• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Snel en gezond afvallen Uden

Snel en gezond afvallen Uden is mogelijk. De belangrijkste vraag is echter; wat is snel? Als je snel afvallen1kg per week vindt dan is dit mogelijk en gezond! Ook dit is natuurlijk afhankelijk van het gewicht dat je weegt en wat een gezond gewicht voor jou is. Afvallen is altijd maatwerk. Hoe meer informatie we van jou ontvangen, hoe beter we je kunnen helpen en hoe meer garantie wij kunnen geven om af te vallen.

Een start maken met snel en gezond afvallen Uden bij CLUBPT?

Wij bieden bij CLUBPT het 6 weeks body challenge programma aan. Wil je op een gezonde en snelle manier afvallen Uden? Zorg dan dat je meteen goed start. Met de juiste experts en een duidelijke doelstelling. De eerste stap is de belangrijkste: we gaan in 6 weken naar resultaat!

Snel en gezond afvallen is een combinatie van sporten en voeding. Naast de juiste hulp bij voeding is begeleiding bij training net zo essentieel. Wanneer je oefeningen niet goed uitvoert, zijn ze niet effectief en dragen ze niet bij om jou doel te behalen. Daarnaast kunnen snel blessures ontstaan. Samen met de juiste coaching van onze professionele coaches zorgen wij voor de juiste techniek en basiskennis in het afvalproces om blessures te voorkomen.

afvallen uden

Diëten is simpelweg een korte interventie

Het heeft geen zin om te gaan diëten. Dit is simpelweg een korte interventie. Wij laten jou een voedingsdagboek invullen, zodat we zien wat er exact binnenkomt. Op basis hiervan gaan we kleine aanpassingen doorvoeren. Kleine aanpassingen kunnen grote (gezonde) gevolgen hebben. We kunnen beter aanpassingen doorvoeren op een levensstijl die jij al jaren hebt en dus ook kunt volhouden. Hiermee is de kans op succes het grootst! Onze voedingscoaches adviseren je graag hierover.

Snel en gezond afvallen Uden bij CLUBPT? Preparation is the key!

De voorbereiding is het belangrijkste om snel en gezond afvallen te realiseren. Denk goed na over jouw doel, welke tijdspad je ervoor wilt nemen, welke expert(s) je wilt inschakelen en of je dit individueel of in een groep wilt doen? Wil jij graag sparren over doelen of andere onderwerpen in dit proces? Met jarenlange kennis in dit proces kunnen wij jou op weg helpen in het afvallen.
 
Een belangrijke toevoeging op dit geheel is natuurlijk de huidige fysieke gesteldheid. Wordt er medicatie gebruikt? Zijn er al blessures? Zit je in de overgang? Heb je een ziekte? Dan zijn er nog steeds geen redenen om niet te starten. Onze experts zorgen altijd voor maatwerk. Door deze maatwerk toe te passen op jouw levensstijl is resultaat gegarandeerd. Ieder persoon is anders. En dat begrijpen wij als geen ander. Wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken.
 
Als je een start wil maken met snel en gezond afvallen, dan kan dit bij CLUBPT in Uden! We zien je graag verschijnen, luisteren naar je verhaal, maken een plan, houden rekening met jouw fysieke gesteldheid en gaan aan de slag! Waar wacht je nog op?! Lets do it!


Check ook onze reviews!

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit