• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Noordkade Veghel:
de sportschool van de toekomst

Je was op zoek naar Noordkade Veghel. Tof! Wij willen graag iets met je delen, wat jij écht moet weten. Wist jij al dat dé sportschool van de toekomst zich bevindt aan de Noordkade Veghel? Welkom bij CLUBPT! Noordkade Veghel is ook wel het bruisende centrum in het hart van de Meierij. Hier komt kunst, cultuur, food en leisure samen op een levendige wijze. En daar hoort een high-end sportschool natuurlijk bij! Met een top sportschool vol met high-end apparatuur kun jij altijd optimaal sporten en resultaat behalen. Maakt niet uit wat jouw doel ook is.

CLUBPT Veghel aan de Noordkade Veghel

CLUBPT heeft in december haar deuren geopend aan de Noordkade Veghel. In een super tof industrieel pand met maar liefst drie verdiepingen met samen 800m2 aan sport kun jij jouw hart ophalen bij deze prachtige nieuwe high-end sportlocatie. CLUBPT Zo is sporten nog nooit zo leuk geweest! Waarom? Wij bieden hier alle vormen van trainingen aan onder één dak. Op deze manier kun jij zelf bepalen welke workout het beste bij jou past. Samen met vrienden of alleen. Kies uit onder andere CrossFit, Spinning 2.0, High Intensity Training of Fitness. Of combineer ze allemaal!

De sportschool van de toekomst

Bij CLUBPT Veghel bundelen we de beste sportconcepten in één sportschool. Dit houdt in dat jij alle toffe groepslessen bij ons kunt volgen. Ja, alle toffe groepslessen van boutique fitnessclubs zijn gecombineerd in één abonnement!

Bij ons vind jij de twee meest populaire lessen van Amsterdam, New York City en Londen terug: High Intensity Training op de skillmill met onze Spinning 2.0 lessen. Daarnaast maak jij bij ons gebruik van performance metingen. Door onze hartslag gebaseerde workouts kun jij sneller resultaat behalen. Via deze unieke technologie zie jij tijdens jouw workout de progressie live op het scherm.Wij maken jouw sportprestaties inzichtelijk. De prestaties die jij kunt inzien zijn onder andere hartslag, calorieën of wattage. Alles wordt gemeten tijdens deze lessen die jij kunt inzien in de app.

Zodra jij bij ons komt sporten, starten we met een uitgebreide intake. Op basis van jouw sportprofiel, doelen en gegevens stellen we samen een programma op. We willen graag weten wie jij bent, zodat we jou het beste kunnen helpen en begeleiden.

Fitness aan de Noordkade Veghel

Het is nu eindelijk mogelijk om te fitnessen aan de Noordkade Veghel met high-end apparatuur. Ben jij op zoek naar een moderne sportschool waar jij kunt fitnessen en jouw doelen kunt behalen? Zoek niet verder en kom direct langs voor een gratis rondleiding of proefles op onze unieke locatie. Bij CLUBPT aan de Noordkade Veghel vind jij fitness in een onderscheidend jasje; alle krachtapparatuur is voorzien van een digitale scherm. Enige wat jij moet doen is jezelf aanmelden en jouw persoonlijke schema wordt direct getoond. Alles wordt speciaal voor jou bijgehouden, zodat jij nooit meer hoeft na te denken over de juiste uitvoering of het aantal kg gewichten.

Toch geen zin in krachttraining? No worries! In onze sportschool vind jij ook de meest moderne loopbanden, traplopers, fietsen, crosstrainers en nog veel meer. En ja, tijdens het sporten kan jij direct een Netflix serie kijken op het beeldscherm! 

Noordkade Veghel

JOIN NOW! 

Bij CLUBPT bieden wij alle vormen van training onder één dak aan. Met drie locaties in Uden, Veghel en Boekel kies jij altijd de plek waar jij wilt sporten. Ga jij naar CLUBPT aan de Noordkade Veghel of kies jij voor onze locatie in Uden? Onze sportschool is voor iedereen; jong tot oud. Met meer dan 2000m2 in totaal aan sport, 3 locaties, 80 groepslessen en 7 dagen per week geopend, is er keuze genoeg!

Wij zijn dé sportschool van de toekomst. We staan nooit stil en spelen altijd in op ontwikkelingen in de markt om jou nóg beter van dienst te zijn en inzicht te geven in jouw sportprestaties. Hiermee leveren wij aan iedereen echt maatwerk. Iedere dag dagen wij onszelf uit om de allerbeste en allerhoogste kwaliteit te bieden. En om jouw verwachtingen te overtreffen. Dat gaat ons zeker lukken, want jouw mening is voor ons het enige wat telt.

Klanten beschrijven ons ook wel als een warme sportschool met oog voor resultaat en persoonlijke aandacht. Challenge your lifestyle en meld je direct aan voor een gratis proefles of rondleiding. Wie weet tot snel!
Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit