• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen

VRAAG JOUW GRATIS VOEDINGSSCHEMA AAN & ONTDEK HOE JOUW (SPORT)DOELEN NOG BETER HAALBAAR WORDEN!

 • Persoonlijk voedingsschema door een deskundige, op basis van jouw lichaamsbehoefte en doel - Inzicht in je energiebehoefte en hoe je die kunt indelen
 • De juiste voeding om jouw doel te behalen
 • Realistisch schema met ruimte voor de voeding die jij lekker vindt
 • Let op: je dient minimaal 18 jaar te zijn voor een voedingsschema, jonger dan 18? Dan is een voedingsanalyse onder begeleiding een optie.

Wil je graag afvallen, aankomen of gewoon fit blijven maar weet je niet hoe je dit het beste ondersteunt met je voeding? Onze voedingsdeskundige helpt je graag op weg met een gratis voedingsschema op maat die je binnen enkele werkdagen per e-mail ontvangt.

GRATIS VOEDINGSSCHEMA AANVRAGEN

Wat is jouw doel?

 • Afvallen
 • Spiermassa
 • Fit blijven/worden
 • Fun
aanvragen

EEN PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA, SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT DOOR ONZE VOEDINGSDESKUNDIGE

Sporten bij CLUBPT betekent dat jouw doelen centraal staan. We gaan samen op zoek naar de juiste balans tussen je lichaam, geest en voeding. De drie pilaren om je beste leven te kunnen leiden.

Daarom bieden we jou een inzichtvolle start aan: een gratis voedingsschema waarbij je niet alleen op salades hoeft te overleven. We zijn ervan overtuigd dat je je lichaam goed moet ondersteunen met voeding, maar ook plezier moet hebben in wat je eet. Daar is in jouw persoonlijke voedingsschema rekening mee gehouden.

Voeding is een belangrijke bouwsteen voor zowel je lichaam als je geest. Vooral als je sport wil je graag dat je de juiste energie binnen krijgt om een effectieve training neer te kunnen zetten. Ook als je niet sport is het natuurlijk belangrijk dat je een goede balans vindt tussen goed eten voor je lichaam en plezier hebben in wat je eet!

Vraag nu gratis jouw voedingsschema op maat aan en ontdek hoe je niet alleen gezond, maar ook lekker kan eten binnen jouw caloriebehoefte en doel(en).
Je voeding zorgt voor de bouwstenen, sporten is het metsel. 

Zonder goede bouwstenen kan je wel flink gaan metselen, maar je huis stort in.

De balans tussen sporten en voeding is dus essentieel. Ook als jij (voor nu) nog geen sportdoelen hebt kan je met je voeding al een groot deel bereiken.

Vraag nu gratis jouw voedingsschema op maat aan en ontdek hoe je door een stabiele bloedsuikerspiegel en de juiste hoeveelheid koolhydraten, vet en meer je droomlichaam kan bereiken.

Je mooiste leven leiden begint bij een stabiele basis. Je bent wat je eet.

We helpen je graag met het bereiken van je mooiste leven. Daarom bieden we naast voedingsadvies ook fitness tours aan. Dit is ideaal voor als je wilt:

 • Afvallen: The weight loss tour
 • Spiermassa opbouwen: The muscle tour
 • Kracht en conditie verbeteren: The fit tour
 • Afwisselen in trainingsvormen: The fun tour
Bekijk onze fitness tours en ontdek wat het beste bij jou past!

BEKIJKEN

Gratis voedingsschema aanvragen

Persoonlijke gegevens
Naam*
E-mailadres*
Lengte*
Gewicht*
Leeftijd*
Activiteiten
Hoe vaak sport je in de week*
Activiteitsniveau dagelijks leven*
Ik wil graag*
Mijn dieetwensen zijn:*
Deze sportschool biedt vier kernkwaliteiten die mij tot een zeer enthousiast en uitzonderlijk tevreden clublid maken. Allereerst de unieke huisvesting over drie opvallend ruime en prachtig eigentijds gerenoveerde etages in de historische CHV-mengvoederfabriek aan de Verlengde Noordkade. De  industriële architectuur in combinatie met de allernieuwste matzwarte apparatuur van technogym genereert een unieke verbinding van esthetiek en functionaliteit. Het oog wil ook wat en door alles wat het hier krijgt vind ik het echt een genot om hier vier of vijf keer per week te sporten. 
Daarnaast ben ik zeer onder de indruk van professionele kaliber van de teamleden. Mijn coach is Guusje Verwijst . Ik ontmoette zelden een zó jong mens met zo’n volgroeid evenwicht tussen sociale vaardigheden en vakmanschap. Ook de andere teamleden hebben die karakteristieke balans. Er is oog en ruimte voor het persoonlijke zonder dat de doelstelling verwatert of sessies verworden tot koffiekransjes.
De derde kwaliteit is de voor mij verrassende toepassing van informatietechnologie in ClubPT. Ik bezie het maatschappelijke fenomeen van onstuitbaar en vaak ongevraagd groeiende computersturing op alle levensdomeinen over het algemeen met argwaan. Ik ervaar echter nu helemaal hoe fantastisch ondersteunend en stimulerend digitale instructiefilmpjes, directe resultaatrapportages via online verbindingen en wekelijkse totaaloverzichten van al je activiteiten kunnen werken. Ik ben helemaal om.En dan het sportieve resultaat natuurlijk. Als zeventigjarige heb ik in een sportschool maar één doelstelling: het fysieke effect van leeftijd remmen. En dat lukt hier fantastisch. Jip Legemaat en Guusje Verwijst stelden een zeer gevarieerd trainingsschema voor me samen met voor mij allerlei nieuwe combinaties van exercities op apparaten, met dumbbells  en via circuits van series grondoefeningen. Het effect van de variëteit in combinatie met persoonlijke support en stimulerende datatechnologie doet bij mij wonderen. Ik ga al decennia lang naar de sportschool maar nu zie ik echt wat vier maanden professionele kwaliteit bij ClubPT voor verschil kan maken. Zelfs mijn lubberende oudemannenvel trekt onverwacht daadwerkelijk strakker rondom biceps, bovenbenen en billen. Wat ik aan mijn lijf en dus in de spiegel zie verbeteren doet wonderen; niet in de laatste plaats voor mijn mind.  
Lees meer

TON VERHOEVEN

 Door corona is er veel veranderd. De regelmaat in ons leven viel weg en de kilo’s vlogen eraan. We moesten er iets aan gaan doen. Wij, Dominique en Nino werken bij restaurant Wittern, wat zich naast de sportschool bevindt. Samen trainen werkt beter dan alleen. En omdat we collega’s zijn van elkaar zijn we samen begonnen bij CLUBPT. We kunnen op deze manier elkaar dagelijks stimuleren en helpen bij onze ’transformatie’ naar een fitter lichaam.

Wij merken door de goede begeleiding van de coaches en de leuke groepslessen, dat het ons makkelijker afgaat dan van tevoren gedacht. De coaches helpen je bij al je vragen en zorgen dat je progressie boekt. Ze letten op je houding, uitvoering en geven aanwijzingen op ieder zijn eigen niveau. Door de energie van de groepslessen geef je veel meer dan dat wij tijdens de fitness doen. De coaches zijn erop gebrand om je zo ver mogelijk te laten gaan (binnen wat voor jouw lichaam goed is). En dit lukt ze aardig goed, dat kunnen we je wel vertellen ;-). CLUBPT is een moderne sportschool waarbij technologie gepaard gaat met het sporten. Wij hebben op advies een hartslagband aangeschaft, die gebruik wordt in onze groepslessen. Op de grote schermen kun je je hartslag in de gaten houden en zien hoeveel je verbrand. Na de les kun je via een app op je telefoon je statistieken van de les bekijken en je voortgang bijhouden. Dit werkt erg stimulerend en helpt om nog sneller ons doel te behalen.

Dominique
Mijn doel is om 21 kilo af te vallen. Mijn startgewicht was 106 kilo in het toppunt van corona. Sinds het sporten ben ik al 13 kilo afgevallen en zit ik nu op 93 kilo. Ik ben hier erg trots op en ga deze stijgende lijn zeker volhouden. Ik merk dat ik veel fitter ben geworden, en mijn houding stukken beter is. Tijdens het werk met tillen, de vele kilometers die ik maak, merk ik het grote verschil. Ik wil mijn doelstelling van 21 kilo behalen door goed op mijn voeding te blijven letten, en minimaal 3 keer per week te blijven sporten.

Nino
Ik ben door corona erg veel aangekomen. Mijn toppunt in de coronatijd was 124 kilo. Nu, 3 maanden later, zit ik op 102 kilo. Doordat ik in korte tijd (veel) ben afgevallen zit ik een stuk beter in mijn vel. Ik ben erg blij met mijn transformatie en ben de coaches dan ook zeer dankbaar. Zij stimuleren mij om elke keer door te gaan en te blijven komen. En dit was voor mij ook zeker nodig. Bij CLUBPT heb ik weer het plezier in sporten terug. Ik ga gemiddeld weer 3 keer per week! Mijn doelstelling is om naar 90 kilo te gaan en meer spieren te kweken. Hierbij let ik zelf op mijn voeding, door gezond en met regelmaat te eten. Hierbij ondersteunen de coaches ook als je vragen hebt. Door de gave groepslessen en de coaches kom ik graag iedere keer weer sporten. Zij hebben bij mij gezorgd voor het fitte lichaam dat ik nu heb. En daar ben ik trots op!
Lees meer

DOMINIQUE & NINO

Tijdens de pt sessies wordt het maximale qua kracht en conditie gevraagd maar altijd met oog voor je houding tijdens de uitvoering. Daardoor heb ik geen rugklachten ervaren. Na 6 weken ben ik echt sterker en fitter en heb ik meer energie. Daarnaast is het resultaat ook duidelijk op de weegschaal en in de spiegel zichtbaar. Ik ben erg blij dat ik de uitdaging ben aangegaan.
Lees meer

SILVIA JANSSEN

Zou graag de mogelijkheid hebben om op zondag te kunnen sporten. Zou voor mij de ideale manier zijn om structureel 3x per week te sporten. Voor de rest tevreden, genoeg mogelijkheden, app werkt prima, afwisseling in oefeningen is goed, locatie/materiaal ook.
Lees meer

JEROEN PRINSEN

Beste club PT,
Ik ben super tevreden over jullie: de sportschool is altijd netjes, de instructeurs zijn vriendelijk en leggen rustig en goed uit. Ik vind de extra crossfit les op dinsdagavond erg fijn. Het enige wat is mis is dat er op woensdagochtend weinig lessen zijn. Ik zou dan graag hatha yoga of crossfit doen. Voorkeurstijd om 8:45. Keep up the Good Work!
Lees meer

MARIEKE PENNINGS

Ben erg tevreden over de Do-Yin Yoga van Josine. Een betrokken docent, die goed naar houdingen kijkt en tips geeft waar nodig. Ook echte diepgang op mindfulness niveau. Vind het heerlijk om mijn dag zo te beginnen.
Lees meer

BOUKE VAN DE KRIEKEN

In januari begonnen met trainen en ben nog steeds lekker fanatiek bezig, dat zegt op zich al genoeg. Door de afwisselende lessen bij trainers die weten waar ze het over hebben blijf je gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen. Daarnaast zijn de lessen met max 10 mensen op 1 trainer, dus is er genoeg ruimte voor de trainer om persoonlijke feedback te geven en je uit te dagen.
Niet alleen veranderd je postuur/gewicht, ook je energieniveau/uithoudingsvermogen krijgen een boost.
Lees meer

HESTER HOOGENBOOM

Sinds januari 2019 in training bij ClubPT. Prima resultaten door eigen inzet en vooral door begeleiding van bekwame en gemotiveerde coaches.
Lees meer

BERT STERKEN

Clubpt is DE ondersteuning bij het realiseren van een gezondere, fittere en slankere lifestyle. DE stok achter de deur, waarbij je het nog wel zelf moet doen.
Lees meer

DEBBIE VAN DER BURGT

Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen met sporten bij ClubPT, om na mijn burn-out weer positieve energie te krijgen. Dit is meer dan gelukt, mede door de hulp van een personal trainer. De redenen dat ik er nog steeds met veel plezier naar toe ga:
De professionaliteit en de kennis van de coaches, de focus op houding, de toegankelijkheid, ongedwongen, persoonlijk, grens opzoekend, meegaand, uitdagend (geen les is hetzelfde), de diversiteit van de lessen/het aanbod aan lessen en de flexibiliteit wat tijden betreft...etc.
Kortom de moeite waard om een keer een kijkje te komen nemen!
Lees meer

JOSKE SCHOLTEN

Voor mij is Club PT de ideale sportclub!
Bij de small group trainingen krijg je door de trainer/trainster persoonlijke begeleiding en er wordt vooral goed gelet op de houding en uitvoering van de diverse oefeningen.
Iedere training is anders en uitdagend! Dat maakt het sporten bij Club PT zo divers.
Lees meer

MAARTJE LOIJENS

Trainen bij Club PT is een goede zet! De trainers komen merendeels uit de profsport en weten van aanpakken. Geven trainingen die erg divers zijn waardoor elke training weer een anders is en natuurlijk op jou niveau. 1 trainer op max 10 deelnemers dus je krijgt heel goede begeleiding. Oefeningen worden goed uitgelegd en als je ze uitvoert geven ze nog instructie erbij zodat je de oefening in maximaal resultaat krijgt. Mij is het gelukt om af te vallen, maar nog meer om lekker in mijn vel te komen zitten en me zelf heerlijk en energiek te voelen!
Lees meer

JUDITH DE BRUINE

Mijn doel: PR verbeteren in wedstrijd langlaufen. Na een kennismakingsgesprek bij CLUBPT werd ik erg enthousiast van de mogelijkheden. Ik had een klik met de trainer en hij had ervaring, kennis en begrip om je te verbeteren in de wedstrijdsport. Tijdens de training bleek dat ook, ik word voortdurend uitgedaagd met goede en leuke oefeningen, o.a. om kracht om te zetten in snelheid, ik ga snel en goed vooruit. Ik voel me na iedere training niet alleen voldaan maar ook erg enthousiast!
Lees meer

OLGA DE BRUINE

Tijdens mijn herstel van een Burn-out besloten om te gaan sporten om negatieve energie om te zetten in positieve energie en voldoening. Er wordt bij CLUBPT rekening gehouden met wat je wel en niet kan, je eigen wensen en de juiste houding bij oefeningen. Ik denk dat je wat betreft personal training niet beter kan treffen als de trainers bij CLUBPT. Ze zijn erg professioneel, staan overal voor open en flexibel in de uren die je wil sporten.
Lees meer

JOSKE SCHOLTEN

Ik volg 1x per week personal training en 1x per week small group training. Ik ben vele kilo’s afgevallen en heb veel meer energie door het sporten. Ik ben na enkele maanden training ook gestart met coaching. Ik heb veel aandacht besteed aan mijn voeding. Het is fijn om zelf doelen te stellen en deze niet opgelegd te krijgen. Hierdoor ben ik ook in staat om daadwerkelijk mijn leefstijl aan te passen en mijn gewicht te behouden dat ik ben afgevallen. Ik zal het dan ook iedereen aanraden, als je zelf een doel hebt gesteld, om naar CLUBPT te gaan.
Lees meer

NICOLE VAN BERLO

Ik ben in contact gekomen met CLUBPT, heb kennis gemaakt met haar filosofie, de accommodatie bezocht en de trainingsmogelijkheden besproken. Was direct onder de indruk van de professionele aanpak en unieke trainingsaccommodatie. Na 35 jaar hard werken en weinig bewegen, had ik last van startpijnen en overgewicht. Heb gekozen voor 2 keer in de week personal training. Ben nu 7 maanden onderweg en het resultaat is verbluffend. Voel me fysiek 15 jaar jonger en ben inmiddels 15 kilo afgevallen. De beste dokter kan geen beter medicijn voorschrijven. Het resultaat is verbluffend. Ik ben niet meer weg te denken bij CLUBPT!!
Lees meer

FRANK ROBBEN

Ik had tijdens mijn werk vaak last van rug en nekklachten. Dankzij mijn personal trainer Kim heb ik een persoonlijk trainingsschema gekregen. Door de trainingen die zij mij geeft zijn deze klachten geheel verdwenen. Ik train nu al weer meer dan 1 jaar 3 maal per week en elke keer ga ik met veel plezier er naar toe. Kim weet je met haar enthousiasme tot een hoger doel te komen. Ik raad dan ook iedereen club PT aan als je je wilt verbeteren of gewoon goed begeleid wilt sport
Lees meer

RICARDO OPHOF

Al enkele jaren had ik lichamelijke klachten in al mijn dagelijkse bezigheden. Via Wolbert fysio ben ik terecht gekomen bij CLUBPT. Na enkele weken trainen merkte ik dat ik flinke vorderingen maakte. Inmiddels train ik ongeveer 2 jaar en kan nu zonder ook maar een centje pijn 10 kilometer wandelen, 3.5 kilometer joggen op de loopband en zonder pijn de trap op- en aflopen. Volgens mijn man ben ik fitter dan 15 jaar terug. Dit allemaal dankzij de hulp en begeleiding van CLUBPT.
Lees meer

SABINE

Ik heb gekozen voor Personal training omdat dat het beste bij mij paste aangezien je op sportscholen veelal aan je lot wordt overgelaten en oefeningen niet correct uitvoert, met alle gevolgen van dien. Mijn Trainer Joost is een professional die de trainingen erg serieus neemt. En dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Veel kg’s en cm’s verloren. Conclusie is dat ik zeer tevreden ben maar je zal het zelf moeten doen!
Lees meer

Fred van der Boom

I.v.m lage rugklachten naar Wolbert Fysio gegaan. Gaandeweg de behandeling gestart met een health check, een voedingsanalyse en group training. Het trainen helpt me bij het afvallen en door af te vallen gaat het trainen me beter af. Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen en heb ik al veel bereikt met de group training. Ik kan iedereen CLUBPT van harte aanraden. Enthousiaste, motiverende mensen die samen met jou het beste uit jezelf weten te halen.
Lees meer

Kirstin Leemans

Net zoals zo velen was ik al jaren aan het worstelen met mijn overgewicht. Iedere keer maar weer probeerde ik iets anders en ja, ik viel af. Maar na een kilo of 5-6 stopte het en ik wilde toch echt wat meer kilo’s kwijt. Nu ben ik een half jaartje verder, heb de combinatie personal training en coaching bij CLUBPT, en inmiddels bijna 20 kg lichter en ook heel wat kleding maten kleiner.
Lees meer

Annemie

Gemotiveerde trainingen
Zeer gemotiveerde trainingen met veel kennis van zaken. Doelen worden bepaald vantevoren en deze worden ruimschoots behaald.
Lees meer

OKKE KAMPS

Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit