• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Revalidatie Uden

Ben jij op zoek naar een geschikte plek voor jouw revalidatie Uden? Wist je dat CLUBPT ooit gestart is als sportschool in het pand van Wolbert Fysio? Door deze samenwerking hebben onze trainers veel kennis opgedaan en kun je bij CLUBPT nu terecht voor revalidatie Uden. Sporten gaat niet zonder slag of stoot. Iedereen heeft weleens moeten toegeven aan een blessure en het herstel. Door het juiste herstel ben jij snel weer de oude. Kies voor revalidatie Uden bij CLUBPT voor jouw herstel. 

Revalidatie Uden: onze kennis

Als je naar een fysiotherapeut gaat voor jouw revalidatie Uden krijg je vaak de opdracht om meer te bewegen of oefeningen thuis te doen. Vaak worden deze opdrachten niet altijd goed uitgevoerd, wat resulteert op een niet zo voorspoedig herstel. Om te voorkomen dat jouw herstel niet voorspoedig verloopt kun je ervoor kiezen om jouw revalidatie Uden te doen bij CLUBPT. Voorheen werkte CLUBPT jarenlang samen met Wolbert Fysio door het pand dat wij samen deelde. Door deze samenwerking hebben wij de kennis in huis om jou te helpen bij jouw revalidatie Uden. Kom daarom vooral voor jouw revalidatie Uden naar CLUBPT. Samen werken we aan een voorspoedig herstel, zodat jij snel weer de oude bent. 

Wanneer wordt revalidatie toegepast?

Wanneer je bent geblesseerd of moet herstellen van een operatie en begeleiding hierbij wilt, ben je bij CLUBPT aan het juiste adres voor jouw revalidatie Uden. Na een sportblessure, operatie of een ongeval is de belastbaarheid van dat specifieke deel verlaagd. Dit houdt in dat het lichaam minder belasting aan kan dan voorheen. Om de belastbaarheid te vergroten of terug te krijgen naar voorheen moet dit getraind worden. Het trainen van de belastbaarheid moet je onder toezicht van experts doen, zoals onze trainers bij CLUBPT. Samen met jou stellen onze trainers een persoonlijk schema op met specifieke oefeningen. Het uiteindelijke doel is dan om weer volledig inzetbaar te zijn zoals voorheen. Onze trainers zullen jou nauwlettend in de gaten houden en je vooruitgang evalueren. CLUBPT is de beste plek voor revalidatie Uden. 

Voordelen revalidatie Uden

Als je kiest voor revalidatie Uden bij CLUBPT starten we eerst met een intake. Tijdens deze intake zullen we een passend programma op maat voor jou opstellen. Vervolgens kun jij zo vaak komen sporten als je maar wilt. Mocht je benieuwd zijn naar jouw vooruitgang, kun je jouw resultaten overzichtelijk zien in de app. Alle resultaten worden gemakkelijk gemeten met jouw smartphone of een hartslagmeter. Zo heb jij inzicht in al jouw sportprestaties. Wist je dat je de app niet alleen in onze sportschool kunt gebruiken. Als je thuis gaat trainen of een rondje gaat hardlopen kun je de app ook gebruiken. Wel zo handig! 

Revalidatie Uden bij CLUBPT

Binnen CLUBPT hebben de trainers een topsport verleden. Hierdoor hebben we de kennis in huis op het gebied van blessures en revalidatie Uden. Onze trainster Kim heeft jarenlang volleybal gespeeld op wereldniveau. Door haar topsport verleden is ze jarenlang geholpen door de beste fysio's. Kim weet heel veel over een voorspoedig herstel. Vraag daarom gerust aan Kim om tips als je gaat werken aan jouw revalidatie Uden. 

Over CLUBPT

CLUBPT is gevestigd in Veghel, Uden en Boekel. Bij CLUBPT bieden wij verschillende trainingen aan voor jong en oud. Ons aanbod aan trainingen is enorm gevarieerd, van boksen tot High Intensity. Voor iedereen bieden wij een passende training aan. Natuurlijk kun je ook zelf trainen in onze fitnessruimte. Mocht je vragen hebben staan onze trainers uiteraard voor je klaar. Ons team bestaat uit verschillende coaches met ieder zijn of haar expertises. Hierdoor is er vast een coach die goed bij jou past. 

Ben jij er klaar voor om aan jouw herstel te werken door revalidatie Uden bij CLUBPT? Kom gerust eens bij ons langs of neem contact op als je vragen hebt.

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit