• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Ben je op zoek naar sportschool Schijndel?

Sportschool Schijndel: ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Schijndel? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres. CLUBPT beschikt over drie unieke locaties met alle vormen van training onder één dak. De drie locaties bevinden zich in Uden, Veghel en Boekel. Dat betekent dat er altijd een sportschool in de buurt is en dat je kan sporten waar en wanneer je wil. In dit artikel vertellen we je de voordelen als je bij CLUBPT komt sporten.

Wat is CLUBPT?

CLUBPT is een sportschool die over drie vette locaties beschikt. In Uden zit onze Urban Gym. Deze gym kenmerkt zich door een ruim aanbod aan sport onder één dak. Small group trainen en boksen bijvoorbeeld. Daarnaast bieden we hier personal training aan, deze is van een ongekend hoog niveau. Hierdoor weet je zeker dat je jouw doelen kan behalen.

Onze Boutique Gym in Boekel kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht en kwaliteit. We kiezen hierbij voor specifieke groepslessen die aansluiten op de doelgroep. In deze sportschool kiezen we niet voor massa, maar voor persoonlijke aandacht. Bij deze gym bieden we onder andere verschillende vormen van yoga aan.

Onze laatste locatie is de Urban Gym in Veghel. Dit is de sportschool van de toekomst. Dit zeggen wij niet zomaar, want hier worden lessen aangeboden die alleen nog maar te vinden zijn in New York, Londen of Amsterdam, zoals spinning 2.0 of high intensity training. Daarnaast maken wij een analyse, zodat jij op maat kan trainen en gerichter je doelen kan halen. Op deze manier krijg je inzicht in je sportprestaties en weet je zeker dat jij jouw doelen kan behalen.

Wist jij al dat jij bij ons ook terecht kunt voor meer kennis over voeding? Onze diëtist staat voor je klaar. 

De voordelen van sportschool Schijndel

Als je op zoek bent naar sportschool Schijndel kun je ervoor kiezen om te komen sporten bij CLUBPT. Als je besluit te komen sporten bij CLUBPT brengt dat verschillende voordelen met zich mee:

 • CLUBPT is voor jong en oud. Of je nu 13 of 55 bent. Bij CLUBPT is iedereen welkom. Kom alleen of samen met je vrienden.
 • Onbeperkt sporten: als je voor een onbeperkt groepslessen abonnement kiest, dan kun jij op alle drie de locaties sporten en groepslessen volgen. We beschikken over meer dan 2000m3 grond, 80 unieke groepslessen en we zijn zeven dagen per week geopend. Kortom, er is keuze genoeg bij CLUBPT.
 • Gegarandeerd resultaat: Bij CLUBPT vinden we het belangrijk dat jij je doelen haalt en resultaten boekt. Daarnaast vinden we het belangrijk om een goede balans te vinden tussen het behalen van jouw doelen en jouw leven leuk te houden.
 • Inzicht in je sportprestaties: omdat wij nauwkeurige analyses uit kunnen voeren, weet je zeker dat je gericht traint. Wij leveren dus maatwerk, omdat we het belangrijk vinden dat jouw prestaties inzichtelijk worden gemaakt. Op deze manier ben jij gegarandeerd van resultaat.
 • Persoonlijke aandacht: leden van CLUBPT beschrijven deze sportschool als onderscheidend door oog voor resultaat en trainers met veel kennis over het menselijke lichaam.

Onze lessen

Bij CLUBPT kun jij terecht voor verschillende unieke groepslessen. Zo kun jij bij ons terecht voor onder andere: Daarnaast is het ook mogelijk om vrij te trainen in onze fitnessruimte in Veghel. En ook dit doen wij in een onderscheidend jasje; alle apparaten hebben een digitale scherm waarop jij direct jouw voortgang kunt zien en hoe jij goed de oefening moet uitvoeren voor het beste resultaat. Nooit meer nadenken over de juiste uitvoering. Wij doen het voor jou! Geen zin in krachttraining? Geen probleem! Kies voor onze cardioapparaten, waaronder loopbanden, traplopers, crosstrainers en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden naar onze fitness? Vraag direct een rondleiding aan!

Gratis proefles bij dé sportschool Schijndel: CLUBPT

Ben je op zoek naar een sportschool Schijndel en ben je nieuwsgierig geworden naar CLUBPT? Dan is er de mogelijkheid om een gratis proefles aan te vragen. Tijdens deze proefles kun je een kijkje nemen en besluiten of je het leuk vindt. Kies bijvoorbeeld voor yoga of een boksles. Daarna is uiteraard de mogelijkheid om je gelijk in te schrijven. Vraag hier een gratis proefles aan of schrijf je direct in.

Sportschool Erp


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit