• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

CLUBVITAAL

PERSON(AL) TRAINING PROGRAMMA
De visie van het ClubVitaal programma is drieledig. Als eerste geloven wij in het trainen van de mens als geheel. In deze visie gaan we een programma aanbieden waarbij je fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel kunt gaan groeien. De basis is personal (fysieke) training met je eigen trainer. Van daaruit kun jij naar eigen behoefte je programma uitbreiden mocht je daar belangstelling voor hebben. Zie onze menukaart voor het huidige aanbod.
BEKIJK MENUKAART
ONE SIZE FITS NONEWe geloven daarnaast ook in de volgende stelling: One size fits none. Dit betekent dat iedereen een uniek persoon is en dus een gepersonaliseerd programma moet krijgen.
De derde visie is dat ClubVitaal werkt volgens het zijn-doen-hebben principe. Dit staat haaks op de traditionele benadering waarbij er wordt gewerkt volgens het doen-hebben-zijn principe. In dit principe moet je eerst iets doen om iets te krijgen om vervolgens iemand te zijn. Bij ClubVitaal kijken we naar wie jij op dit moment bent (zijn). Een persoon die gezonder, fitter en vitaler wil zijn. Van daaruit ga je het gepersonaliseerd ClubVitaal programma volgen (doen). Na verloop van tijd heb je een gezonder, fitter en vitaler lichaam (hebben).

Je begint het programma met een intakegesprek. In dit intakegesprek wordt het programma aan je uitgelegd en word je gekoppeld aan één van onze trainers. Al onze trainers hebben kennis van personal training, voeding en mobiliteit. De basiskennis die onze trainers hebben over voeding zullen zij graag met je delen tijdens de personal trainingssessies. Wil je meer hulp bij voeding, dan hebben we daarvoor een apart traject die je op de menu kaart kan vinden. Daarnaast hebben we in-house fysio waar je binnen kan lopen om advies te vragen.
PRIJZEN PERSONAL TRAINING INSCHRIJVEN PERSONAL TRAINING
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit