• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Fitness Volkel bij CLUBPT

Fitness Volkel: ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Volkel? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres! Bij CLUBPT kan je bij drie verschillende locaties terecht met alle vormen van training onder één dak. De drie locaties waar CLUBPT zich bevindt zijn Uden, Veghel en Boekel. Op deze pagina gaan we meer vertellen over CLUBPT, wat de voordelen zijn van sporten bij CLUBPT en wat ons aanbod aan lessen is. Meld je nu direct aan voor een gratis proefles of rondleiding.

Voor fitness Volkel moet jij bij CLUBPT zijn! 

CLUBPT heeft drie verschillende locaties in de omgeving van Volkel. Iedere locatie heeft een geweldige uitstraling. In Uden zit onze eerste Urban Gym. Bij deze gym vind jij allerlei verschillende sporten onder één dak, waaronder boksen, CrossTraining en Small Group Training. Hierdoor weet je zeker dat er iets tussen zit wat jij zoekt en wat bij jouw programma past. Daarnaast zijn wij bij CLUBPT in Uden gespecialiseerd in personal training, zodat jij het snelst het gewenste resultaat kunt behalen door de juiste kwaliteit in coaching en de persoonlijke begeleiding.

Bij onze Boutique Gym in Boekel bieden wij ook verschillende groepslessen aan met voornamelijk focus op body en mind. Zo kun jij bij ons terecht voor Hatha Yoga, Yin Yoga of Pilates. Voor de echte krachtpatsers kun jij bij ons terecht voor vette power circuits. De fitnessruimte in Boekel is echt ingericht voor functioneel trainen, waardoor wij zeker weten dat jij hier echt resultaat kunt behalen. Samen met ons. Hier kiezen we voor persoonlijke aandacht. Samen gaan we voor jouw doel. 

En last but not least hebben wij ook een prachtige locatie in Veghel. Deze locatie wordt ook wel de sportschool van de toekomst genoemd. We bieden hier lessen aan die vrijwel nergens in Nederland te vinden zijn, waaronder Spinning 2.0 en High Intensity Training. Met onze performance metingen geven wij je direct inzichten in jouw sportprestaties, zodat jij direct weet hoe het ervoor staat. Resultaat en fun staan centraal bij onze locatie in Veghel (nabij Volkel). 

Eigenlijk vinden wij dat je echt eens moet komen kijken bij één van onze locaties met een gratis proefles of rondleiding. Kom die sfeer proeven en meld je aan! Weet jij al bij welke locatie je terecht wil? Bekijk onze website en meld je direct aan.

De voordelen van fitness Volkel bij CLUBPT

Sporten bij CLUBPT brengt verschillende voordelen met zich mee. Fitness rondom Volkol is nog nooit zo leuk geweest. 

Ten eerste is CLUBPT voor jong en oud. Het maakt niet uit of je 14 of 56 bent, bij ons is iedereen welkom en wij hebben altijd gepaste oefeningen. Zo is het super leuk om alleen te komen of samen met je vrienden. 

Ten tweede is het mogelijk om onbeperkt te sporten bij CLUBPT. Wanneer je voor een onbeperkt groepslessen abonnement kiest, kun je op alle drie locaties sporten en groepslessen volgen. We beschikken over meer dan 2000m3, 80 unieke groepslessen en we zijn zeven dagen per week open. Er is altijd genoeg keuze bij CLUBPT.

Bij CLUBPT kun jij gegarandeerd resultaat behalen. Wij houden jouw doel voor ogen en bespreken samen hoe jij jouw doel kunt behalen. Bij ons ben jij geen nummertje, wij willen je echt leren kennen. We zorgen ervoor dat er een juiste balans is tussen het behalen van je doelen en plezier. 

Ten slotte geven wij altijd persoonlijke aandacht. Wij beschikken over trainers met veel kennis over de verschillende sporten en het menselijk lichaam. Dit zorgt ervoor dat we je altijd kunnen helpen als dat nodig is en dat je snaller je doelen kan behalen.

Onze lessen 

Wij bieden verschillende lessen aan bij CLUBPT nabij Volkel. Je kunt bij ons terecht voor onder andere: Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om vrij te trainen in onze fitnessruimte in Veghel. Op de apparaten die hier staan kun je door middel van een digitaal scherm jouw voortgang zien. Ook wordt er uitgelegd hoe je de bepaalde oefening uit moet voeren voor het beste resultaat. Als je geen zin in krachttraining hebt, kies dan gewoon voor onze cardio apparaten. Ben je benieuwd naar onze fitness Volkel? Vraag een gratis proefles of rondleiding aan via onze website.

Kom sporten bij CLUBPT

Als je op zoek bent naar een fitness Volkel, kom dan naar CLUBPT. Wij zorgen ervoor dat jij je doelen zult behalen en dat je met plezier komt sporten. Wanneer je bij ons een gratis proefles aanvraagt, kan je kennis maken met onze fitness Volkel en besluiten of je het leuk vindt of niet. Bekijk onze website en kom gezellig langs!

fitness volkel

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit