier.

Lees hier meer over onze sportschool.

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief