• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Urban Gym Uden

Urban Gym Uden
Onze multifunctionele locatie in Uden kenmerkt zich door een groot sportaanbod onder één dak. Van CrossTraining, boksen tot personal training. Op onze locatie in Uden hebben wij verschillende zalen waar wij onze leden optimaal ondersteunen in het bereiken van doelen. Maakt niet uit welk doel. Door de persoonlijke coaching kan jij eenvoudig je doelen behalen op onze locatie in Uden.

Wat maakt ons onderscheidend; je bent geen nummertje!
We starten met een uitgebreide intake. Op basis van jouw gegevens, sportprofiel en doel(en) stellen we een (groepsles) programma op. We willen weten wie je bent en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Ruim sportaanbod
Zoek jij een sportschool in Uden waar jij een uitgebreid aanbod hebt in trainingen met maximale coaching? Dan zit je bij CLUBPT op het juiste adres! Door ons ruime én unieke aanbod in groepslessen is onze sportschool voor iedereen toegankelijk. Wij bieden deze verschillende lessen aan in Uden:

Personal Training
Fit zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. Wil je afvallen? Of toch liever bewust leven? Weet jij wat je doel is, maar weet je niet hoe jij dit doel kunt behalen? Wij helpen je graag om persoonlijke doelen te behalen met personal training in Uden. Onze personal trainingen zijn volledig afgestemd op jouw wensen. Lees hier meer over Personal Training.

Expert op blessure & revalidatie
CLUBPT is ooit gestart als sportschool in het pand van Wolbert Fysio. De trainers van CLUBPT werkten hier nauw samen met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals. De kennis die we door deze samenwerking hebben opgedaan, maakt dat we bij CLUBPT expert zijn in het omgaan met- en voorkomen van blessures.

Drie locaties
Zelf bepalen op welke locatie jij sport? Wij bieden verschillende abonnementen aan waar jij op alle drie van onze locaties kan sporten: Uden, Veghel en Boekel. Zo kies jij altijd welke plek jou het beste uit komt. Op welke tijdstip dan ook. Kies je voor een van onzeperfomance lessen of wil je ontspannen tijdens de Yin Yoga?

Voor iedereen toegankelijk

Onze sportschool is voor iedereen toegankelijk: jong en oud! Samen met vrienden, maar ook alleen. Kies voor de beste workouts in town: CrossTraining, Small Group, Boksen en nog veel meer. 

Hoe kan ik het snelste resultaat behalen?
Ga dan ook werken met een hartslagband tijdens de workouts. Dan kunnen we nog meer van jou meten en sneller resultaat behalen. Wil je een betere conditie, afvallen of gewoon fit blijven? Je staat er niet alleen voor. Wij coachen jou met terugkerende evaluatiemomenten. Wij krijgen energie als we jouw doel behalen

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is ontzettend belangrijk om doelen te behalen. En wij staan voor persoonlijke aandacht. Klanten beschrijven onze sportschool als een warme sportschool met oog voor persoonlijke aandacht. Onze trainers worden beoordeeld als onderscheidend met andere sportscholen door hun uitgebreide kennis in o.a. sport, blessures en revalidatie.  

Wil je graag een proefles volgen of lid worden? Meld je direct aan.

Lees hier meer over onze sportschool.

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit