• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
Circuittraining

Coming Soon

Trainen in een circuit-achtige opstelling kan een enorme stok achter de deur zijn voor vele mensen. Deze trainingen zijn full-body workouts met een focus op conditie en kracht. Het belangrijkste doel van deze training is om de core (buik, rug en billen) te versterken. Dit is een groepsles met veel afwisseling en aandacht voor techniek! 

Voor iedereen! 
Een circuittraining is ideaal voor iedereen die het moeilijk vindt om zichzelf te motiveren om naar de sportschool te gaan. Samen met andere sporters ervaar je steun om samen een doel te bereiken. Uiteraard is het ook geschikt voor iedereen die het leuk vindt om fit te blijven en graag wat extra kracht of een strakker lichaam wil. 

Gevarieerde oefeningen
De oefeningen worden uitgevoerd in kleine groepen. Zo leer je snel allerlei oefeningen kennen. Daarnaast word je ondersteund in de juiste techniek en houding. Deze traingen zijn gebaseerd op spieropbouw tot cardio- en flexibiliteitsoefeningen. Hierdoor zijn de trainingen ontzettend gevarieerd en is geen één training hetzelfde. Train je vaker dan één keer per week? Dan is de kans groot dat je les krijgt van verschillende coaches, waardoor iedere les afwisselend is. 

Persoonlijke aandacht
Het voordeel van het trainen tijdens circuittraining is dat de trainer iedereen persoonlijke aandacht kan geven. Bij een reguliere sportschool loopt een trainer door het gebouw heen en krijg je snelle hulp, maar tijdens een training bij CLUBPT gaat deze aandacht véél verder. Jouw trainer kan altijd helpen met de voortgang van jouw techniek en houding en geeft direct verbeterpunten door. Weet je niet zo goed hoe je een apparaat moet gebruiken? Jouw coach laat het direct zien! Door deze persoonlijke aandacht kun jij veel sneller doelen behalen en voorkom je blessures.

Het trainen in een kleine groep zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in jouw sportniveau. Dit inzicht helpt bij het bepalen van jouw doel. Bij ons zijn individuele doelen belangrijk en kunnen we samen jouw doel realiseren!

Doe mee!
Weet je nog niet zeker of trainen in een kleine groep bij jou past? Doe mee met een proefles!
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief