• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

CrossTraining

in Veghel

Over CrossTraining in Veghel

Ben je in de sportschool snel verveeld? Bij CrossTraining krijgt verveling geen kans om toe te slaan. Het mooie van CrossTraining (hetzelfde als de Crossfit die we in Uden geven) is dat je verschillende soorten sport en oefeningen beoefent. Hierdoor train je veel verschillende soorten spieren die je anders niet zou trainen. Daarnaast is geen enkele training hetzelfde, waardoor de trainingen leuk en uitdagend blijven en je wordt er functioneel fit van. Je bouwt zowel kracht als conditie op.

Wanneer je gewichtheffen, gymnastics en conditie combineert krijg je CrossTraining. Gedurende een CrossTraining (hetzelfde als de Crossfit die we in Uden geven) wordt er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd.

Hoe is een training opgebouwd?
Een training bestaat uit een warming-up. Vervolgens krijg je een stuk technische vaardigheden. Hier worden de CrossTraining bewegingen uitgelegd en geoefend zodat je alles goed en veilig uit kunt voeren om blessures te voorkomen. Na het technische gedeelte volgt vaak een intensieve training van 10 à 20 minuten. Dot wordt de “workout of the day” (WOD) genoemd. Om er een competitie-element aan te koppelen worden vaak de resultaten en tijdens van de WOD op een bord bijgehouden zodat iedereen die komt trainen kan proberen het record te verbreken.

Geen ervaring?
Geen probleem, ook als je het nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Met iedereen die nog geen ervaring heeft starten we met een aantal basistrainingen om de oefeningen goed onder de knie te krijgen. Je doet alle oefeningen op eigen niveau en zult zien dat het steeds makkelijker gaat!

Nieuwsgierig geworden naar onze CrossTraining (hetzelfde als de Crossfit die we in Uden geven)? Vraag direct via onderstaande button een gratis proefles aan of schrijf je direct in!
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT BoekelDe Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 16:00 uur

Route
sluit
Wat zijn de acties in het wheel?
  • € 25,00 cashback bij BASIC abonnement
  • € 55,00 cashback bij PREMIUM abonnement
  • Gratis Nike shirt of tanktop: bij nieuw abonnement
  • € 35,00 cashback bij BASIC abonnement (3 mnd abonnement)
  • € 75,00 cashback bij PREMIUM abonnement (3 mnd abonnement)
  • No luck today
 *alleen te gebruiken als je nog geen lid bent
Deze week kans op een dikke korting! Are you ready?
Je had helaas geen geluk. Dan hebben we toch iets speciaals voor jou tijdens deze kortingsdagen. Krijg € 20,00 korting om bij ons te komen sporten!
2
3
4
5
6
1