• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
Voeding & coaching
at clubpt
Voeding & coaching

Gezond eten is ontzettend belangrijk voor een fitte en

gezonde levensstijl

. Wil jij snel en gezond afvallen, heb je hulp nodig bij het maken van gezonde keuzes of ben je op zoek naar een persoonlijk en motiverend advies? Maak kennis met leefstijl(coaching). Met drie simpele stappen helpen we jou op weg naar een healthy lifestyle!

Met 3 simpele stappen een advies op maat. Onze wetenschappelijk onderbouwde methode heeft zich bewezen. Waar kunnen we jou mee helpen?
1
Meet & weet

Door te wegen en meten brengen we de beginsituatie in kaart. Daarnaast hou je minimaal 3 dagen je voeding bij. Dit geeft inzicht in en maakt je bewust van wat en hoeveel je eet voor een gezonde leefstijl.

2
Verbruik

We brengen jouw beweeg- en zitgedrag in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar de balans tussen jouw voeding en beweegpatroon.

3
Ga aan de slag

Nu is het tijd om aan de slag te gaan. Alle gegevens zijn duidelijk, maar wat ga je nu daadwerkelijk doen? Kies jouw optie. 

Aan de slag

Wat kun je verwachten?

  • Geen diëten, pillen of poeders, maar gewoon normaal eten dat je zelf kunt samenstellen
  • Advies op maat rekening houdend met jouw mogelijkheden en wensen
  • Praktische tips waar je echt mee verder kunt
  • Structurele verandering. Niet alleen in jouw visie op voeding, maar ook in je gedrag.
  • Inclusief rapportage van jouw voedingsanalyse op papier

Voedingsanalyse € 99,00

Door de voedingsanalyse leer je balans te vinden in je voeding. Of je nu wilt afvallen, fanatiek sport of gewoon wilt weten wat je nu eigenlijk eet, een voedingsanalyse geeft hierin inzicht en duidelijkheid. Je krijgt uitleg over de verschillende voedingsstoffen, hoeveel je van alles binnen moet krijgen en waarom. Vervolgens kijken we samen welke aanpassingen voor jou belangrijk zijn om je voeding te optimaliseren. Je wordt bewust gemaakt van het belang van de juiste keuzes. Wat doet voeding met je lijf en vooral welke invloed hebben jouw keuzes op je gezondheid. Uiteindelijk heb je maar 1 lijf waar je zo lang mogelijk mee wilt doen, daar moet je dus goed voor zorgen.  

Coachingspakket: € 235,00 (6 sessies voor de prijs van 5)

Het daadwerkelijk aanpakken van je leefstijl betekent je huidige gedrag veranderen. Er is niets zo moeilijk als dat en daar heb je vaak hulp bij nodig. Je krijgt 6 gesprekken met de leefstijlcoach. We starten met wegen en meten en het opstellen van je doel. Daarna brengen we de huidige situatie in kaart met betrekking tot je voeding, bewegen, slapen en stress. Vooral de laatste 2 onderwerpen worden vaak vergeten, maar zijn cruciaal voor je gezondheid. De volgende gesprekken zijn erop gericht om stap voor stap je gedrag te veranderen. Belangrijk hierbij is dat je zelf de regie voert. De leefstijlcoach is er om je hierin te coachen en te sturen, maar niet om te bepalen wat je wel en niet moet doen.

Losse sessie: € 46,20 (40 min)

Een coachsessie gericht op jouw individuele vraag of behoeften.  

Neem contact op
Welk abonnement past bij mij?
Actie !
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief