• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Sportcentrum Veghel

Sportcentrum Veghel: Sporten bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een sportcentrum Veghel? Zoek niet verder! Wij van CLUBPT hebben een geweldig sportcentrum met verschillende faciliteiten, zodat jij fit kan blijven en je doelen kan behalen. Op deze pagina gaan we je meer vertellen over ons sportcentrum en waarom jij voor ons moet kiezen.

Unieke locatie

Ons sportcentrum heeft een unieke locatie aan de Noordkade in Veghel. Met drie verdiepingen aan sport in een industrieel pand zijn wij uniek in onze omgeving. Doordat wij zoveel ruimte hebben, kunnen we ontzettend veel sporten aanbieden, zodat er altijd wel wat bij zit voor jou. Daarnaast is het mogelijk om alleen te trainen, maar ook in groepsverband.

We bundelen de beste sportconcepten in één sportschool. Alle workouts van boutique fitness clubs, inclusief persoonlijke aandacht en een geweldige beleving en dat gecombineerd in één abonnement.

Persoonlijke aandacht

Wanneer je bij ons sportcentrum Veghel komt sporten, beginnen we met een uitgebreide intake. Het is belangrijk dat we meer over elkaar te weten komen, zodat we het optimale resultaat kunnen behalen. We zullen gaan kijken naar je gegevens, sportprofiel en doelen. Op basis daarvan kunnen we een perfect gepersonaliseerd programma opstellen. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen en wil je ook een intake met een van onze specialisten? Schrijf je hier in en kom langs!

Meeting van je prestaties

Bij onze hartslag gebaseerde workouts willen we ervoor zorgen dat jij je doelen kan behalen en dat we dit ook daadwerkelijk kunnen bewijzen op basis van jouw cijfers. We hebben een paar voorbeelden van workouts waarbij we jouw resultaten kunnen analyseren: 

  • High intensity training: Een full body workout voor mannen en vrouwen. Deze training bestaat uit verschillende rondes met onze skillmill, plyoboxen en gewichten. Unieke CLUBPT workouts elke ronde. Het voordeel hiervan is dat je ontzettend veel calorieën verbrand en wie wil dat nou niet?
  • Spinning 2.0: Om onze trainingen zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken, gebruiken wij vermogensdata en verschillende slimme apparatuur. Om jouw doelen te behalen, fiets je op hartslag, wattage en calorieën.
 

Voedingsadvies

Zoals je ziet, bieden wij van alles aan op het gebied van sport en bewegen, maar wanneer je jouw doelen echt wil behalen, is voeding minstens zo belangrijk. Vind je het lastig om te bepalen welke voeding je wel en welke juist niet mag? Geen zorgen, wij willen je hier graag mee helpen.

Wanneer je bij ons om voedingsadvies vraagt, zullen we eerst een aantal stappen nalopen, zodat jij zeker weet dat dit bepaalde voedingsschema bij jou past. Allereerst zullen we verschillende metingen doen, zodat we kunnen kijken welke doelen we kunnen stellen en wat er mogelijk is. Dit zorgt voor meer duidelijkheid voor jou en ons.

Vervolgens gaan we kijken wat je verbruik is. Met de eetmeter van het voedingscentrum brengen we jouw eetgedrag in kaart. Hierbij kijken we tenminste naar 2 werkdagen en 1 weekenddag. Dit zal zorgen voor een goed beeld van wat en hoeveel je eet. Naast je eetgedrag, brengen we ook je beweeg- en zitgedrag in kaart.

Ten slotte gaan we natuurlijk aan de slag. We hebben nu een goed beeld van jouw gegevens en gedrag en nu is het belangrijk om deze statistieken naast elkaar te zetten en een gesprek aan te gaan over hoe we jouw doelen gaan bereiken. Wil jij ook weten wat je eet en een aangepast schema opstellen, zodat jij je doelen kan bereiken? Neem contact met ons op via onze website! 

Sportcentrum Veghel: Behaal je doelen bij CLUBPT

Wij hopen dat we je een goed beeld hebben kunnen geven van ons sportcentrum Veghel en dat jij ook bij ons wil komen sporten. Wij beschikken over de nieuwste en beste apparatuur en zullen er alles aan doen om jouw doelen te behalen. Doordat wij alle sporten onder één dak aanbieden, zit er altijd wel iets bij voor jou. Ben jij klaar om samen met ons je doelen te behalen? Bekijk hier onze website en schrijf je in!

sportcentrum Veghel

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit