• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

CLUBPT is dé sportschool Mill en omstreken

Sportschool Mill: wil jij fit worden of heb jij andere doelen en zoek jij dé perfecte sportschool Mill die bij jou past? Kom dan eens kijken bij CLUBPT in onze Club Uden. Het vinden van de ideale sportschool Mill en omstreken is een lastige zoektocht, maar Club Uden is dé plek om jouw doelen te behalen. Bij ons ben je geen nummertje, we vragen iedereen om op een uitgebreide intake te komen en samen stellen we een programma op. Wij zijn benieuwd hoe wij jou kunnen helpen!

Meerdere sporten onder één dak bij sportschool Mill

Onze Club Uden is een multifunctionele locatie in de buurt van Mill. Wij bieden een groot sportaanbod aan onder één dak. Wil jij graag boks lessen volgen, Cross Training of liever Personal training? Het is allemaal mogelijk bij onze sportschool Mill. Wij bieden een ruim sportaanbod aan met onder andere:


Naast de verschillende trainingen bieden wij ook Personal Training aan. Het behalen van je doelen kan soms een lastige opgave zijn, wij begrijpen dat! Ter motivatie en begeleiding kun jij daarom lessen nemen met een Personal Trainer. Hij of zij weet wat jouw doel is en samen gaan jullie dit doel behalen! Mocht jij een blessure hebben of op zoek zijn naar de ideale plek voor een revalidatie is onze sportschool Mill de juiste plek. Ooit is CLUBPT gestart in het pand van Wolbert Fysio. Onze trainers werkte nauw samen met zorgprofessionals en hebben hierdoor veel kennis opgedaan die zij ook bij jou kunnen toepassen. Kom gerust eens langs voor een intake. Wij krijgen energie van het behalen van jouw doelen!


Wat zijn de voordelen van sportschool Mill

Wanneer jij voor CLUBPT kiest als jouw sportschool Mill komen daar verschillende voordelen bij. Ben jij benieuwd naar de voordelen? We sommen ze graag voor je op:

 • Als eerste heb je niet alleen toegang tot onze Club Uden, maar ook tot onze Club Veghel en Club Boekel. Zo zit er altijd een sportschool bij jou in de buurt. Niet iedere les wordt in iedere club gegeven, wissel daarom tussen de clubs om jouw favoriete lessen te volgen.
 • Je kunt bij Club Uden niet alleen terecht om fit te worden, maar ook voor voedingsadvies. Onze diëtiste staat klaar om met jou een voedingsschema op te stellen.
 • CLUBPT is dé plek voor jong en oud, maar ook om gezellig samen te sporten. Wist je dat we zelfs een familiepas aanbieden? Hierdoor kun jij met jouw familie gezamenlijk bij ons komen sporten!
 • Prestaties zijn een erg grote motivatie vinden wij bij CLUBPT. Daarom hebben we onze eigen app ontwikkeld waarin jij jouw resultaten bij kunt houden. Deze app kun je niet alleen gebruiken in een van onze clubs, maar ook als je thuis aan het sporten bent. Zo heb jij in één oogopslag overzichtelijk jouw sportprestaties.

Kom jij ook profiteren van al deze voordelen bij jouw sportschool Mill?


Gratis proefles bij sportschool Mill

Ben jij benieuwd of Club Uden dé sportschool Mill voor jou is? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om onze sportschool Mill eens van binnen te komen bekijken. Ook kun je alvast een beetje van de sfeer proeven door een gratis proefles te reserveren. Mocht Club Uden bevallen als jouw sportschool Mill kun je al vanaf €54,- onbeperkt sporten in al onze clubs. Tevens krijg je hier gratis voedingsadvies bij! Zien we jou binnenkort bij Club Uden als jouw sportschool Mill? Vraag hier een gratis proefles aan of schrijf je direct in.

Sportschool Erp


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit