• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Ein-de-lijk! 10 Tips & tricks voor dé summer body!

De temperaturen lopen hoog op en de zomer kleding mag weer uit de kast! Wil jij extra fit zijn in jouw zomer kleding? Lees dan snel verder, want wij hebben 10 tips & tricks voor dé summer body speciaal voor jou op een rijtje gezet! 

#TIP 1: Accept yourself! 

Voordat je begint met het opvolgen van onze 10 tips & tricks voor dé summer body, is het belangrijk dat je eerst leert om jezelf én je lichaam te accepteren. 

#TIP 2: Don't crash diet! 

Crash diëten is enorm ongezond voor jouw lichaam. Op de lange termijn zal crash diëten je niet helpen om calorieën te verbranden. Doordat je extreem weinig calorieën binnenkrijgt, kan dit ernstige gezondheidsrisico's veroorzaken. Het drastisch reinigen van je lichaam kan leiden tot uitputting of zelfs uitdroging. #TIP 3: Plan for succes! Stel realistische doelen op voor jezelf! Hulp nodig? Bij CLUBPT kunnen wij jou stap voor stap helpen richting jouw summer body. Bekijk hier welke abonnement het beste bij jou past. 

#Tip 3: Plan for succes!

Stel realistische doelen op voor jezelf! Hulp nodig? Bij CLUBPT kunnen wij jou stap voor stap helpen richting jouw summer body. Bekijk hier welke abonnement het beste bij jou past.

#Tip 4: Start in time for your summer body! 

Gewichtsverlies kost moeite én aandacht. Vooral op de lange termijn. Afvallen op de juiste en gezonde manier betekent een verandering van jouw leefstijl. Dit wordt vaak onderschat, omdat gewichtsverlies tijd nodig heeft en voldoende inzet. Om deze reden is het belangrijk om te starten op het juiste moment, anders houd je het mogelijk niet vol om tot het resultaat te komen waar je wilt zijn. 

#TIP 5: Stay hydrated! 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; ''drink voldoende water!''. Het drinken van water is erg belangrijk, omdat dit een onmisbare brandstof is voor jouw lichaam. Als je te weinig water drinkt, kunnen je organen namelijk niet optimaal functioneren waardoor jij jouw doelen niet behaalt. Daarnaast zorgt het weinig drinken van water voor uitdroging en energieverlies. Daarom is het belangrijk om iedere dag 2 tot 3 liter water te drinken! 

#TIP 6: Eat healthy & lower the calories! 

Say goodbye to junk food and hello to healthy snacks. Één van de belangrijkste tips voor dé summer body is gezond en gebalanceerd eten. Vervang slechte tussendoortjes door gezonde snacks zoals; groenten, gemengde noten en of gedroogd fruit.

#Tip 7: Work-out! 

Naast gezond en gebalanceerd eten is het belangrijk om voldoende te bewegen. Work- outs zorgen ervoor dat je veel calorieën verbrandt. Bij CLUBPT bieden wij personal training en of group training die jou helpen fit te blijven én je doelen voor dé summer body te behalen. You're free to choose what fits you best!

#Tip 8: Train together! 

Train together & motivate each other! Train samen met je beste vriend of vriendin. Stel samen realistische doelen vast en moedig elkaar aan! Je zult zien dat je minder snel zult opgeven. 

#Tip 9: Take it easy! 
 
Een van de meest voorkomende problemen tijdens het sporten, is duizeligheid. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Sporten met duizeligheid vergroot de kans op flauwvallen en het onjuist uitvoeren van oefeningen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het inplannen van korte rustperiodes in je trainingsschema, drinken van voldoende water en goed ademhalen tijdens het sporten zijn erg belangrijk.

#Tip 10: Stay motivated! 

Keep it up en hou vol! Natuurlijk zullen er momenten zijn waarbij je even geen zin hebt om te sporten. Om deze reden is het erg belangrijk om vooraf je redenen voor gewichtsverlies duidelijk te definiëren. Dit zal je helpen om gemotiveerd te blijven en je doelstellingen te behalen. Lees dagelijks deze redenen door en gebruik ze als een reminder wanneer je neigt naar een unhealthy snack! 

10 tips and tricks voor jouw summerbody

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit