• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Op zoek naar een sportschool Erp

Sportschool Erp: ben je op zoek naar een sportschool in de buurt van Erp? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres. Wij hebben alle vormen van training onder één dak. We beschikken over maar liefst drie locaties: in Uden, Veghel en Boekel. Op deze manier heb je dus altijd een sportschool bij jou in de buurt. In dit artikel vertellen we je welke vormen van training CLUBPT aanbiedt en wat de voordelen zijn als je komt sporten bij CLUBPT.

Wat is CLUBPT?

CLUBPT is een unieke sportschool die beschikt over maar liefst drie vette locaties. Een Urban gym in Uden en Veghel en een Boutique gym in Boekel. Onze gym in Uden kenmerkt zich door het grote sportaanbod onder één dak. We bieden hier onder andere personal training aan van een hoog niveau, hierdoor kan jij eenvoudig jouw doelen halen. Andere trainingen die hier worden aangeboden zijn: Crossfit, circuittraining, boksen, vrij trainen met een trainer en open gym. Daarnaast bieden we in Uden voedingsadvies op maat aan, want wat veel mensen niet weten is dat gezond en fit worden begint met voeding.

Onze boutique gym in Boekel kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en kwaliteit. We bieden hier verschillende groepslessen aan die aansluiten op de doelgroep. in Boekel staat de fitnessruimte geheel in het teken van functioneel trainen. Wat jouw doel ook is in Boekel gaan we voor resultaat! De verschillende trainingen die hier worden aangeboden zijn: BAM, Yin-Yoga, Hatha Yoga, Pilates, Yoga, Personal training, Power circuit en buiten fit.

Onze urban gym in Veghel kenmerkt zich doordat wij hier performance metingen kunnen doen. Dit wil zeggen dat je inzicht krijgt in je sportprestaties en dus heel gericht je doelen kunt behalen. Daarnaast bieden we hier unieke groepslessen aan die je alleen nog maar vindt in New York, Amsterdam en Londen, zoals High intensity training en Spinning 2.0.

De voordelen van sportschool Erp

Ben je op zoek naar een sportschool Erp? Dan kan je ervoor kiezen om te komen sporten bij CLUBPT. CLUBPT heeft een aantal voordelen:

 • CLUBPT is voor jong en oud: CLUBPT is er voor iedereen. Kom samen met je vrienden of alleen. Kies uit de beste workouts in town: spinning, yoga, pilates, small group en nog veel meer. Bij CLUBPT heb je ook de mogelijkheid om de verschillende trainingen te combineren.
 • Onbeperkt sporten: als je kiest voor een groepslessen abonnement kun je op alledrie de locaties sporten en de verschillende lessen volgen. Er is keuze genoeg bij CLUBPT: we beschikken maar liefst over 2000m2 sportschool.
 • Gegarandeerd resultaat: wat je doel ook is, bij CLUBPT gaan we voor gegarandeerd resultaat. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in het sporten, daarom zoeken we altijd de balans tussen resultaat en het behalen van jouw doelen en je leven leuk houden.
 • Inzicht in jouw sportprestaties: bij CLUBPT vinden we het belangrijk dat je inzicht hebt in jouw sportprestaties en resultaten ziet. Daarom leveren wij maatwerk. We kunnen analyses uitvoeren waaruit jij kan zien hoe je bezig bent, is dat niet fijn?
 • Persoonlijke aandacht: onze klanten beschrijven CLUBPT als een fijne warme sportschool waar veel oog is voor persoonlijke aandacht. Doordat wij veel trainers in dienst hebben die veel kennis hebben over het menselijk lichaam en resultaatgerichtheid, vinden onze klanten CLUBPT onderscheidend vergeleken met andere sportscholen.

Sportschool Erp: Gratis proefles

Ben jij op zoek naar een sportschool Erp en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van CLUBPT? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Tijdens deze proefles kun je de sfeer proeven bij CLUBPT en een kijkje nemen bij de verschillende unieke groepslessen die wij aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een High intensity training of een yogales. Na de proefles is er uiteraard de mogelijkheid om je gelijk in te schrijven. Vraag hier een gratis proefles aan of schrijf je hier direct in.

Sportschool Erp

Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit