Body and Mind
Body and Mind
Nieuw bij CLUBPT: Body & Mind. Tijdens deze groepslessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal. Ben jij op zoek naar een workout waarbij ontspanning en inspanning elkaar continu afwisselen? Ontdek het aanbod en vind jouw favoriete vorm van yoga.

Do Yin Yoga
Do-In Yoga is een Japanse vorm van yoga waarin het bewegen vanuit de Hara (buik) centraal staat. Om de energie in de meridianen door te laten stromen wordt gebruik gemaakt van speciale strekkingen, balansoefeningen, krachtoefeningen, mobiliserende oefeningen en behendigheid technieken. Deze worden gecombineerd met meditatie, aandachtsoefeningen en ademtechnieken. Met deze weloverwogen en doordachte bewegingsvorm word je zowel fysiek, mentaal als emotioneel steeds gezonder. Op alle vlakken kom je lekkerder in je vel te zitten: soepel, krachtig en stabiel in lichaam en geest. De theorie is gebaseerd op de leer van Yin, Yang en de vijf elementen. De Pilatesoefeningen zijn vooral gericht op ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht.
De Yin oefeningen worden op een ontspannen manier een aantal minuten vastgehouden. Fysiek zijn de houdingen vooral gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Ze rekken dieper liggende spieren en maken onder andere het bekkengebied, de heupen en de wervelkolom los. De duur en de diepte van de houdingen helpen je naar binnen te keren en hebben een meditatief en rustgevend effect.  

Tacoyo
Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Het is een intervaltraining op muziek, waarbij intensief bewegen telkens wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten. Tacoyo is een combinatieles en maakt dankbaar gebruik van Pilates, Bodypump, Fitness, Core, Aerobics en oefeningen uit de fysiotherapie praktijk. Er worden geen pasjes of choreo gebruikt waardoor het zeer laagdrempelig is.

Hatha Vinyasa Yoga
De dynamiek van Vinyasa maakt het een krachtige en energieke les, terwijl de rust van Hatha juist focus en bewustwording brengt en je voorbereidt op de relaxatie in Savasana.  

Hatha Yoga
In Hatha Yoga nemen we ruim de tijd om in en uit een houding te komen. Hoewel er inspanning geleverd zal worden in de houdingen, zul je vooral kalmte ervaren.  
Aantal keer per week Vaste kosten per maand
1 € 35,-
2 € 55,-
* te gebruiken voor Hatha Yoga, Do Yin Yoga, Tacoyo en BBB Yoga in Boekel en Uden
Ik wil me inschrijven voor een gratis proefles!

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06 28 96 95 37
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT BoekelYoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06 28 96 95 37
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit