• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

onze sportschool in Boekel

Twee locaties aan sport
Onze twee locaties in Boekel kenmerken zich door een rustgevende omgeving. Ideaal voor onze yoga- en pilateslessen! Aan het eind van het jaar verhuizen wij vanuit onze twee locaties in Boekel naar 1 nieuwe pand. De verwachting is dat in december alle lessen plaatsvinden op De Vlonder 213 in Boekel. Wij kunnen niet wachten om alle lessen onder één dak aan te kunnen bieden! 

De volgende lessen worden aangeboden bij CLUBPT in Boekel:


COMING SOON: Uitbreiding in groepslessen
Wij gaan onze lesaanbod uitbreiden in Boekel. Op korte termijn gaan wij nieuwe gave groepslessen toevoegen op onze locatie in Boekel. Deze nieuwe groepslessen richten zich op conditie en kracht. Zo is voor iedereen een sport te beoefenen in Boekel waar je interesse naar uit gaat. 

Voor iedereen: jong en oud!
Onze sportschool is voor iedereen toegankelijk: jong en oud. Door ons breed én uniek aanbod in groepslessen is voor iedereen een sport te beoefenen waar zijn/haar interesse naar uit gaat. Alleen of samen met je vrienden. The best workouts in town vind je bij CLUBPT!

Onbeperkt sporten
Met een onbeperkt groepslessen abonnement kun jij op al onze locaties sporten en lessen volgen. Wij hebben ruim 2000m2 ruimte aan sport, 3 verschillende locaties, 80 groepslessen en zijn 6 dagen per week geopend. Er is keuze genoeg. Ook voor jou!

Gegarandeerd resultaat
Wij gaan enkel voor het beste resultaat. Wat jouw doel ook mag zijn! Wij zoeken balans tussen resultaat behalen en het leven leefbaar houden. Zo wordt sporten leuk voor iedereen én is het resultaat langdurig. Bij CLUBPT ervaar jij geen jojo-effect.

Inzicht in jouw sportprestaties
Door onze vooruitstrevende blik op de toekomst willen wij ons onderscheiden. Hierdoor bieden wij jou inzicht in jouw sportprestaties. Zo kun jij je eigen prestaties blijven overtreffen. En kunnen wij maatwerk aan jou leveren! 

Persoonlijke aandacht
Onze leden beschrijven ons als een warme sportschool met oog voor persoonlijke aandacht. Tevens beschikken onze trainers over de juiste kennis in o.a. sport, blessures en revalidatie. Wij zijn resultaatgericht en onderscheidend vergeleken met andere sportscholen in de omgeving.

Wil jij graag een proefles volgen of lid worden? Meld je direct aan via onderstaande contactformulier.

Check het rooster hier voor onze groepslessen in Boekel.

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief