• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Coach Veghel

Coach Veghel: Personal training

Wij van CLUBPT bieden de beste personal training om jouw doelen te kunnen behalen. De ene persoon wil graag afvallen en de andere wil liever in spiermassa aankomen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je de personal training krijgt die bij jou past. Wat je doel ook is, bij CLUBPT zorgen we ervoor dat jij deze behaalt.


Waarom een coach Veghel?

Het kan zijn dat je jezelf afvraagt waarom je een coach Veghel nodig hebt. Daarom leggen wij in dit onderdeel uit wat de voordelen hiervan zijn en hoe het jou kan helpen je doelen te behalen, want dat is wat je wil toch?

De eerste reden waarom het goed is om een coach Veghel te nemen, is omdat het motiveert wanneer iemand je aanmoedigt. Mensen vinden het over het algemeen erg fijn om ondersteuning van iemand te hebben. Dit zal er dus voor zorgen dat jij betere resultaten behaalt. Dit is één van de voordelen van een coach Veghel.

Het kan zijn dat sommige dingen bij jou op het gebied van sport niet meer lukken. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat het je niet meer lukt om te gaan bewegen door te weinig motivatie of dat je geen vooruitgang meer boekt. Wanneer dit van belang is bij jou, is het slim om een coach Veghel, ofwel personal trainer, te regelen. Hij of zij zal je dan helpen hiermee, zodat je hier niet meer tegenaan loopt en weer alles uit jezelf kan halen.

Wanneer je personal training krijgt bij CLUBPT, krijg je dit altijd van een ervaren sporter. Dit zal ervoor zorgen dat jij je oefeningen beter uitvoert en dat je altijd hulp kan krijgen op momenten dat je even niet weet hoe bijvoorbeeld een bepaalde workout werkt. Op deze manier kan je zelf ook meer ervaring opdoen en meer variërend sporten.

Wat ook een voordeel is van een coach Veghel, is dat je sneller je grenzen opzoekt. Wanneer je alleen aan het sporten bent, zal je minder snel tot het uiterste gaan dan wanneer er iemand bij is die je daartoe leidt. Dit zorgt weer voor vooruitgang en dat is natuurlijk wat je wil.Ten slotte is het met een personal trainer veel leuker en gezelliger om te sporten. Je maakt samen vooruitgang en bouwt een band op in de loop van de tijd.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom je voor een personal trainer moet kiezen. Ben jij benieuwd naar onze personal trainingen? Bekijk hier onze website voor meer informatie!


Hoe gaan wij te werk?

Onze personal trainingen bestaan uit één op één begeleidingen. Een sessie duurt 60 minuten. Wij zorgen voor leuke en intensieve workouts, zodat jij je doelen kan behalen. Tijdens deze workouts krijg je de maximale persoonlijke aandacht.

Uiteraard is het belangrijk dat we bepaalde doelen stellen voordat we aan de slag gaan. Daarom zullen we eerste een intake gesprek houden om alles goed te bespreken. Op deze manier weten we zeker dat we niks over het hoofd zien en alle workouts echt op jou aangepast zijn.


Coach Veghel: Word jij ook lid van CLUBPT?

Wil jij afvallen, herstellen of gewoon weer fit worden? Wij hebben overal de juiste begeleiding voor, zodat jij jouw doelstellingen kan behalen. Onze ervaren personal trainers zullen er alles aan doen om jou met plezier, maar ook met resultaat te laten sporten. Door de jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis opgedaan over verschillende personal training, het fit houden van je lichaam, het veranderen van je dagelijkse patroon en het verwezenlijken van goede resultaten.

Ben je op zoek naar een coach Veghel en denk je dat CLUBPT bij jou past? Bekijk onze website hier en schrijf je in!Coach VeghelVoordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit