• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Op zoek naar een diëtist Veghel?

Ben je op zoek naar een diëtist Veghel? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres. Tekorten in voeding komen vaak voor. Hierdoor kan het moeilijk zijn om af te vallen. Daarnaast kunnen tekorten in voeding leiden tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen en futloosheid. Met normale voeding, die ook nog eens betaalbaar is, kunnen veel gezondheidsproblemen verdwijnen of voorkomen worden. Kamp jij met gezondheidsproblemen of wil je hulp bij afvallen? Dan kan CLUBPT je hierbij helpen!

Waarom een diëtist Veghel?

Het is van belang om een gezonde levensstijl te hebben. Of je nou wil afvallen, fitter wil worden of meer kracht wil. Hierdoor is het belangrijk om je voeding aan te passen. Bij CLUBPT bieden we daarom (leefstijl)coaching aan. In drie eenvoudige stappen maken wij inzichtelijk wat jouw beweeg- en voedingsgedrag is. Dit inzicht is het vertrekpunt van al onze trajecten: voeding en coaching en health advies.

Voeding en coaching bij CLUBPT

Wij leveren maatwerk en volgen daarom drie simpele stappen, zodat jij snel jouw doelen kunt behalen:

 • Meten = weten: samen met jou gaan we op zoek naar jouw doelen. Een doel dat past bij jouw behoeftes, mogelijkheden en wensen. Wij geloven erin dat je alleen op deze manier je doelen kunt behalen.
 • Verbruik: met de Eetmeter van het Voedingscentrum brengen we jouw eetgedrag in kaart. Dit doen we op basis van 2 weekdagen en 1 weekenddag. Op deze manier krijg je inzicht in je eetpatroon en hoeveel je daadwerkelijk eet. Daarnaast brengen we ook je zit- en beweeggedrag in kaart.
 • Ga aan de slag: we maken alles voor jou inzichtelijk door alle gegevens tegenover elkaar te zetten. Vervolgens gaan we in gesprek met hoe jij het beste jouw doelen kan bereiken en daar helpen we je graag bij.

Health advies bij CLUBPT

Naast (leefstijl)coaching bieden we ook health advies aan voor maar 35 euro! Het kan namelijk lastig zijn je streefgewicht te halen. En dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben we bij CLUBPT ervaren professionals die jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen. Zij geven jou advies op maat op het gebied van voeding. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we samen aan de slag met jouw gezondheid. We bespreken jouw doelen, gewicht, voedingspatroon en dagelijkse activiteit. Door dit te bespreken, komen we tot een advies op maat, waarmee jij direct aan de slag kan.

Het team van CLUBPT

Bij CLUBPT werken (oud) topsporters die veel kennis hebben over het lichaam en ervaring over het behalen van gegarandeerd resultaat. Iedereen wil graag fit blijven, maar welke specifieke voeding en training heeft jouw lichaam nodig? Wij hebben ervoor gekozen om onze ervaring volledig in te zetten om jou daarbij te helpen! Dat doen wij met veel plezier, want het is onze passie om hiermee bezig te zijn.

Op zoek naar een diëtist Veghel en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen? Vul dan het contactformulier in.

Diëtist Veghel

Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit