• Expert in blessure & revalidatie
  • Inzicht in je sportprestatie
  • Maatwerk
  • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
  • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Snel en gezond afvallen in Uden

Snel en gezond afvallen is mogelijk. De belangrijkste vraag is echter; wat is snel? Als je snel afvallen 1kg per week vindt dan is dit mogelijk en gezond! Ook dit is natuurlijk afhankelijk van het gewicht dat je weegt en wat een gezond gewicht voor jou is. Afvallen is altijd maatwerk. Hoe meer informatie we van jou ontvangen hoe beter we je kunnen helpen hoe meer garantie wij kunnen geven om af te vallen.

Een start maken met snel en gezond afvallen bij CLUBPT in Uden?

Wij bieden bij CLUBPT het 6 weeks body challenge programma aan. Wil je op een gezonde en snelle manier afvallen? Zorg dan dat je meteen goed start. Met de juiste experts en een duidelijke doelstelling. De eerste stap is de belangrijkste! In 6 weken naar resultaat!
Snel en gezond afvallen is een combinatie van sporten en voeding. Naast de juiste hulp bij voeding is begeleiding bij training net zo essentieel. Wanneer je oefeningen niet goed uitvoert zijn ze niet effectief en dragen ze niet bij om jou doel te behalen. Daarnaast kunnen snel blessures ontstaan.

snel en gezond afvallen in Uden

Diëten is simpelweg een korte interventie

Het heeft geen zin om te gaan diëten. Dit is simpelweg een korte interventie. Wij laten jou een voedingsdagboek invullen zodat we zien wat er exact binnenkomt. Op basis hiervan gaan we kleine aanpassingen doorvoeren. Kleine aanpassingen kunnen grote (gezonde) gevolgen hebben. We kunnen beter aanpassingen doorvoeren op een levensstijl die jij al jaren hebt en dus ook kunt volhouden. Hiermee is de kans op succes het grootst!

Snel en gezond afvallen bij CLUBPT in Uden? Preparation is the key!

De voorbereiding is het belangrijkste om snel en gezond afvallen te realiseren. Denk goed na over jouw doel, welke tijdspad je ervoor wilt nemen, welke expert(s) je wilt inschakelen en of je dit individueel of in een groep wilt doen?
  
Een belangrijke toevoeging op dit geheel is natuurlijk de huidige fysieke gesteldheid. Wordt er medicatie gebruikt? Zijn er al blessures? Zit je in de overgang? Heb je een ziekte? Dan zijn er nog steeds geen redenen om niet te starten. Onze experts zorgen altijd voor maatwerk en halen nog steeds resultaat.
  
Als je een start wil maken met snel en gezond afvallen dan kan dit! We zien je graag verschijnen, luisteren naar je verhaal, maken een plan, houden rekening met jouw fysieke gesteldheid en gaan aan de slag!

Check ook onze reviews!

Voordelen bij CLUBPT:

  • Onbeperkt sporten
  • Gegarandeerd resultaat
  • Inzicht in jouw sportprestaties
  • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Actie !
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Boekel Yoga: infabriek
Tuinstraat 13/15 
5427 PR, Boekel 

Route


Tacoyo: De Mouthoeve
Erpseweg 2
5427 PG Boekel 

Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route

CLUBPT Veghel Noordkade
5462 EC, Veghel
Tel: 06-28969537
Email: info@clubpt.nl

Route
sluit
Wacht!
We krijgen een nieuwe locatie in Veghel. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over deze ontwikkelingen.
aanmelden voor nieuwsbrief