• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

kom sporten bij Sportschool Veghel 

De nieuwste sportschool in Veghel met maximaal resultaat!

Begin je net met sporten? Behaal je niet het resultaat waar je wel op hoopt? Of wil je een keer een andere sportschool proberen? Een nieuwe omgeving kan voor extra motivatie zorgen. Dan ben je vast en zeker op zoek naar een nieuwe sportschool in jouw omgeving. CLUBPT opent in december haar deuren met een nieuwe unieke sportschool Veghel aan de Noordkade. 

Laten we ons even voorstellen...

Wellicht kende je ons al, of nog niet?! Wij hebben al twee schitterende locaties aan sport in Uden en Boekel. Dit wordt nu uitgebreid met een unieke sportschool aan de Noordkade in Veghel.  Een tof industrieel pand met drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 800m2 aan sport!

Wij hebben een professioneel team van (oud) topsporters met veel ervaring en kennis over het lichaam en het behalen van maximaal resultaat. Want dat is wat telt voor jou als sporter. Of je nou wilt afvallen, fit blijven, slanker of gespierder worden. Ons team staat ook klaar in de beste sportschool in Veghel om jou te helpen en te begeleiden met jouw trainingen en het behalen van jouw doel. 

Maatwerk bij onze sportschool Veghel

Bij onze sportschool Veghel gaan wij voor maatwerk, want elk doel en elk mens is uniek. Wellicht zit jij met enkele vragen in je hoofd, zoals:

 • Welk fitness schema kan ik het beste gebruiken?
 • Hoe vaak moet ik trainen om mijn doel te behalen?
 • Hoe combineer ik mijn trainingen met voeding?
 • Hoe kan ik het beste beginnen na een periode van stilstand in de sport? 
 • Hoe belangrijk is data verzamelen tijdens de training?

En zo kun je nog wel doorgaan. Deze vragen lopen allemaal uiteen, waardoor wij onze klanten allemaal persoonlijk begeleiden. Bij CLUBPT ben jij geen nummertje in de lijst. Bij ons behaal jij doelen met persoonlijke aandacht! Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Wij doen altijd ons best dat jij je thuis voelt en sport met plezier en resultaat. Wij luisteren en bieden trainingen aan die bij jou past!

Uniek aanbod groepslessen bij onze sportschool Veghel

CLUBPT kenmerkt zich door het trainen in kleinere groepen. Zo kun jij je vrienden of medesporters blijven motiveren om door te zetten, of andersom. In Veghel kun je verschillende unieke vormen van groepslessen beoefenen onder één dak. Hierbij kan gedacht worden aan deelname van een groepsles in CrossTraining, spinning 2.0, yoga, pilates en small group. Het leuke bij CLUBPT is dat je nergens aan vast zit en eindeloos kunt combineren. Wil jij de ene dag yoga doen en de andere dag krachttraining met small groupt? Dat kan! 

Fitness in onze sportschool Veghel

Bij onze sportschool in Veghel kun je ook vrij trainen in onze ruim opgezette fitness verdieping. Wij maken enkel gebruik van de beste apparatuur in de markt. Daarnaast meten wij altijd jouw prestaties, zodat je elke keer inzicht krijgt in je eigen sportprestaties. Zo komt jouw doel sneller dichtbij! Onze trainers helpen graag met persoonlijke trainingsschema's. 

Een sportschool met een doel

Wij zijn een sportschool dat zich richt op effectief trainen met maximale resultaat. Wij gaan voor de beste begeleiding van onze klanten. Persoonlijke aandacht en de kwaliteit van onze trainers om jou verder te helpen is onze key to success. Wil jij je gehoord voelen en resultaat behalen met persoonlijke aandacht? CLUBPT past bij jou! 


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit