• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

NIEUW: Fitness in Veghel bij CLUBPT

Sporten is super goed voor je. Dat weten we allemaal. Er zijn ontzettend veel sporten die je kunt beoefenen, waaronder fitness. Waarom zou je voor fitness kiezen? En waarom kies je voor fitness in Veghel bij CLUBPT?

CLUBPT opent een nieuwe sportlocatie aan de Noordkade vanaf december. Een tipje van de sluier: hier komt een super gave fitness verdieping met de beste high-end technologie! CLUBPT maakt fitness in Veghel écht gaaf!

De redenen om te starten met fitness

Er zijn een aantal redenen waarom fitness goed voor je is: het verbetert je fysieke gesteldheid, je mentale gezondheid én je emotionele effecten.

1) Het verbetert je fysieke gesteldheid
Fitness is goed voor je algemene gesteldheid. Het zorgt voor een sterker hart, een lagere bloeddruk en een verbeterde bloedcirculatie. Tevens krijg je sterkere botten en een gezondere huid door fitness. Wist je dat je van regelmatig sporten ook nog eens beter slaapt? Dit zijn slechts een aantal voordelen en er zijn nog veel meer voordelen voor je fysieke gesteldheid om snel te starten met fitness.

2) Het verbetert je mentale gezondheid
Tijdens het sporten kun je je hoofd leeg maken. Dit versterkt je mentale gezondheid. Ook maakt je lichaam dopamine aan wat een soort geluksgevoel geeft. Dopamine zorgt er voor dat je makkelijker connecties maakt en nieuwe ideeën ontwikkelt. Wil je graag een probleem oplossen of nieuwe ideeën ontwikkelen? Fitness zou wel eens jouw hulpmiddel kunnen zijn!

3) Het verbetert je mentale effecten
Sporters zitten vaak beter in hun vel en belandden minder snel in een depressie. Een fit lichaam zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en een hoger gevoel van eigenwaarde. Sporters genieten van het plezier en ontspanning tijdens fitness.

Start gauw met fitness in Veghel bij CLUBPT. Onze trainers helpen je altijd om het beste uit jezelf te halen, waardoor jij ook geniet van alle bovenstaande voordelen. 

Voor wie is fitness in Veghel bij CLUBPT geschikt?

Onze fitness in Veghel is toegankelijk voor iedereen. Jong en oud! Bewegen is gezond en dat stimuleren wij graag voor alle groepen.

Waarom kiezen voor fitness in Veghel bij CLUBPT?

CLUBPT heeft al twee gave sportlocaties in Uden en Boekel. Wij bieden al jaren verschillende groepslessen en personal training aan. Onze groepslessen variëren van yoga tot aan CrossFit en boksen.

Nu is onze nieuwe locatie in Veghel aan de Noordkade geopend. 

Tijdens fitness in Veghel kun je ervoor kiezen om individueel als onder begeleiding te trainen. Elk persoon is anders, waardoor wij altijd kijken naar jouw wensen. Kies je voor CLUBPT? Dan kies je voor maatwerk. Bij ons ben je geen cijfer. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij luisteren altijd naar jouw wensen en samen gaan wij voor het langdurige resultaat en een gezonde sport en voeding balans.

Door het maatwerk dat wij leveren, train je altijd resultaatgericht. Samen bepalen wij jouw persoonlijke doelen en hierop passen wij jouw trainingsschema aan. Tijdens jouw fitness proces blijven wij jou altijd motiveren en helpen om het doel te bereiken.

Fitness in Veghel

Wil je ook graag fitnessen in Veghel? CLUBPT is een sportschool dat zich richt op effectief en doelgericht trainen met de juiste ontspanning. Tevens kun je bij ons terecht voor persoonlijke voedings- en trainingsschema's en maken altijd een programma op maat. Bij CLUBPT haal jij snel jouw doelen. Of dat nu afvallen, gespierder of fit en gezond worden is. Wij helpen jou!

Wil jij je inschrijven voor CLUBPT in Veghel? Meld je hier aan.


Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit