seo-banner-image

Hatha Yoga in Uden

Nieuwsgierig naar Hatha Yoga en woon je in de buurt van Uden? Doe mee met een les Hatha Yoga bij CLUBPT en nadien zul je kalmte en rust ervaren!

Wat is Hatha Yoga precies

Bij Ha (zon)  tha (maan) yoga krijg je meer beheersing over je geest en lichaam. Het bevordert je gezondheid en het is een goed middel tegen stress. Het actieve van het mannelijke en het kalme van het vrouwelijke komen samen in één energie. Het is wereldwijd de meest bekende en beoefende vorm van yoga.

Een les Hatha Yoya

Bij een les Hatha Yoga staat evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal. Denk aan oefeningen voor een verbeterende ademhaling, concentratie en lichaamshouding. Maar ook om beter je balans te vinden en voor je lenigheid. Een les bevat veel houdingen (asana’s) en ademoefeningen (pranayama), je bent actief bezig maar je komt tegelijkertijd tot rust. Je hoeft geen ervaring te hebben met Hatha Yoga. De lessen zijn om die reden zeer toegankelijk. Deze vorm van yoga is zelfs geschikt voor zwangere vrouwen. Na een complete yoga les voel je je opgeladen, bewust en ontspannen.

hatha yoga in Uden

Hatha Yoga bij ClubPT

Probeer een gratis proefles Hatha Yoga bij CLUBPT en ontdek of het bij jou past. De lessen worden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag gegeven bij CLUBPT in Uden. Op welke dag kom jij meedoen? Vul het formulier op deze pagina in en dan zien wij je snel in één van onze Hatha Yoga lessen!

Crossfit in uden

Dé complete training voor je hele
lichaam.

voeding

Wil jij fit worden, afvallen of juist
sterker worden?

group training

Een energieke workout in
groepsverband.

yoga uden & boekel

Vind jouw balans tussen lichaam en
geest.
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit