• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Diëtist Uden

Ben je op zoek naar een diëtist Uden? Zoek niet verder, want CLUBPT kan je hierbij helpen. Bij CLUBPT beschikken we over de juiste kennis wat betreft voeding en het menselijk lichaam. Wij kunnen jou helpen met het behalen van je doelen, zodat je trots op jezelf kunt zijn. Op deze pagina zullen we uitleggen waarom je een diëtist Uden nodig hebt en wat je bij CLUBPT kan verwachten.

Waarom een diëtist Uden?

Iedereen weet dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Hier hoort voldoende beweging en een goede voeding bij. Toch is dit niet altijd even makkelijk voor iedereen en daarom willen wij hier graag bij helpen. Of je nu wil afvallen, fitter wil worden of meer kracht wil, bij CLUBPT is alles mogelijk. 

In drie eenvoudige stappen geven wij een duidelijk inzicht in jouw beweeg- en voedingsgedrag. Vanaf dit punt zullen we starten en stappen gaan zetten door middel van coaching en health advies. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees hier verder! 

Hoe gaan we te werk als diëtist Uden?

Bij CLUBPT volgen we drie stappen om ervoor te zorgen dat het optimale resultaat behaald zal worden. Deze drie stappen zijn:
 • 1. Meten: Uiteraard is het eerst belangrijk dat de huidige situatie in kaart wordt gebracht. Daarvoor zullen verschillende metingen uitgevoerd worden. Wanneer dit duidelijk is, zullen ook direct gepaste doelen gesteld worden.
 • 2. Verbruik: Met de eetmeter van het voedingscentrum zal het eetgedrag duidelijk worden. Dit wordt gedaan door te kijken naar 2 werkdagen en 1 weekenddag. Hierdoor krijg je meer inzicht in je eetpatroon en hoeveel je daadwerkelijk eet. Ook je zit- en beweeggedrag zullen in kaart gebracht worden.
 • 3. Aan de slag: Wanneer het duidelijk is wat de beginsituatie is en wat je eet/leefpatroon is, gaan we aan de slag. Alle gegevens zullen tegenover elkaar gezet worden en de doelen zullen concreet gemaakt worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat deze behaald worden.

Wat kun je verwachten van diëtist Uden?

Ben bewust van je eigen gedrag en mogelijkheden. Eet lekker, gevarieerd maar gezond. Geen pillen of poeders. We geven je tips waarmee je verder kunt en hierdoor een nieuwe kijk hebt op voeding en gedragsverandering. Kies voor een voedingsanalyse, coachingspakket of een losse sessie.

Health advies bij CLUBPT

Het is bij ons ook mogelijk om health advies te krijgen voor maar 35 euro. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om je streefgewicht te behalen. Daarom beschikken wij bij CLUBPT over professionals die helpen jouw doelen te behalen. Zij zullen jou advies geven op maat op het gebied van voeding . Tijdens een kennismakingsgesprek zal alles duidelijk worden en bespreken we jouw doelen, gewicht, voedingspatroon en dagelijkse activiteit. 

Ons team

Bij CLUBPT werken (oud) topsporters die veel kennis hebben over het menselijk lichaam en alles daaromheen. Zij weten hoe je resultaten moet behalen en hoe je fit moet blijven en zullen jou hier bij helpen. Uiteraard wordt dit met veel plezier en de beste service gedaan. Het is onze passie om hiermee bezig te zijn en we zullen er dan ook alles aan doen om jouw doelen te behalen.Zoals je ziet zijn er genoeg redenen waarom je voor CLUBPT moet kiezen. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of wil je meer informatie over diëtist Uden? Bekijk dan onze website of neem contact op!

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen waarom je voor CLUBPT moet kiezen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is of wil je meer informatie? Bekijk dan onze website of neem contact op!

Diëtist Uden

Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit