• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Boutique Gym Boekel

Boutique Gym Boekel
Onze boutique gym in Boekel kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en kwaliteit. We kiezen voor specifieke groepslessen die aansluiten bij onze doelgroep. De fitnessruimte in Boekel staat volledig in het teken van functioneel trainen. We kiezen niet voor massa, maar voor persoonlijke aandacht; premium fitness. We gaan voor kwaliteit en resultaat. Wat jouw doel ook is!

Wat maakt ons onderscheidend; je bent geen nummertje!
We starten met een uitgebreide intake. Op basis van jouw gegevens, sportprofiel en doel(en) stellen we een (groepsles) programma op. We willen weten wie je bent en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Body & Mind
De vertrouwde en altijd goed lopende Body & Mind lessen blijven in ons aanbod. Kies jij voor het wekelijkse ontspanmoment met Yin of Hatha Yoga of kies je liever voor onze Pilates les waarbij de nadruk ligt op een goede houding, het versterken van de dieperliggende buik- en rugspieren om blessures te voorkomen of verminderen? Geniet van deze lessen in onze splinternieuwe ruimte.

Je krijgt de mogelijkheid om te gaan werken met performance metingen. Wat is dit?
Onze hartslag gebaseerde workout heeft één doel: resultaat! Met onze technologie zie jij tijdens de workout je progressie live op de schermen. Doe jij mee?
- BAM (voorheen Tacoyo): intervaltraining op muziek, waarbij intensief bewegen telkens wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten

Zijn er ook mannen workouts?
Jazeker! We hebben dé mannen workout; power circuit. Krachttraining voor mannen in groepsverband. De ideale combinatie met een andere sport; of je nu tennist, voetbalt of een fietst. 1x per week een kracht-workout en de rest van de week de sport die je al heel lang beoefent. Je wordt niet alleen sterker maar voorkomt blessures en sportprestaties gaan omhoog.  

Hoe kan ik het snelste resultaat behalen?
Ga dan ook werken met een hartslagband tijdens de workouts. Dan kunnen we nog meer van jou meten en sneller resultaat behalen. Wil je een betere conditie, afvallen of gewoon fit blijven? Je staat er niet alleen voor. Wij coachen jou met terugkerende evaluatiemomenten. Wij krijgen energie als we jouw doel behalen!

Wil je graag een proefles volgen of lid worden? Meld je direct aan.

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit