seo-banner-image

(Leefstijl)coaching Uden en omgeving

Ben jij met jouw goede voornemens gestart en wil je effectief afvallen of fitter worden? Wij helpen je op weg naar een duurzame gezonde levensstijl, zodat je weer zelfverzekerd door het leven gaat!

Wat is een (leefstijl)coach?

Er zijn veel Nederlanders veel te zwaar, hebben overgewicht, een verhoogd cholesterol of andere gezondheidsklachten. Het is moeilijk om op een juiste manier te veranderen van levensstijl. Samen met een (leefstijl)coach gaat dit jou lukken en krijg je de motivatie die jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. De coach weet precies wat bij jou past om gezonder te leven en de gezonde levensstijl aan te houden. We gaan voor een verandering die bij jou past en ook is vol te houden.

Wat doet een (leefstijl)coach?

Er zijn twee mogelijkheden om kennis te maken met onze (leefstijl)coach:
  • 6 weeks body challenge: een kickstart naar gewichtsverlies of een fitter leven (https://clubpt.nl/6-weeks-body-challenge)  
  • Individuele sessie(s): Je start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt de beginsituatie in kaart gebracht. We willen graag inzicht krijgen in jouw voedingspatroon en bewustwording realiseren.

De leefstijlcoach analyseert niet alleen je voedings- en beweegpatroon maar kijkt ook naar je slaapgedrag en stressgehalte. De gesprekken die volgen zijn er om je te helpen bij de verandering van je levensstijl. Jij blijft degene die bepaalt wat je wilt en gaat doen, de coach is er om je te begeleiden.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je wilt afvallen (tijdens de overgang)  
  • Je wilt fitter worden
  • Je bent een emotie-eter 
  • Je bent uit balans
  • Je wilt zelfverzekerd worden 
  • Je wilt je leven veranderen, omdat je niet lekker in je vel voelt

Of heb je veel werkstress en je wilt een burn out voorkomen? Neem direct contact op met CLUBPT en onze ervaren coach helpt je graag verder om je weer helemaal TIPTOP te voelen! Hoe je situatie er ook uitziet, je kunt altijd beginnen om progressie te boeken. Dus meld je nu aan en ontvang 6 sessies voor de prijs van 5 sessies! Je kunt ook het formulier op deze pagina invullen. CLUBPT neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Crossfit in uden

Dé complete training voor je hele
lichaam.

voeding

Wil jij fit worden, afvallen of juist
sterker worden?

group training

Een energieke workout in
groepsverband.

yoga uden & boekel

Vind jouw balans tussen lichaam en
geest.
Gratis proefles
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT UdenLiessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT BoekelYoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06 28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Nieuw! Boksen bij CLUBPT

Vanaf 21 oktober boksen bij CLUBPT

Een workout met het accent op boksen gecombineerd met krachtoefeningen (vergelijkbaar aan small group training)

Het trainingsaanbod van CLUBPT wordt nog groter en completer. We gaan ons lesrooster in Uden uitbreiden met bokszaktraining. De eerste boksles start op maandag 21 oktober. Meld je snel aan voor de eerste les!