• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Yoga Veghel

Ben jij al bekend met yoga? Beoefen jij yoga al jaren? Of heb je het nog nooit gedaan en ben je toch wel nieuwsgierig? Yoga wordt steeds bekender, omdat het een super gezonde sport is. En wat is nu fijner dan Yoga vlakbij je huis beoefenen?! Doe mee met Yoga Veghel bij CLUBPT!

Yoga draagt bij aan en gezond lichaam en een gezonde mindset. Dit zijn beide belangrijke basissen voor een gelukkiger leven. Er zijn verschillende voordelen waarom yoga goed voor je is. Bij ons kun je verschillende yogalessen volgen in Veghel, maar ook in Boekel!

Waarom is yoga goed voor je?

Yoga verbetert je flexibiliteit
Ten eerste is yoga ontzettend goed voor je flexibiliteit. Tijdens yoga stretch je verschillende spieren waardoor spieren flexibeler worden. Je wordt vitaler en je verlaagt de kans op blessures.

Yoga versterkt je spieren en botten
Er zijn verschillende yoga soorten en elke yoga soort traint andere spieren, maar in de meeste gevallen versterkt yoga in het algemeen je spieren. Doordat je verschillende houdingen minutenlang vast houdt, worden je spieren versterkt en gerekt. Wist je ook al dat yoga je botten sterker maakt door het vasthouden van verschillende houdingen? Hierdoor verlaag je ook de kans op klachten, zoals zwakke botten (osteoporose).

Yoga verbetert je lichaamshouding
Veel mensen hebben een zittend beroep, waardoor je houding zwakker en ingezakt wordt. Met onze yogalessen in Veghel leer je bewuster te worden over je eigen lichaam en je lichaamshouding aanzienlijk te verbeteren wat minder leidt tot rugklachten of andere klachten.

Yoga verbetert je bloedsomloop
Tijdens een yogales houd je verschillende houdingen aan. Door deze verschillende houdingen help je om de bloedsomloop te verbeteren. Gedraaide houdingen is bijvoorbeeld goed voor je organen en oefeningen met de benen is weer goed voor de bloedstroom naar de benen.

Zo zijn er nog een tal van andere voordelen om yoga te beoefenen, zoals het verbeteren van je zuurstofopname en het verlagen van stress.

Beoefen Yoga Veghel bij CLUBPT

Zoals hierboven beschreven, zijn er een vele voordelen aan het beoefenen van yoga. Deze voordelen willen wij graag met onze klanten delen voor een gelukkig leven. Hierdoor kun jij ook meedoen met yoga Veghel bij CLUBPT. Wij bieden verschillende yogavormen aan op onze locatie in Veghel. Zo is er voor iedereen een prettige yogales te volgen die bij hem of haar past.

Wil je liever een keer yoga beoefenen in Boekel in plaats van Veghel? Dat kan! Met een abonnement bij CLUBPT kun jij op drie verschillende locaties sporten: Veghel, Uden en Boekel. Onze yogalessen zijn te volgen in Boekel en in Veghel!

Ervaar rust en kalmte. Doe mee met Yoga Veghel!

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit