• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen

Pilates (incl. stretching)

bij CLUBPT in Boekel
TIJD: 50 MIN 
NEW: Pilates (incl. stretching)
Als sportschool onderscheiden wij ons graag en laat dit nu eens een geweldige combinatie zijn voor degene die op zoek is naar een combinatie van ontspanning én inspanning: Pilates (incl. stretching).

Pilates kenmerkt zich als een trainingsmethode gericht op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en een focus op het lichaam en geest. Door de verschillende oefeningen worden spiergroepen versterkt en gerekt voor een betere evenwichtige en soepele lichaam. 

Het beste van twee werelden
De les start met een half uur Pilates, waarbij de nadruk ligt op een goede houding, het versterken van de dieperliggende buik- en rugspieren, balansoefeningen en het werken aan een soepele en sterke wervelkolom. 

Vervolgens gaan we verder met een half uur stretchen waarbij je enkele minuten lang in dezelfde houding zit, met als doel meer ruimte te creëren in gewrichten en spieren. De aandacht gaat vooral naar het bindweefsel (in yoga taal: yin-weefsel) met name op heupen, bekken, lage rug, pezen, banden en gewrichten. Wij zorgen voor de yogamatjes. Jij kunt rust en kalmte ervaren tijdens deze combinatie van Pilates (incl. stretching).

Nog geen lidmaatschap? Vraag nu een gratis proefles aan of word direct lid!
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief