• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
Circuittraining

Circuittraining

Trainen in een circuit-achtige opstelling kan een enorme stok achter de deur zijn. De circuit trainingen zijn full-body workouts gericht op conditie en kracht. Met als belangrijk doel om de core; buik, rug en billen te versterken. Een groepsles met veel afwisseling en aandacht voor techniek.

Small Group/circuit-training training is voor iedereen!
Een ideale training als je het moeilijk vindt om jezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan. Samen met andere sporters in een training ervaar je extra steun en kameraadschap om samen een (nieuw) doel te bereiken. Trainen in een small group is ook zeer geschikt voor een competitief persoon, doordat jij jezelf kan optrekken aan andere sporters. En natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om fit te blijven en graag wat extra kracht of een strakker lichaam wil.

Gevarieerde trainingen
Doordat je traint in een kleine groep leer je snel allerlei oefeningen kennen. Daarnaast wordt je ondersteund in de juiste techniek en houding. De trainingen zijn gebaseerd op spieropbouw tot cardio- en flexibiliteitsoefeningen. Hierdoor zijn de trainingen ontzettend gevarieerd. Train je vaker dan één keer per week? Dan is de kans groot dat je les krijgt van verschillende trainers. Iedere trainer heeft zijn eigen specialisme, waardoor de lessen afwisselend zijn.

Persoonlijke aandacht
Het voordeel van het trainen in een kleine groep is dat de trainer iedereen persoonlijke aandacht kan geven. Bij een reguliere sportschool loopt een trainer door het gebouw heen om je snel te helpen, maar tijdens een training in een kleine groep gaat deze aandacht veel verder. Jouw trainer kan altijd helpen met de voortgang van jouw houding en techniek en geeft verbeterpunten. Weet je niet zo goed hoe een apparaat gebruikt moet worden? Jouw coach demonstreert dit en helpt je direct. Door extra persoonlijke aandacht kun jij veel sneller doelen behalen en voorkom je blessures.

Jouw doelen worden behaald
Het trainen in een kleine groep zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in jouw fitnessniveau. Dit inzicht helpt bij het bepalen van jouw doelen. Bij ons zijn individuele doelen belangrijk en samen worden deze doelen gerealiseerd.

Doe mee!
Weet je nog niet zeker of trainen in een kleine groep bij jou past? Doe mee met een proefles small group/circuit-training. Zo kun jij direct ervaren of deze trainingsvorm geschikt is voor jou.

Nieuwsgierig geworden naar onze small group training? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit