• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Op zoek naar een sportschool Nistelrode?

Sportschool Nistelrode: ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Nistelrode? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres! Bij CUBPT hebben we alle vormen van training onder één dak. We beschikken over drie locaties: in Uden, Veghel en Boekel. Op deze manier heb je dus altijd een sportschool bij jou in de buurt. In dit artikel vertellen we je de voordelen als je komt sporten bij CLUBPT.

Wat is CLUBPT?

CLUBPT is een sportschool die beschikt over drie vette locaties. Op deze manier kies jij zelf de plek die jou het beste uitkomt. Onze ruimte in Uden kenmerkt zich door een ruim sportaanbod onder één dak. In deze sportschool bieden wij personal training aan, waardoor jij eenvoudig jouw doelen kan bereiken. Onze locatie in Boekel staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. We bieden specifieke groepslessen aan, waardoor er voor ieder wat wils is. Onze gym in Veghel kenmerkt zich doordat wij hier gaan voor maatwerk en jou inzicht willen geven in jouw sportprestaties. Op deze locatie bieden wij groepslessen aan die alleen nog maar te vinden zijn in New York, Amsterdam en Londen, waaronder high-intensity training en spinning 2.0.

De voordelen van sportschool Nistelrode

Als je op zoek bent naar een sportschool Nistelrode kun je ervoor kiezen om te komen sporten bij CLUBPT. CLUBPT beschikt over een aantal voordelen:
  • CLUBPT is voor iedereen: of je nou 60 of 13 bent. CLUBPT is voor jong en oud. Bij CLUBPT kan je verschillende workouts ontdekken. Kom alleen of samen met je vrienden. Kies uit de beste workouts in town: Pilates, Small group training, Spinning en nog veel meer.
  • Onbeperkt sporten: als je kiest voor een onbeperkt groepslessen abonnement kun jij op de drie verschillende locaties lessen volgen. Met meer dan 2000m2, drie locaties, 7 dagen per week geopend en 80 verschillende groepslessen is er keuze genoeg!
  • Gegarandeerd resultaat: bij CLUBPT gaan we voor gegarandeerd resultaat, wat je doel ook is. We zoeken de balans tussen resultaat behalen en jouw leven leefbaar houden. Daarmee is het resultaat langdurig.
  • Inzicht in jouw sportprestaties: CLUBPT is de sportschool van de toekomst. We staan niet stil en spelen in op ontwikkelingen in de markt. Daarnaast willen we je helpen om inzicht te krijgen in jouw sportprestaties. Bij CLUBPT gaan we voor het leveren van maatwerk. We zijn in staat om analyses uit te voeren en op basis van deze analyses een plan op maat voor jou te maken!
  • Het team van CLUBPT


Het team van CLUBPT

CLUBPT bestaat uit een team met verschillende (oud) topsporters die veel kennis hebben over het lichaam en het behalen van resultaten. Mensen die bij ons in de sportschool komen, zien wij vaak worstelen met gezondheid. Iedereen wil fit blijven, maar welke training hoort daarbij? En welke specifieke voeding? Onze topsporters kunnen jou daar goed bij helpen door hun ervaring.

Sportschool Nistelrode

Gratis proefles

Ben jij op zoek naar een sportschool Nistelrode en ben je nieuwsgierig geworden naar CLUBPT? Dan kan je bij ons een gratis proefles aanvragen. Hierin kun je een kijkje nemen en besluiten of je het leuk vindt. Kies bijvoorbeeld een boksles in Uden of een yogales in Boekel. Daarna is uiteraard de mogelijkheid om je gelijk in te schrijven. Vraag hier een gratis proefles aan. Of schrijf je direct in

Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?

Neem contact op met CLUBPT

CLUBPT Uden

Liessentstraat 2b
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route

CLUBPT Boekel

De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit