• Expert in blessure & revalidatie
 • Inzicht in je sportprestatie
 • Maatwerk
 • Locaties in Uden, Veghel en Boekel
 • Uniek aanbod groepslessen
seo-banner-image

Op zoek naar sportschool Schaijk?

Sportschool Schaijk: ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Schaijk? Dan ben je bij CLUBPT aan het juiste adres. Ben jij op zoek naar een plek om te revalideren, wil jij voedingsadvies of een plattere buik? Bij CLUBPT ben je van harte welkom voor jouw sportschool Schaijk. CLUBPT heeft drie locaties waar jij allemaal gebruik van kan maken. We bieden groepslessen aan, maar je kan natuurlijk ook vrij sporten of met een personal coach. Zien we jou binnenkort bij Club Uden?

Club Uden: jouw sportschool Schaijk

Voor jouw sportschool Schaijk moet je bij onze Club Uden zijn. Club Uden is een Urban Gym met een groot sportaanbod onder één dak. In de verschillende zalen kun jij aan jouw doelen werken. Het maakt ons niet uit wat jouw doel is, samen gaan we aan de slag om het beste resultaat te krijgen. Mocht je moeite hebben met het behalen van jouw doelen kun je kiezen voor een persoonlijke coaching. Naast persoonlijke coaching bieden wij ook verschillende lessen aan, zoals:


Bij Club Uden ben je geen nummertje. Iedereen is anders én heeft andere doelen. We starten met een intake om jouw doelen en sportschema op een rijtje te krijgen. We stellen een sportprofiel voor je op en gaan samen met jou aan de slag. Wij helpen jou waar nodig is. Niet iedereen heeft dezelfde doelen, daarom vinden we het heel belangrijk om individuele aandacht te hebben voor iedereen. Onze trainers hebben door hun ervaring veel kennis opgebouwd en zijn benieuwd waarmee ze jou kunnen helpen. Met welke trainer ga jij aan de slag?

Sportschool Schaijk: de voordelen

Wist je dat je van vele voordelen profiteert als je kiest voor CLUBPT als jouw sportschool Schaijk? Je profiteert namelijk van de volgende voordelen:
 • Revalidatie. Bij CLUBPT kun je ook terecht voor jouw revalidatie. Vroeger heeft CLUBPT naast een fysiopraktijk gezeten. Hier hebben onze trainers veel kennis opgedaan en enkele van onze trainers hebben zelf op topniveau gespeeld. Zij weten hoe het is om te dealen met een blessure en vooral de revalidatie. Met de juiste trainingen en oefeningen, zorgen wij dat jij er weer helemaal bovenop komt.
 • Op maat gemaakt. Iedereen is uniek en resultaat is erg belangrijk. We stellen een op maat gemaakt schema voor je op aan de hand van jouw doelen. Ga je voor meer spieropbouw of wil je een lager vetpercentage? We know what to do! Ook is het belangrijk om jouw resultaten te kunnen meten. Het meten van resultaten geeft motivatie maar laat ook zien waar je vandaan komt en waar je nu staat. Door een handige app houden we jouw sportprestaties bij. Deze app kun je niet alleen in onze sportschool Schaijk gebruiken, maar ook als je thuis gaat sporten.
 • Verschillende locaties. Wanneer jij een abonnement afsluit bij CLUBPT mag je gebruik maken van alle drie de locaties. Zo is er altijd een sportschool bij jou in de buurt. Volg verschillende lessen bij een van onze locaties.
 • Iedereen is welkom. Of je nou jong of oud bent, met vrienden komt of helemaal alleen. Bij CLUBPT ben je van harte welkom!

Over CLUBPT

CLUBPT is de ideale locatie als jij op zoek bent naar een sportschool Schaijk. Door ons unieke en vooral ook ruime sportaanbod onder één dak, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze trainers staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Zodra we samen jouw doelen hebben bereikt, zijn wij pas tevreden. Vertel ons jou doelen of kom gerust eens bij ons langs.

Ben jij benieuwd geworden naar CLUBPT en Club Uden? Schrijf je in voor een gratis proefles bij dé sportschool Schaijk. Vraag hier een gratis proefles aan of schrijf je direct in.

Sportschool Erp


Voordelen bij CLUBPT:

 • Onbeperkt sporten
 • Gegarandeerd resultaat
 • Inzicht in jouw sportprestaties
 • Persoonlijke aandacht
Welk abonnement past bij mij?
Neem contact op met ClubPT

CLUBPT Uden Liessentstraat 2J
5405 AG, Uden
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT Boekel De Vlonder 213 T6
5427 DG Boekel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
zie lesrooster

Route

CLUBPT VeghelVerlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel
Tel: 085 - 78 28 18 7
Email: info@clubpt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 7:00 uur - 0:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 - 21:00 uur

Route
sluit