• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Op zoek naar een coach Uden?

Ben jij op zoek naar een coach Uden? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres! Bij CLUBPT bieden we alle vormen van training onder één dak aan. We hebben drie verschillende locaties: in Uden, Veghel en Boekel. Op onze locatie in Uden bieden wij voeding en coaching op maat aan. In dit artikel vertellen we je wat deze coaching precies inhoudt en wat de voordelen zijn als je besluit om coaching in Uden te volgen.

Coach Uden: voeding en coaching

Een gezonde levensstijl is het startpunt van alles. Of je nu fitter wil worden, af wil vallen of meer spiermassa op wil bouwen. Bij deze verschillende doelen is een gezond patroon enorm belangrijk. Bij CLUBPT snappen wij dat dit niet altijd even makkelijk is, daarom bieden wij voeding en coaching op maat aan.

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij het maken van gezondere keuzes, wil je meer structuur in jouw levensstijl of wil je tips krijgen hoe jij jezelf kan motiveren? Dan kan CLUBPT je helpen. Maak kennis met (leefstijl)coaching. In drie simpele stappen maken we het voor jou inzichtelijk wat je voedings- en beweeggedrag is. Dit is het vertrekpunt van al onze trajecten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij gericht aan je doelen kan werken:

 • Allereerst gaan we samen op zoek naar jouw doel. Een doel dat past bij jouw behoeftes, wensen en mogelijkheden. Alleen op deze manier kan jij jouw doelen behalen.
 • Verbruik: met de Eetmeter van het Voedingscentrum brengen we jouw eetgedrag in kaart. Dit gebeurd op basis van twee weekdagen en 1 weekenddag. Op deze manier krijg jij inzicht in jouw eetpatroon en weet je wat en hoeveel je eet. Op deze manier wordt jij bewuster van jouw levensstijl. Daarnaast brengen we ook jouw beweeg- en zitgedrag in kaart.
 • Nu kunnen we aan de slag. We zetten bij deze stap alle gegevens tegenover elkaar en zorgen dat we het inzichtelijk maken voor jou. We leggen je doelen hiernaast en gaan samen in gesprek hoe jij jouw doelen kan bereiken.

Wat kun je verwachten met voeding en coaching?

Zodra je kiest voor het voeding en coaching traject kun jij het volgende verwachten:
 • Geen gekke diëten, pillen of poeders. Je kan écht normaal eten!
 • We gaan samen aan de slag en laten je niet in de staak.
 • Je krijgt praktische tips waar jij echt iets aan hebt.
 • Je creëert een nieuwe kijk op voeding en gedragsverandering.
 • Je wordt bewust van jouw eigen gedrag en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden.

Extra health advies van coach Uden

Eerder hebben wij al beschreven hoe wij je kunnen helpen met extra coaching met onze voeding en coaching traject. Tevens bieden wij een extra mogelijkheid aan om je zo goed mogelijk te kunnen coachen, namelijk health advies. Het health advies traject is een ideale start om jouw doel te kunnen behalen. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen, voedingspatroon, dagelijkse activiteit en jouw gewicht. Aan de hand van dit gesprek maken wij een advies op maat: de start naar het resultaat! Jij kunt aan de slag met dit advies, zodat jouw doelen nog sneller worden behaald. Wil jij je graag aanmelden voor jouw health advies traject? Vul dan het contactformulier in via deze link.

De voordelen van coach Uden

Kiezen voor CLUBPT als jouw coach Uden brengt vele voordelen met zich mee. We sommen deze voordelen graag voor je op, namelijk:
 • CLUBPT is er voor jong en oud en zelfs voor jou en al je vrienden!
 • Bij CLUBPT ben je geen nummertje. Wij leveren maatwerk want iedereen is uniek. We vinden het belangrijk dat jouw doelen worden behaald door persoonlijke aandacht.
 • Je kunt onbeperkt sporten.
 • We streven naar langdurig resultaat.
 • Je hebt overzicht in jouw prestaties. Krijg een overzicht van jouw sportresultaten. We voeren analyses uit en jouw coach Uden maakt een plan voor jou.


Over CLUBPT als coach Uden

Bij CLUBPT beschikken we over drie unieke locaties. Zo kun jij altijd een plek kiezen die jou het beste uitkomt. Onze sportschool in Uden kenmerkt zich door een ruim sportaanbod. Hier beschikken wij onder andere over small group training en bokslessen. Onze sportschool in Boekel kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht. We bieden hier specifieke groepslessen aan, waardoor er voor ieder wat wils is. Onze sportschool in Veghel kenmerkt zich door het aanbieden van maatwerk. Wij willen jou graag inzicht geven in jouw sportprestaties. Op deze locatie bieden wij verschillende groepslessen aan die alleen nog maar in Amsterdam, New York en Londen worden aangeboden, zoals high-intensity training en spinning 2.0.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van CLUBPT? Of wil je graag een coach Uden? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Hierin kun je een kijkje nemen en besluiten of je het leuk vindt. Vraag hier een gratis proefles aan of neem contact met ons op als je vragen hebt over het coaching programma.

Coach Uden


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit